BOCCE LiGi DEVAM EDiYOR

Spor 06.07.2018 - 08:53, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3579+ kez okundu.
 

BOCCE LiGi DEVAM EDiYOR

Ordu ACM Huzurevinin de katılmış olduğu “Yetişkin Gençler Bocce Ligi” grup müsabakaları devam ediyor.

Ordu ACM Huzurevinin de katılmış olduğu “Yetişkin Gençler Bocce Ligi” grup müsabakaları devam ediyor.  Deplasmanlı Grup statüsünde oynanan maçlarda ACM Huzurevi takımı 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldığı maçlarda, iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Lige çok iyi bir başlangıç yapan ACM Huzurevi takımı, daha sonra aldığı yenilgilerle taraftarlarını üzdü ise de,  ligi iyi bir derece ile bitireceklerine inanıyorlar. Huzurevleri arası Tanışmanın, kaynaşmanın ve centilmenliğin ön planda tutulduğu lig maçlarından Ordu ACM Huzurevi ile Amasya / Suluova Huzurevi arasında oynanan maçı Ordulu sinema ve tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez bey de izledi.  Her hafta oynanan maçlar sonunda gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlarla en iyi üçüncüler arasından katılacak takımlar Türkiye Şampiyonası için bir araya gelecekler.  
Ordu ACM Huzurevinin de katılmış olduğu “Yetişkin Gençler Bocce Ligi” grup müsabakaları devam ediyor.
Ordu ACM Huzurevinin de katılmış olduğu “Yetişkin Gençler Bocce Ligi” grup müsabakaları devam ediyor. 
Deplasmanlı Grup statüsünde oynanan maçlarda ACM Huzurevi takımı 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldığı maçlarda, iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Lige çok iyi bir başlangıç yapan ACM Huzurevi takımı, daha sonra aldığı yenilgilerle taraftarlarını üzdü ise de,  ligi iyi bir derece ile bitireceklerine inanıyorlar.
Huzurevleri arası Tanışmanın, kaynaşmanın ve centilmenliğin ön planda tutulduğu lig maçlarından Ordu ACM Huzurevi ile Amasya / Suluova Huzurevi arasında oynanan maçı Ordulu sinema ve tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez bey de izledi.  Her hafta oynanan maçlar sonunda gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlarla en iyi üçüncüler arasından katılacak takımlar Türkiye Şampiyonası için bir araya gelecekler.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.