Beta-Açı Dershanesi Yetenek Yarışması Düzenledi

Eğitim 28.05.2013 - 18:53, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3158+ kez okundu.
 

Beta-Açı Dershanesi Yetenek Yarışması Düzenledi

Beta-Açı Dershanesi’nde yetenek yarışması düzenlendi.

   Beta-Açı Dershanesi’nde yetenek yarışması düzenlendi. Şarkı söyleme, dans etme, tiyatro oynama, halk oyunları gösterisi yapma, resim sanatları ve şiir okuma gibi farklı alanlarda yarışan 320 kişi yeteneklerini sergilediler.    Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde yapılan etkinliğe halkın ilgisi yoğundu. Yarışan yetenekler izleyicilerin beğenisini kazandılar. Beta-Açı Dershanesi; öğrencilerin yetenekleri, velilerinin destekleriyle Ordu’ya coşkulu bir gösteri yaşattı.    Sanat faaliyetlerinin dışında sporda da yeteneklerini sergileyen U13, U14 ve amatör gurup futbolcuları da aldıkları kupalarını sevinçle kaldırdılar.     Yüzme sporunda yetenekli öğrencilere madalyaları takıldı.    30 jürinin oylama yaptığı yetenek yarışması sonucunda ise; halk oyunları ekibi birinci oldu.    Beta- Açı Dershanesi Kurucusu İlhan Şahin yaptığı konuşmada; “dershanelerin sadece ödevlerin yapıldığı veya öğrencilerin anlamadığı konuların anlatıldığı fiziksel yapılar olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Öğrencinin ilk önce bulunduğu yeri, ortam ve öğretmenini sevdiği anda başarının geleceğine inanan felsefe ile hareket ediyoruz. Öğrencilerimizin başarısının kat kat artmasının mutluluğunu yaşıyorum ve emeklerinden dolayı tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi. Birinciliği kazanan halk oyunları ekibine ödülünü verdi. YGS’de Ordu’da dereceye giren öğrenci Kemal İnce’ye de Kurucu İlhan Şahin söz verdiği arabanın anahtarını teslim etti.     Ordu’da geleneksel olarak yeteneklerin sergilendiği program durumuna gelen “Beta-Açı Dershanesi Yetenek Yarışması” öğrenciler veliler ve davetliler tarafından son derece beğenildi ve coşku yarattı.
Beta-Açı Dershanesi’nde yetenek yarışması düzenlendi.

   Beta-Açı Dershanesi’nde yetenek yarışması düzenlendi. Şarkı söyleme, dans etme, tiyatro oynama, halk oyunları gösterisi yapma, resim sanatları ve şiir okuma gibi farklı alanlarda yarışan 320 kişi yeteneklerini sergilediler.

   Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde yapılan etkinliğe halkın ilgisi yoğundu. Yarışan yetenekler izleyicilerin beğenisini kazandılar. Beta-Açı Dershanesi; öğrencilerin yetenekleri, velilerinin destekleriyle Ordu’ya coşkulu bir gösteri yaşattı.

   Sanat faaliyetlerinin dışında sporda da yeteneklerini sergileyen U13, U14 ve amatör gurup futbolcuları da aldıkları kupalarını sevinçle kaldırdılar.

    Yüzme sporunda yetenekli öğrencilere madalyaları takıldı.

   30 jürinin oylama yaptığı yetenek yarışması sonucunda ise; halk oyunları ekibi birinci oldu.

   Beta- Açı Dershanesi Kurucusu İlhan Şahin yaptığı konuşmada; “dershanelerin sadece ödevlerin yapıldığı veya öğrencilerin anlamadığı konuların anlatıldığı fiziksel yapılar olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Öğrencinin ilk önce bulunduğu yeri, ortam ve öğretmenini sevdiği anda başarının geleceğine inanan felsefe ile hareket ediyoruz. Öğrencilerimizin başarısının kat kat artmasının mutluluğunu yaşıyorum ve emeklerinden dolayı tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi. Birinciliği kazanan halk oyunları ekibine ödülünü verdi.

YGS’de Ordu’da dereceye giren öğrenci Kemal İnce’ye de Kurucu İlhan Şahin söz verdiği arabanın anahtarını teslim etti.

    Ordu’da geleneksel olarak yeteneklerin sergilendiği program durumuna gelen “Beta-Açı Dershanesi Yetenek Yarışması” öğrenciler veliler ve davetliler tarafından son derece beğenildi ve coşku yarattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.