BAŞKAN YILMAZ'DAN CHP'YE ZİYARET

Siyaset 05.01.2016 - 09:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3269+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ'DAN CHP'YE ZİYARET

CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin’i ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu belediye başkanlığı ve milletvekilliği yapan geçtiğimiz aylarda vefat eden, Kazım Türkmen’in isminin Ordu'da bir caddeye verileceğini söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.  CHP İl Binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Yılmaz’ı CHP İl Başkanı Atilla Şahin, CHP Altınordu İlçe Başkanı Mustafa Kemal ve partililer karşıladı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ziyarette yaptığı açıklamada, “Atilla beyle avukatlık döneminden gelen bir dostluğumuz var. Farklı partilerde olsak da, ortak kaygımız Ordu olmalı. Bizim bu memlekete hizmet etme konusunda hiçbir kaygımız yok. Sonuna kadar yapılması gereken proje neyse biz onu yaparız. Bu süreçte de hem sizden hem kamuoyundan zaten yeteri kadar desteği görüyoruz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin ise, “Aynı nezaket içerisinde, aynı karşılık içerisinde bu çalışmaları yürüteceğimize yürekten inanıyorum. Bundan da en ufak şüphemiz yok. Biz de en kısa sürede size iadeyi ziyarette bulunacağız” diye konuştu. Başkan Yılmaz CHP İl Başkanlığı’na yaptığı ziyarette, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu’nu telefonla arayarak, Ordu’da bir caddeye, Ordu belediye başkanlığı ve milletvekilliği görevlerinde bulunan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden, Kazım Türkmen’in isminin verilmesi için çalışma başlatılmasını istedi.
CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin’i ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu belediye başkanlığı ve milletvekilliği yapan geçtiğimiz aylarda vefat eden, Kazım Türkmen’in isminin Ordu'da bir caddeye verileceğini söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.  CHP İl Binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Yılmaz’ı CHP İl Başkanı Atilla Şahin, CHP Altınordu İlçe Başkanı Mustafa Kemal ve partililer karşıladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ziyarette yaptığı açıklamada, “Atilla beyle avukatlık döneminden gelen bir dostluğumuz var. Farklı partilerde olsak da, ortak kaygımız Ordu olmalı. Bizim bu memlekete hizmet etme konusunda hiçbir kaygımız yok. Sonuna kadar yapılması gereken proje neyse biz onu yaparız. Bu süreçte de hem sizden hem kamuoyundan zaten yeteri kadar desteği görüyoruz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin ise, “Aynı nezaket içerisinde, aynı karşılık içerisinde bu çalışmaları yürüteceğimize yürekten inanıyorum. Bundan da en ufak şüphemiz yok. Biz de en kısa sürede size iadeyi ziyarette bulunacağız” diye konuştu.

Başkan Yılmaz CHP İl Başkanlığı’na yaptığı ziyarette, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu’nu telefonla arayarak, Ordu’da bir caddeye, Ordu belediye başkanlığı ve milletvekilliği görevlerinde bulunan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden, Kazım Türkmen’in isminin verilmesi için çalışma başlatılmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.