BOYACI GALA YAPTI

Sanat 21.01.2020 - 16:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3881+ kez okundu.
 

BOYACI GALA YAPTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), tarafından sahnelenen “Boyacı” adlı oyunun galası yapıldı.

Usta Yazar Tuncer Cücenoğlu’nun yazdığı ve Cemil Gündüz’ün yönettiği 2 perdelik tiyatro oyununun galasında, Yazar Cücenoğlu’nun eşi Ayşegül Cücenoğlu ve kızı Gamze Cücenoğlu’da ön sıralarda yerini aldı. OYUN KAHKAHAYA BOĞDU Yoğun bir katılımla galası gerçekleştirilen oyun başarıyla sahnelendi, beğeniyle izlendi ve bol bol alkışla takdir aldı. Yaklaşık iki saat süren oyun, salonu dolduran izleyicileri kahkahalara boğdu. SALI VE CUMA SAHLENECEK Bir doktor muayenehanesinde boyacı Kadir ve eşinin çevresinde gelişen komik olayların anlatıldığı oyun her hafta salı ve cuma günleri 20.00’da OBBKT’de sahnelenmeye devam edecek. Salı ve cuma günleri haricinde ise 19 ilçede tiyatroseverlerle buluşacak. 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), tarafından sahnelenen “Boyacı” adlı oyunun galası yapıldı.

Usta Yazar Tuncer Cücenoğlu’nun yazdığı ve Cemil Gündüz’ün yönettiği 2 perdelik tiyatro oyununun galasında, Yazar Cücenoğlu’nun eşi Ayşegül Cücenoğlu ve kızı Gamze Cücenoğlu’da ön sıralarda yerini aldı.

OYUN KAHKAHAYA BOĞDU

Yoğun bir katılımla galası gerçekleştirilen oyun başarıyla sahnelendi, beğeniyle izlendi ve bol bol alkışla takdir aldı. Yaklaşık iki saat süren oyun, salonu dolduran izleyicileri kahkahalara boğdu.

SALI VE CUMA SAHLENECEK

Bir doktor muayenehanesinde boyacı Kadir ve eşinin çevresinde gelişen komik olayların anlatıldığı oyun her hafta salı ve cuma günleri 20.00’da OBBKT’de sahnelenmeye devam edecek. Salı ve cuma günleri haricinde ise 19 ilçede tiyatroseverlerle buluşacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.