BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Spor 05.03.2018 - 14:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3030+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubunda başarılı bir sezon geçiren Akkuş Belediyespor'a ve taraftara teşekkür etti.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubunda başarılı bir sezon geçiren Akkuş Belediyespor'a ve taraftara teşekkür etti.  Başarının tesadüf olmadığını belirten Başkan Demirci, " İlçemizde voleybol takımı kurmamızdaki amacımız gençlerimize sporu sevdirmek, onları spor salonuna çekmek ve altyapıdan Efeler yetiştirmekti. Bununla birlikte halkımıza voleybolu sevdirerek, spor salonumuzda birlik ve beraberlik içerisinde müsabakaları izlemek istedik. Voleybol takımımız beklenilenden daha kısa sürede büyük bir ivme kaydetti. 3 sene önce çıkılan bu yolda takımımız, büyük bir aşama kaydederek 3. ligden, 1. Lige kadar yükselmeyi başardı. Başarı gelince halkımız da takımımızı sevdi ve her müsabakada salonumuz ciddi anlamda doldu. Başarı tesadüf değildir. Akkuş Belediye Spor Kulübümüz her geçen gün daha iyiye gidiyor. Yola çıktığımız ilk günden bu yana yönetimimizle, rakiplerimize karşı centilmenliğimizle ve fair-play anlayışımızla örnek bir kulüp olacağımızı belirtmiştik. Sportif anlamda attığımız doğru adımların yanında başarıların da üst üste gelmiş olması, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Kulübümüzün daha iyi yerlere gelebilmesi için ilk günkü şevkimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Özverili ve sistemli çalışmalarıyla TVF 2017-2018 Sezonu sonunda Efeler Ligi'ne yükselme maçlarına oynama şansını son maçta kaybettik. Bir sezonun bitişi, yeni sezonun başlamasıdır. Akkuş Belediyespor bir gün mutlaka arzuladığı Efeler Ligi'ne çıkacaktır. Bu sezon Akkuş Belediye Spor formasını terleten sporcu kardeşlerime, takımımıza destek olan çok değerli ilçe esnafına, Akkuş dışından destek olan iş adamlarına ve her maçta salonu dolduran taraftarlarımıza can-ı gönülden teşekkür ederim" dedi.  
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubunda başarılı bir sezon geçiren Akkuş Belediyespor'a ve taraftara teşekkür etti.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubunda başarılı bir sezon geçiren Akkuş Belediyespor'a ve taraftara teşekkür etti. 

Başarının tesadüf olmadığını belirten Başkan Demirci, " İlçemizde voleybol takımı kurmamızdaki amacımız gençlerimize sporu sevdirmek, onları spor salonuna çekmek ve altyapıdan Efeler yetiştirmekti. Bununla birlikte halkımıza voleybolu sevdirerek, spor salonumuzda birlik ve beraberlik içerisinde müsabakaları izlemek istedik.

Voleybol takımımız beklenilenden daha kısa sürede büyük bir ivme kaydetti. 3 sene önce çıkılan bu yolda takımımız, büyük bir aşama kaydederek 3. ligden, 1. Lige kadar yükselmeyi başardı. Başarı gelince halkımız da takımımızı sevdi ve her müsabakada salonumuz ciddi anlamda doldu. Başarı tesadüf değildir. Akkuş Belediye Spor Kulübümüz her geçen gün daha iyiye gidiyor. Yola çıktığımız ilk günden bu yana yönetimimizle, rakiplerimize karşı centilmenliğimizle ve fair-play anlayışımızla örnek bir kulüp olacağımızı belirtmiştik. Sportif anlamda attığımız doğru adımların yanında başarıların da üst üste gelmiş olması, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Kulübümüzün daha iyi yerlere gelebilmesi için ilk günkü şevkimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Özverili ve sistemli çalışmalarıyla TVF 2017-2018 Sezonu sonunda Efeler Ligi'ne yükselme maçlarına oynama şansını son maçta kaybettik. Bir sezonun bitişi, yeni sezonun başlamasıdır. Akkuş Belediyespor bir gün mutlaka arzuladığı Efeler Ligi'ne çıkacaktır.

Bu sezon Akkuş Belediye Spor formasını terleten sporcu kardeşlerime, takımımıza destek olan çok değerli ilçe esnafına, Akkuş dışından destek olan iş adamlarına ve her maçta salonu dolduran taraftarlarımıza can-ı gönülden teşekkür ederim" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.