BU RAMAZAN DA UNUTULMAZLAR ARASINDA YERİNİ ALDI

Gündem 17.04.2023 - 13:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3856+ kez okundu.
 

BU RAMAZAN DA UNUTULMAZLAR ARASINDA YERİNİ ALDI

Altınordu Belediyesi önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de Altınordu’lu çocuklara unutamayacakları bir Ramazan yaşattı.

Altınordu Belediyesi önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de Altınordu’lu çocuklara unutamayacakları bir Ramazan yaşattı. Ramazan ayı boyunca Trafik Eğitim Parkında her hafta sonu gerçekleştirilen çocuklara özel Ramazan etkinlikleri sona erdi. Ramazan’ın huzurunu, sevincini, rahmetini, bereketini, Paylaşma ve dayanışma ile tüm şehre yayan Altınordu Belediyesi, gerçekleştirdiği kültür ve sanat etkinlikleri ile de çocukların gönüllerinde sevinç yüzlerinde tebessüm oldu. Bugüne kadar düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleriyle Altınordu’lulara ilkleri yaşatan Altınordu Belediyesinin Ramazan boyunca her hafta sonu gerçekleşen Ramazan eğlenceleri ve Ramazan Sinema programı yoğun ilgi gördü.   ALTINORDULU ÇOCUKLAR RAMAZAN COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADILAR   Çocuklar, Ramazan eğlencelerinde geleneksel Hacivat-Karagöz gösterisi, Meddah, Orta Oyunu, interaktif çocuk gösterisi, yüz boyama gibi ilgi ve beğeni toplayan çeşitli aktivite ve oyunlar ile gönüllerince eğlendiler. Ardından Trafik Eğitim Parkı Sinema salonunda gösterimi yapılan her biri birbirinden eğlenceli animasyon filmleri ile de sinema keyfi yaşadılar. Altınordu Belediyesinin ikramları ile tatlandırdığı etkinlikler, çocukların hafızalarında ve anılarında unutulmazlar arasında yerini aldı. Çocuklara eşlik eden aileler ise açık havada hep birlikte bir arada olmanın keyfini çıkardılar.   BAŞKAN AŞKIN TÖREN “EVLATLARIMIZIN YÜZLERİNDE TEBESSÜME VESİLE OLMAKTAN DAHA KIYMETLİ NE OLABİLİR Kİ”   Ramazan’ın özel bir ay olduğunu belirten Başkan Aşkın Tören Ramazan’ın her yönüyle coşkusunu ve bereketini tüm şehirde yaşatmaya gayret ettiklerini söyledi. Başkan Tören, “kıymetli evlatlarımıza Ramazan’ın ruhunu ve sevincini yaşatmak istedik. Aynı zamanda geleneklerimizi ve değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmayı ve yaşatılmasına katkıda bulunmayı amaçladık. Bu vesile ile Ramazan etkinliklerimize yoğun ilgi gösteren sevgili çocuklarımıza ve kıymetli ailelerimize teşekkür ediyorum. Her kesime hitap eden kültür ve sanat etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu. Çok güzel ve özel bir Ramazan yaşadıklarını belirten çocuklar ve aileler Başkan Aşkın Tören'e etkinlikler sebebiyle teşekkürlerini ilettiler.  
Altınordu Belediyesi önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de Altınordu’lu çocuklara unutamayacakları bir Ramazan yaşattı.

Altınordu Belediyesi önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de Altınordu’lu çocuklara unutamayacakları bir Ramazan yaşattı. Ramazan ayı boyunca Trafik Eğitim Parkında her hafta sonu gerçekleştirilen çocuklara özel Ramazan etkinlikleri sona erdi.

Ramazan’ın huzurunu, sevincini, rahmetini, bereketini, Paylaşma ve dayanışma ile tüm şehre yayan Altınordu Belediyesi, gerçekleştirdiği kültür ve sanat etkinlikleri ile de çocukların gönüllerinde sevinç yüzlerinde tebessüm oldu.

Bugüne kadar düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleriyle Altınordu’lulara ilkleri yaşatan Altınordu Belediyesinin Ramazan boyunca her hafta sonu gerçekleşen Ramazan eğlenceleri ve Ramazan Sinema programı yoğun ilgi gördü.

 

ALTINORDULU ÇOCUKLAR RAMAZAN COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADILAR

 

Çocuklar, Ramazan eğlencelerinde geleneksel Hacivat-Karagöz gösterisi, Meddah, Orta Oyunu, interaktif çocuk gösterisi, yüz boyama gibi ilgi ve beğeni toplayan çeşitli aktivite ve oyunlar ile gönüllerince eğlendiler. Ardından Trafik Eğitim Parkı Sinema salonunda gösterimi yapılan her biri birbirinden eğlenceli animasyon filmleri ile de sinema keyfi yaşadılar. Altınordu Belediyesinin ikramları ile tatlandırdığı etkinlikler, çocukların hafızalarında ve anılarında unutulmazlar arasında yerini aldı. Çocuklara eşlik eden aileler ise açık havada hep birlikte bir arada olmanın keyfini çıkardılar.

 

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “EVLATLARIMIZIN YÜZLERİNDE TEBESSÜME VESİLE OLMAKTAN DAHA KIYMETLİ NE OLABİLİR Kİ”

 

Ramazan’ın özel bir ay olduğunu belirten Başkan Aşkın Tören Ramazan’ın her yönüyle coşkusunu ve bereketini tüm şehirde yaşatmaya gayret ettiklerini söyledi.

Başkan Tören, “kıymetli evlatlarımıza Ramazan’ın ruhunu ve sevincini yaşatmak istedik. Aynı zamanda geleneklerimizi ve değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmayı ve yaşatılmasına katkıda bulunmayı amaçladık. Bu vesile ile Ramazan etkinliklerimize yoğun ilgi gösteren sevgili çocuklarımıza ve kıymetli ailelerimize teşekkür ediyorum. Her kesime hitap eden kültür ve sanat etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.

Çok güzel ve özel bir Ramazan yaşadıklarını belirten çocuklar ve aileler Başkan Aşkın Tören'e etkinlikler sebebiyle teşekkürlerini ilettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.