BASKETBOLCULAR ORDU’DA PARKEDE

Spor 15.09.2020 - 21:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3340+ kez okundu.
 

BASKETBOLCULAR ORDU’DA PARKEDE

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz açılan basketbol kursları devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz açılan basketbol kursları devam ediyor. Altınordu, Ünye, Fatsa, Perşembe ve Ulubey ilçelerinde basketbol kurs kayıtları ve antrenmanlar pandemi kuralları çerçevesinde yapılıyor. Covid-19 salgını sonrası spora olan özlem salonların dolmasıyla beraber son buluyor. Gençlik ve Spor il Müdürlüğü bünyesinde görev yapan beş uzman antrenörün eşliğinde temel basketbol eğitimleri devam ediyor. Antrenmanlar eğitici derslerin  yanı sıra eğlenceli eğitsel oyunlarla da keyifli hale geliyor. Ders saatlerinde temel duruş, top sürme, yön değiştirme, şut tekniği, turnike ve basketbol oyun kuralları hakkında eğitimler veriliyor. Öğrencilerin pandemi döneminde boş zamanlarını spor yaparak geçirdiği günlerde ilde açılan basketbol kursu ile hem spor yapıyorlar hemde sevdikleri branşı öğreniyorlar. Basketbol sporuna gönül veren öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği antrenmanlarda Covid-19 tedbirleri de ön planda tutuluyor. Antrenmanlar öncesinde sporcuların ateşleri ölçülürken antrenman sırasında ise sosyal mesafe kuralına uyuluyor.  
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz açılan basketbol kursları devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz açılan basketbol kursları devam ediyor.
Altınordu, Ünye, Fatsa, Perşembe ve Ulubey ilçelerinde basketbol kurs kayıtları ve antrenmanlar pandemi kuralları çerçevesinde yapılıyor.
Covid-19 salgını sonrası spora olan özlem salonların dolmasıyla beraber son buluyor. Gençlik ve Spor il Müdürlüğü bünyesinde görev yapan beş uzman antrenörün eşliğinde temel basketbol eğitimleri devam ediyor.
Antrenmanlar eğitici derslerin  yanı sıra eğlenceli eğitsel oyunlarla da keyifli hale geliyor. Ders saatlerinde temel duruş, top sürme, yön değiştirme, şut tekniği, turnike ve basketbol oyun kuralları hakkında eğitimler veriliyor. Öğrencilerin pandemi döneminde boş zamanlarını spor yaparak geçirdiği günlerde ilde açılan basketbol kursu ile hem spor yapıyorlar hemde sevdikleri branşı öğreniyorlar. Basketbol sporuna gönül veren öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği antrenmanlarda Covid-19 tedbirleri de ön planda tutuluyor. Antrenmanlar öncesinde sporcuların ateşleri ölçülürken antrenman sırasında ise sosyal mesafe kuralına uyuluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.