BERAT KANDİLİ’NE KAVUŞMANIN SEVİNCİ VE ŞÜKRÜ İÇERİSİNDEYİZ

Yaşam 30.04.2018 - 07:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3147+ kez okundu.
 

BERAT KANDİLİ’NE KAVUŞMANIN SEVİNCİ VE ŞÜKRÜ İÇERİSİNDEYİZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Berat Kandili'ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Mübarek Ramazan ayının müjdeleyicisi Berat Kandili’ne kavuşmanın sevinci ve şükrü içerisindeyiz. Berat Kandili Allah’ın rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar araladığı, müminlerin dualarına icabet ettiği, günahlarını affettiği ve yapılan ibadetleri normal zamanlardan kat kat fazla mükâfatlandırdığı bir zaman dilimidir. İnsanlık âlemi için bu gece af, mağfiret ve ilahi rahmete kavuşma vesilesi, birlik ve beraberlik ile kardeşlik duygularının pekişmesine de bir fırsattır. İşte bu fırsatı değerlendirerek ruhumuzun olgunlaşması yönünde düşünce ve davranışlarımızı gözden geçirmeli, birbirimizi anlamalı, ilişkilerimizde doğruluk, adalet ve samimiyeti esas almalıyız. Bu anlamlı günlerde toplumsal sorumluluk bilinciyle dayanışma ve yardımlaşma içinde olmalı, nefreti sevgiye ve bencilliği fedakârlığa dönüştürecek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız. Gündelik hayatın getirdiği sıkıntılarla bunalan ruhlara, manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplere bir kandil olması dileğiyle tüm hemşehrilerimizin ve milletimizle birlikte bütün İslam âleminin Berat Kandili’ni kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandili’nin ülkemizin ve İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Berat Kandili'ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Mübarek Ramazan ayının müjdeleyicisi Berat Kandili’ne kavuşmanın sevinci ve şükrü içerisindeyiz.

Berat Kandili Allah’ın rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar araladığı, müminlerin dualarına icabet ettiği, günahlarını affettiği ve yapılan ibadetleri normal zamanlardan kat kat fazla mükâfatlandırdığı bir zaman dilimidir.

İnsanlık âlemi için bu gece af, mağfiret ve ilahi rahmete kavuşma vesilesi, birlik ve beraberlik ile kardeşlik duygularının pekişmesine de bir fırsattır. İşte bu fırsatı değerlendirerek ruhumuzun olgunlaşması yönünde düşünce ve davranışlarımızı gözden geçirmeli, birbirimizi anlamalı, ilişkilerimizde doğruluk, adalet ve samimiyeti esas almalıyız.

Bu anlamlı günlerde toplumsal sorumluluk bilinciyle dayanışma ve yardımlaşma içinde olmalı, nefreti sevgiye ve bencilliği fedakârlığa dönüştürecek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız.

Gündelik hayatın getirdiği sıkıntılarla bunalan ruhlara, manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplere bir kandil olması dileğiyle tüm hemşehrilerimizin ve milletimizle birlikte bütün İslam âleminin Berat Kandili’ni kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandili’nin ülkemizin ve İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.