BU KIŞ SERT GEÇECEK

Yaşam 26.10.2018 - 15:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2946+ kez okundu.
 

BU KIŞ SERT GEÇECEK

Yüksek kesimlerde etkili olan ve tüm gece boyunca yağan kar yağışı sonrasında kar kalınlığı 60 antime ulaştı. Öte yandan meteoroloji zirai don uyarısı yaptı.

Yağmur ile başlayan yağışlı hava, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Kabadüz, Gürgentepe, Korgan, Aybastı ve Akkuş gibi yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı gece boyunca devam etti. Devam eden kar yağışı nedeniyle beyaza bürünürken Çambaşı Yaylası’nda kar kalınlığı 60 santime ulaştı. ZİRAİ DON UYARISI Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada, bu gece ve yarın gece orta kuvvette zirai don olayı beklendiğini belirterek, “Meydana gelmesi beklenen sonbahar erken donlarına karşı zirai faaliyetlerin devam ettiği bölgelerde tarımla uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması önem arz etmektedir.” denildi.
Yüksek kesimlerde etkili olan ve tüm gece boyunca yağan kar yağışı sonrasında kar kalınlığı 60 antime ulaştı. Öte yandan meteoroloji zirai don uyarısı yaptı.

Yağmur ile başlayan yağışlı hava, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Kabadüz, Gürgentepe, Korgan, Aybastı ve Akkuş gibi yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı gece boyunca devam etti.

Devam eden kar yağışı nedeniyle beyaza bürünürken Çambaşı Yaylası’nda kar kalınlığı 60 santime ulaştı.

ZİRAİ DON UYARISI

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada, bu gece ve yarın gece orta kuvvette zirai don olayı beklendiğini belirterek, “Meydana gelmesi beklenen sonbahar erken donlarına karşı zirai faaliyetlerin devam ettiği bölgelerde tarımla uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması önem arz etmektedir.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.