BİR DURAK ONLARCA GÜLÜMSEME

Gündem 14.01.2022 - 00:04, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4051+ kez okundu.
 

BİR DURAK ONLARCA GÜLÜMSEME

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere ve mahallelere kurulumu yapılan dolmuş durakları, beğeni topluyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere ve mahallelere kurulumu yapılan dolmuş durakları, beğeni topluyor. Daha önceleri derme çatma duraklarda servis bekleyen öğrencilerin yüzleri, korunaklı yeni duraklarla gülüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Adalet Bakanlığı Ordu E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz İş Yurdu Müdürlüğü ile imzalanan ''Hükümlüleri Sosyal Hayata Kazandırma'' protokolü kapsamında yürütülen proje ile hükümlüler tarafından üretilen modern durakların kurulumu devam ediyor. Ordu’nun 19 ilçesinde ilçe merkezleri ve birçok kırsal mahallede kurulumu yapılan duraklar her yaştan vatandaşın beğenisini kazanıyor. MODERN DURAKLARDA SERVİS BEKLİYORLAR Daha önceleri yağmurlu ve karlı havalarda yağış altında okula gitmek için servis bekleyen çocukların yüzleri yeni duraklarla gülüyor. Kurulumu yapılan modern duraklar sayesinde çocuklar, yağmur ve kar yağışından etkilenmeden servis saatlerini bekliyor. Derme çatma duraklarda servis beklemeye son veren Büyükşehir Belediyesinin bu çalışmasıyla çocukların mutlulukları yüzlerine yansıyor. DURAK KURULUMLARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR Proje kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 ilçede şu ana kadar 1.120 durağın kurulumu tamamlanırken planlanan program doğrultusunda ihtiyaç duyulan alanlarda kurulumlar ise aralıksız devam ediyor.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere ve mahallelere kurulumu yapılan dolmuş durakları, beğeni topluyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere ve mahallelere kurulumu yapılan dolmuş durakları, beğeni topluyor. Daha önceleri derme çatma duraklarda servis bekleyen öğrencilerin yüzleri, korunaklı yeni duraklarla gülüyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Adalet Bakanlığı Ordu E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz İş Yurdu Müdürlüğü ile imzalanan ''Hükümlüleri Sosyal Hayata Kazandırma'' protokolü kapsamında yürütülen proje ile hükümlüler tarafından üretilen modern durakların kurulumu devam ediyor. Ordu’nun 19 ilçesinde ilçe merkezleri ve birçok kırsal mahallede kurulumu yapılan duraklar her yaştan vatandaşın beğenisini kazanıyor.
MODERN DURAKLARDA SERVİS BEKLİYORLAR
Daha önceleri yağmurlu ve karlı havalarda yağış altında okula gitmek için servis bekleyen çocukların yüzleri yeni duraklarla gülüyor. Kurulumu yapılan modern duraklar sayesinde çocuklar, yağmur ve kar yağışından etkilenmeden servis saatlerini bekliyor. Derme çatma duraklarda servis beklemeye son veren Büyükşehir Belediyesinin bu çalışmasıyla çocukların mutlulukları yüzlerine yansıyor.
DURAK KURULUMLARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Proje kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 ilçede şu ana kadar 1.120 durağın kurulumu tamamlanırken planlanan program doğrultusunda ihtiyaç duyulan alanlarda kurulumlar ise aralıksız devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.