BAŞVURULARA YOĞUN İLGİ

Spor 08.11.2017 - 12:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1876+ kez okundu.
 

BAŞVURULARA YOĞUN İLGİ

Ulugöl Tabiat Parkında yapılacak olan 10 Kasım Atatürk' ü Anma Yol Koşusu yarışına başvuru rekoru kırılıyor.

Ulugöl Tabiat Parkında yapılacak olan 10 Kasım Atatürk' ü Anma Yol Koşusu yarışına başvuru rekoru kırılıyor. 15 ilden şu ana kadar 220 kayıt yapıldı, sayının 300' e ulaşması bekleniyor. İlk defa Ulugöl Tabiat Parkında ulusal düzeyde düzenlenecek yarış için Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ordu Valisi sayın Seddar Yavuz' a, Ordu Büyükşehi Belediye Başkanı sayın Enver Yılmaz' a, spordan sorumlu Vali Yardımcısı sayın Adem Öztürk' e, Gölköy Kaymakamı sayın Tuncay Kaldırım' a ve Gölköy Belediye Başkanı sayın Ali Kemal Mert' e temsili yarış kaydı yapılarak göğüs numaralarını il müdürü Mustafa Genç ve atletizm il temsilcisi Yakup Çakır taktim etti. 10 Kasım Atatürk' ü Anma Yol Koşusu cuma saat 14:30' da Ulugöl' de bayanlarda 3000 m, erkeklerde 5000 m olarak koşulacaktır. HABER MERKEZİ
Ulugöl Tabiat Parkında yapılacak olan 10 Kasım Atatürk' ü Anma Yol Koşusu yarışına başvuru rekoru kırılıyor.

Ulugöl Tabiat Parkında yapılacak olan 10 Kasım Atatürk' ü Anma Yol Koşusu yarışına başvuru rekoru kırılıyor.

15 ilden şu ana kadar 220 kayıt yapıldı, sayının 300' e ulaşması bekleniyor. İlk defa Ulugöl Tabiat Parkında ulusal düzeyde düzenlenecek yarış için Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ordu Valisi sayın Seddar Yavuz' a, Ordu Büyükşehi Belediye Başkanı sayın Enver Yılmaz' a, spordan sorumlu Vali Yardımcısı sayın Adem Öztürk' e, Gölköy Kaymakamı sayın Tuncay Kaldırım' a ve Gölköy Belediye Başkanı sayın Ali Kemal Mert' e temsili yarış kaydı yapılarak göğüs numaralarını il müdürü Mustafa Genç ve atletizm il temsilcisi Yakup Çakır taktim etti.

10 Kasım Atatürk' ü Anma Yol Koşusu cuma saat 14:30' da Ulugöl' de bayanlarda 3000 m, erkeklerde 5000 m olarak koşulacaktır. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.