BiR ŞAMPiYONDA ATLETiZMDEN

Spor 31.05.2022 - 06:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4465+ kez okundu.
 

BiR ŞAMPiYONDA ATLETiZMDEN

Recep İstek, Bursa’da düzenlenen Türkiye U20 Atletizm Şampiyonası’nda 800 metre atletizm yarışında Türkiye Şampiyonu oldu.

Recep İstek, Bursa’da düzenlenen Türkiye U20 Atletizm Şampiyonası’nda 800 metre atletizm yarışında Türkiye Şampiyonu oldu. Atletizmde Recep İstek, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından  28-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen Türkiye U20 Şampiyonası’nda 800 metre kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Organizasyonun ikinci gününde 800 metre branşında eleme serisini 1.52:95’lik derecesi ile  tamamlayan Recep İstek rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu. Dereceye giren sporcuyu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sporcuyu ve antrenörünü tebrik eden Ordu Gençlik ve Spor il Müdürü Mustafa Genç şu sözlere yer verdi. Genç, Ordu’yu tüm spor branşlarında zirveye taşımaya çalışıyoruz. Genç, Ordu’da 19 ilçemizde faaliyette olan spor branşlarımızda çekirdekten yetiştirdiğimiz sporcular başarılara yenilerini ekliyor. Atletizmde sporcumuz Recep İstek 800 metre yarışında altın madalya kazanarak bizleri gururlandırdı. Sporcumuza, ailesine, antrenörümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi sporun ve sporcularımızın destekçisiyiz. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederim.”dedi. HABER MERKEZİ  
Recep İstek, Bursa’da düzenlenen Türkiye U20 Atletizm Şampiyonası’nda 800 metre atletizm yarışında Türkiye Şampiyonu oldu.

Recep İstek, Bursa’da düzenlenen Türkiye U20 Atletizm Şampiyonası’nda 800 metre atletizm yarışında Türkiye Şampiyonu oldu.

Atletizmde Recep İstek, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından  28-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen Türkiye U20 Şampiyonası’nda 800 metre kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Organizasyonun ikinci gününde 800 metre branşında eleme serisini 1.52:95’lik derecesi ile  tamamlayan Recep İstek rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Dereceye giren sporcuyu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sporcuyu ve antrenörünü tebrik eden Ordu Gençlik ve Spor il Müdürü Mustafa Genç şu sözlere yer verdi.

Genç, Ordu’yu tüm spor branşlarında zirveye taşımaya çalışıyoruz. Genç, Ordu’da 19 ilçemizde faaliyette olan spor branşlarımızda çekirdekten yetiştirdiğimiz sporcular başarılara yenilerini ekliyor. Atletizmde sporcumuz Recep İstek 800 metre yarışında altın madalya kazanarak bizleri gururlandırdı. Sporcumuza, ailesine, antrenörümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi sporun ve sporcularımızın destekçisiyiz. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederim.”dedi.

HABER MERKEZİ

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.