BASKETBOL’DA ŞAMPiYON BEŞiKTAŞ

Spor 28.05.2018 - 09:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3099+ kez okundu.
 

BASKETBOL’DA ŞAMPiYON BEŞiKTAŞ

İlimize yeni organizasyonlarda gelmeye devam ediyor, geride kalan 5 ayda 15 Ulusal Faaliyet ilimizde yapıldı, bu hafta büyük bir şampiyona daha ilimizde yapıldı. Basketbolun dev kulüpleri ilimizde şampiyonluk mücadelesi verdi. Tabiki her organizasyon il ekonomisine, ilin tanıtımına katkı demek.

20-27 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ordu’da yapılan U18 Kadınlar Türkiye Basketbol Şampiyonasında Finalde Galatasaray Spor Kulübünü 55-50 yenen Beşiktaş Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu. Galatasaray Spor Kulübü ikinci, İstanbul Üniversitesi Spor Kulübü üçüncü oldu. 16 takımın katıldığı Şampiyonanın sonunda dereceye giren takımlara Kupalarını Ordu Valisi Seddar Yavuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Basketbol Federasyonu Kadınlar Milli Takım Menajeri Zeynep Gül Ene verdi. Ordu da Spor Organizasyonları hız kesmeden devam ediyor. Ordu de bu hafta Basketbol Şampiyonasın da 500 kişi ağırlandı Ordu deyince spor akla gelsin diye çalışıyoruz Organizasyonlarla ilgili soruları cevaplayan Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ İlimize yeni organizasyonların gelmesi için Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin ve kamu kurumlarının desteği ile ilimizde yapılan organizasyonları personelimizin özverili çalışması ile Spor Organizasyonlarını en güzel şekilde yapmaya devam ediyoruz. Bir organizasyon bitiyor bir diğeri başlıyor. Sırada Zıpkınla Balık Avlama Türkiye Şampiyonası, ardından Okul Sporları Hentbol Türkiye Şampiyonası var.  Yıl sonuna kadar şu anda 9 Ulusal Faaliyetin daha ilimizde yapılması kesinleşti. Bu yıl 30 bin kişiyi Ordu’da ağırlamayı planlıyoruz, bu da ilimize en az 20 milyon TL kazandıracaktır. Özellikle ilimizin bir doğa harikası olması gelen spor kafilelerini büyülüyor. Şüphesiz her faaliyet ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Yapılan spor organizasyonlarına bağlı olarak sporcu sayımızda her yıl yüzde 35 artmakta, sporcularımızdan her hafta farklı branşlarda madalyalar gelmeye devam ediyor. Antrenörlerimiz sporcularımızın başarısı İçin özveri ile çalışmaktalar, ayrıca Genel Müdürlüğümüzün Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında 3’den 93’e herkesin spor yapması İçin çalışıyorlar. Spor Kenti olma yolunda emim adımlarla ilerleyen ilimizde Ordu deyince spor akla gelsin istiyoruz. Ordu Sporuna 57 atama  İl Müdürü Mustafa Genç ; Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilimize 33 antrenör, 19 Sportif Eğitim Uzmanı, 1 Spor Fizyoterapisti, 1 Spor Psikologu, 1 Spor Beslenme uzmanı ve 2 masör ataması yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak yaptığı açıklama ile ilimiz spor camiasını mutlu etti. 3.200 kişinin alınacağı atamalarda ilimize ihtiyaç duyulan kadro tahsis müjdesi bizleri heyecanlandırdı. Böylelikle 19 ilçemizde sporu eskiye oranla daha çok tabana yayacağız. İlimizdeki gençleri daha çok spora yönlendirecek kadroyu kurmuş olacağız. Ayrıca bir çok branşla ilgili ilk defa ilimize atama yapılacak” dedi.  HABER MERKEZİ  
İlimize yeni organizasyonlarda gelmeye devam ediyor, geride kalan 5 ayda 15 Ulusal Faaliyet ilimizde yapıldı, bu hafta büyük bir şampiyona daha ilimizde yapıldı. Basketbolun dev kulüpleri ilimizde şampiyonluk mücadelesi verdi. Tabiki her organizasyon il ekonomisine, ilin tanıtımına katkı demek.

20-27 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ordu’da yapılan U18 Kadınlar Türkiye Basketbol Şampiyonasında Finalde Galatasaray Spor Kulübünü 55-50 yenen Beşiktaş Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu. Galatasaray Spor Kulübü ikinci, İstanbul Üniversitesi Spor Kulübü üçüncü oldu.
16 takımın katıldığı Şampiyonanın sonunda dereceye giren takımlara Kupalarını Ordu Valisi Seddar Yavuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Basketbol Federasyonu Kadınlar Milli Takım Menajeri Zeynep Gül Ene verdi.
Ordu da Spor Organizasyonları hız kesmeden devam ediyor. Ordu de bu hafta Basketbol Şampiyonasın da 500 kişi ağırlandı
Ordu deyince spor akla gelsin diye çalışıyoruz
Organizasyonlarla ilgili soruları cevaplayan Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ İlimize yeni organizasyonların gelmesi için Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin ve kamu kurumlarının desteği ile ilimizde yapılan organizasyonları personelimizin özverili çalışması ile Spor Organizasyonlarını en güzel şekilde yapmaya devam ediyoruz.
Bir organizasyon bitiyor bir diğeri başlıyor. Sırada Zıpkınla Balık Avlama Türkiye Şampiyonası, ardından Okul Sporları Hentbol Türkiye Şampiyonası var.  Yıl sonuna kadar şu anda 9 Ulusal Faaliyetin daha ilimizde yapılması kesinleşti. Bu yıl 30 bin kişiyi Ordu’da ağırlamayı planlıyoruz, bu da ilimize en az 20 milyon TL kazandıracaktır. Özellikle ilimizin bir doğa harikası olması gelen spor kafilelerini büyülüyor. Şüphesiz her faaliyet ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Yapılan spor organizasyonlarına bağlı olarak sporcu sayımızda her yıl yüzde 35 artmakta, sporcularımızdan her hafta farklı branşlarda madalyalar gelmeye devam ediyor. Antrenörlerimiz sporcularımızın başarısı İçin özveri ile çalışmaktalar, ayrıca Genel Müdürlüğümüzün Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında 3’den 93’e herkesin spor yapması İçin çalışıyorlar. Spor Kenti olma yolunda emim adımlarla ilerleyen ilimizde Ordu deyince spor akla gelsin istiyoruz.
Ordu Sporuna 57 atama 
İl Müdürü Mustafa Genç ; Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilimize 33 antrenör, 19 Sportif Eğitim Uzmanı, 1 Spor Fizyoterapisti, 1 Spor Psikologu, 1 Spor Beslenme uzmanı ve 2 masör ataması yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak yaptığı açıklama ile ilimiz spor camiasını mutlu etti. 3.200 kişinin alınacağı atamalarda ilimize ihtiyaç duyulan kadro tahsis müjdesi bizleri heyecanlandırdı. Böylelikle 19 ilçemizde sporu eskiye oranla daha çok tabana yayacağız. İlimizdeki gençleri daha çok spora yönlendirecek kadroyu kurmuş olacağız. Ayrıca bir çok branşla ilgili ilk defa ilimize atama yapılacak” dedi.  HABER MERKEZİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.