BAYRAM PROGRAMI BELLİ OLDU

Gündem 14.08.2018 - 16:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4195+ kez okundu.
 

BAYRAM PROGRAMI BELLİ OLDU

Ordu Valiliğince, her dini bayramda geleneksel hale getirilen Bayram Kutlama ve Ziyaret Programı belli oldu.

Ordu Valiliğince, her dini bayramda geleneksel hale getirilen Bayram Kutlama ve Ziyaret Programı belli oldu. Belirlenen programa göre; Kurban Bayramının öncesinde Arife Günü, Ordu Şehitliğinde şehitlerimizin ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim okutulacak. Bayramın birinci günü yapılacak kurum ziyaretleri sonrasında, Ordu Öğretmenevi’nde “Halk İle Bayramlaşma” programı gerçekleştirilecek. Bayramların, Milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, kardeşlik ve dostluğun en sıcak şekilde hissedilmesine, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp, sergilenmesine, saygı ve sevgi temelinde insanların dayanışmasına vesile olan müstesna günler olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, Kurban Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilecek programlara tüm Orduluları davet etti. KURBAN BAYRAMI ZİYARET VE KUTLAMA PROGRAMI: 20 Ağustos 2018 Pazartesi: Saat               Yer                             Program 10.00            Ordu Şehitliği          Şehitlerimizin Ruhuna İthafen Kur’an-ı Kerim Okunması ve Dua Edilmesi. 21 Ağustos 2018 Salı: Saat               Yer                             Program 13.30             Huzurevi                  Huzurevinde Kalan Yaşlıların Ziyaret Edilmesi. 14.00            İl Jandarma K.         Askeri Personelin Bayramının Kutlanması. 14.30            İl Emniyet Müd.     Emniyet Mensuplarının Bayramının Kutlanması. 15.00            Sevgi Evi                   Sevgi Evinde Kalan Gençlerle Bayramlaşma. 16.00            Öğretmenevi           Halk İle Bayramlaşma(Kent Bayramlaşması) HABER MERKEZİ
Ordu Valiliğince, her dini bayramda geleneksel hale getirilen Bayram Kutlama ve Ziyaret Programı belli oldu.

Ordu Valiliğince, her dini bayramda geleneksel hale getirilen Bayram Kutlama ve Ziyaret Programı belli oldu.

Belirlenen programa göre; Kurban Bayramının öncesinde Arife Günü, Ordu Şehitliğinde şehitlerimizin ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim okutulacak.

Bayramın birinci günü yapılacak kurum ziyaretleri sonrasında, Ordu Öğretmenevi’nde “Halk İle Bayramlaşma” programı gerçekleştirilecek.

Bayramların, Milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, kardeşlik ve dostluğun en sıcak şekilde hissedilmesine, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp, sergilenmesine, saygı ve sevgi temelinde insanların dayanışmasına vesile olan müstesna günler olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, Kurban Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilecek programlara tüm Orduluları davet etti.

KURBAN BAYRAMI ZİYARET VE KUTLAMA PROGRAMI:

20 Ağustos 2018 Pazartesi:

Saat               Yer                             Program

10.00            Ordu Şehitliği          Şehitlerimizin Ruhuna İthafen Kur’an-ı Kerim Okunması ve Dua Edilmesi.

21 Ağustos 2018 Salı:

Saat               Yer                             Program

13.30             Huzurevi                  Huzurevinde Kalan Yaşlıların Ziyaret Edilmesi.

14.00            İl Jandarma K.         Askeri Personelin Bayramının Kutlanması.

14.30            İl Emniyet Müd.     Emniyet Mensuplarının Bayramının Kutlanması.

15.00            Sevgi Evi                   Sevgi Evinde Kalan Gençlerle Bayramlaşma.

16.00            Öğretmenevi           Halk İle Bayramlaşma(Kent Bayramlaşması)

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.