BİSİKLET YARIŞMASI 5-6 MAYIS'TA

Spor 26.04.2018 - 07:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4057+ kez okundu.
 

BİSİKLET YARIŞMASI 5-6 MAYIS'TA

Yıldız ve Gençler Bay-Bayan Türkiye Bisiklet Şampiyonası 5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde Ordu’nun Perşembe ilçesinde yapılacak.

Yıldız ve Gençler Bay-Bayan Türkiye Bisiklet Şampiyonası 5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde Ordu’nun Perşembe ilçesinde yapılacak. Türkiye Bisiklet Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan Bisiklet Şampiyonası hakkında  bilgi veren Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “İlimizde Sporcu sayısı da organizasyon sayısı da her geçen gün artıyor. Büyük Organizasyonlar ilimize gelmeye devam ediyor. 3 ay içinde nerdeyse her hafta sonu Ulusal bir organizasyonu ilimizde başarıyla gerçekleştirdik.  İlimizde gerçekleştirdiğimiz başarılı organizasyonlar adından söz ettiriyor, böylelikle ilimize yeni spor organizasyonları gelmesine vesile oluyor.  Türkiye Bisiklet Federasyonumuzla yaptığımız görüşmelerin ardından Yıldız ve Gençler Türkiye Bisiklet Şampiyonasının muhteşem doğası ve Sakin Şehir ünvanlı Perşembe ilçemizde yapılması kesinleşti. Yarışmalarla ilgili güvenlik, ulaşım ve sağlık toplantısını yaptık, başta Valiliğimiz olmak üzere bir çok kurumumuzdan bu büyük organizasyonu gerçekleştirmek için destek aldık. Özellikle yarışma parkuru yarışmacılar İçin unutulmaz güzellikte olması, yarışma sonrasında da bu yarışmaların çok konuşulacağına eminiz. En büyük hayalimiz Ordumuzun bir spor kenti olması, bu doğrultuda çalışmaya ekibimizle birlikte devam ediyoruz. Yılın ilk dört ayında 10 tane Ulusal organizasyon gerçekleştirdik. Yıl sonuna kadar 12 tane daha organizasyonun ilimizde yapılması kesinleşti. Her organizasyonda ilimiz sporcularının olması ise büyük mutluluk. Sporcu sayımızda sporcularımızın başarısıda her geçen gün artıyor. Çalışmalarımıza destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.  
Yıldız ve Gençler Bay-Bayan Türkiye Bisiklet Şampiyonası 5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde Ordu’nun Perşembe ilçesinde yapılacak.

Yıldız ve Gençler Bay-Bayan Türkiye Bisiklet Şampiyonası 5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde Ordu’nun Perşembe ilçesinde yapılacak.

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan Bisiklet Şampiyonası hakkında  bilgi veren Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “İlimizde Sporcu sayısı da organizasyon sayısı da her geçen gün artıyor. Büyük Organizasyonlar ilimize gelmeye devam ediyor. 3 ay içinde nerdeyse her hafta sonu Ulusal bir organizasyonu ilimizde başarıyla gerçekleştirdik. 

İlimizde gerçekleştirdiğimiz başarılı organizasyonlar adından söz ettiriyor, böylelikle ilimize yeni spor organizasyonları gelmesine vesile oluyor. 

Türkiye Bisiklet Federasyonumuzla yaptığımız görüşmelerin ardından Yıldız ve Gençler Türkiye Bisiklet Şampiyonasının muhteşem doğası ve Sakin Şehir ünvanlı Perşembe ilçemizde yapılması kesinleşti. Yarışmalarla ilgili güvenlik, ulaşım ve sağlık toplantısını yaptık, başta Valiliğimiz olmak üzere bir çok kurumumuzdan bu büyük organizasyonu gerçekleştirmek için destek aldık. Özellikle yarışma parkuru yarışmacılar İçin unutulmaz güzellikte olması, yarışma sonrasında da bu yarışmaların çok konuşulacağına eminiz.

En büyük hayalimiz Ordumuzun bir spor kenti olması, bu doğrultuda çalışmaya ekibimizle birlikte devam ediyoruz. Yılın ilk dört ayında 10 tane Ulusal organizasyon gerçekleştirdik. Yıl sonuna kadar 12 tane daha organizasyonun ilimizde yapılması kesinleşti.

Her organizasyonda ilimiz sporcularının olması ise büyük mutluluk. Sporcu sayımızda sporcularımızın başarısıda her geçen gün artıyor. Çalışmalarımıza destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.