BİRBİRİNDEN GÜZEL 25 ESER

Sanat 19.02.2014 - 14:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4060+ kez okundu.
 

BİRBİRİNDEN GÜZEL 25 ESER

Ordu Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sanat Koroları Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından bir konser düzenlendi.

Ordu Kültür Sanat Merkezi Büyük Salon’da gerçekleştirilen konsere Vali Kenan ÇİFTÇİ, Belediye Başkan Yardımcısı Özer KARADAĞ, ODÜ Rektörü Prof.Dr.Tarık YARILGAÇ, ODÜ Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Sabri YENER, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Sevim GÜRDAL  ile çok sayıda Türk Halk Müziği dinleyicisi katıldı. Şef Cengiz DİLAVER yönetimindeki Sanat Koroları Türk Halk Müziği Topluluğu konserinde, Ayşe Beyhan AYDINKAPTAN, Büşra USTA, Cemile ÖZKAN, Elif KAPUSUZ, Emine EYİGÜN, Ezgi ÖZCAN, Gönül SARAÇOĞLU, Gül Gülsen BÜYÜK, Güner KURNAZ, Güzide YILDIRIM, Hülya ŞAHİN, Leyla DEMİR, Perihan BAYKAL, Pervin DEMİREL, Sakine ŞAHİN, Yağmur ÖZTÜRK, Yasemin AKÇA, Zeynep KUZUCU, Arif Ahmet ÇELENK, Bülent GÜNDÜZ, Engin TOMAKİN, Erdal KAYA, Görkem AKÇA, Hasan TÜRKMEN, İsmail KÜÇÜKER, Kenan AKBAŞ, Kenan BACAKSIZ, Mehmet YILDIZ, Muhittin YURTTAŞ,Murat GÜRSOY,Onur GÜRSOY,Serdar TÜRKMEN ve Zekeriya ALTAY solist olarak yer aldı. İki bölüm halinde gerçekleşen Türk Halk Müziği Konseri’nde, koro ve solistler birbirinden güzel 25 eser seslendirdi. Ordulu sanatseverler, Türk  Halk  Müziğinin unutulmaz  türküleriyle keyifli bir akşam yaşadı. Vali Kenan ÇİFTÇİ, verdikleri muhteşem konserle Ordululara unutulmaz bir akşam yaşatan ‘İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sanat Koroları Türk Halk  Müziği Topluluğu’nu tebrik ederek Şef Cengiz DİLAVER’e çiçek takdim etti.
Ordu Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sanat Koroları Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından bir konser düzenlendi.

Ordu Kültür Sanat Merkezi Büyük Salon’da gerçekleştirilen konsere Vali Kenan ÇİFTÇİ, Belediye Başkan Yardımcısı Özer KARADAĞ, ODÜ Rektörü Prof.Dr.Tarık YARILGAÇ, ODÜ Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Sabri YENER, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Sevim GÜRDAL  ile çok sayıda Türk Halk Müziği dinleyicisi katıldı.

Şef Cengiz DİLAVER yönetimindeki Sanat Koroları Türk Halk Müziği Topluluğu konserinde, Ayşe Beyhan AYDINKAPTAN, Büşra USTA, Cemile ÖZKAN, Elif KAPUSUZ, Emine EYİGÜN, Ezgi ÖZCAN, Gönül SARAÇOĞLU, Gül Gülsen BÜYÜK, Güner KURNAZ, Güzide YILDIRIM, Hülya ŞAHİN, Leyla DEMİR, Perihan BAYKAL, Pervin DEMİREL, Sakine ŞAHİN, Yağmur ÖZTÜRK, Yasemin AKÇA, Zeynep KUZUCU, Arif Ahmet ÇELENK, Bülent GÜNDÜZ, Engin TOMAKİN, Erdal KAYA, Görkem AKÇA, Hasan TÜRKMEN, İsmail KÜÇÜKER, Kenan AKBAŞ, Kenan BACAKSIZ, Mehmet YILDIZ, Muhittin YURTTAŞ,Murat GÜRSOY,Onur GÜRSOY,Serdar TÜRKMEN ve Zekeriya ALTAY solist olarak yer aldı.

İki bölüm halinde gerçekleşen Türk Halk Müziği Konseri’nde, koro ve solistler birbirinden güzel 25 eser seslendirdi. Ordulu sanatseverler, Türk  Halk  Müziğinin unutulmaz  türküleriyle keyifli bir akşam yaşadı.

Vali Kenan ÇİFTÇİ, verdikleri muhteşem konserle Ordululara unutulmaz bir akşam yaşatan ‘İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sanat Koroları Türk Halk  Müziği Topluluğu’nu tebrik ederek Şef Cengiz DİLAVER’e çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.