BAŞKAN TEKİNTAŞ'TAN CHP'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Siyaset 08.01.2016 - 00:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4150+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEKİNTAŞ'TAN CHP'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

CHP İl Başkanı Atilla Şahin’i ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Altınordu ilçemizde iktidar muhalefet demeden herkese aynı ölçüde hizmet etmeye devam ediyoruz. Ortak gayemiz milletimizin refahı ve mutluluğudur.” dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Tekintaş’a, Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, Fatih Evli ve AK Parti Meclis üyeleri eşlik etti. CHP İl Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Tekintaş’ı CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin, CHP Altınordu teşkilatı ve partililer karşıladı. Ziyarette bir açıklama yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “200 bin nüfusa sahip olan Altınordu ilçemizde iktidar muhalefet demeden herkese aynı ölçüde hizmet etmeye devam ediyoruz. Bizim Ortak gayemiz milletimizin refahı ve mutluluğudur. Altınordu ilçemiz yeni kurulan bir ilçe. Biz bu ilçemizin geleceğe hazırlamak zorundayız. Bu kapsam da ekip olarak mesai gözetmeksizin çalışıyoruz. Muhalefet mutlaka her zaman gördüğü eksikliği bizlere bildirecek. Bizlerde bu eksikliğimizi en iyi şekilde düzelteceğiz. Siyasetin doğası gereği yapıcı eleştirilere her zaman açığız” şeklinde konuştu. Başkan Tekintaş’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin ise; Daha önce bizleri ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a söylediğimiz gibi biz muhalefet partisiyiz, Muhalefetin gereği ne ise biz onu yapacağız. Bunu yaparken de nezaket kuralları çerçevesinde yapacağız. Sayın Başkana ve ekibine bizlere yaptığı nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum ” diye konuştu.
CHP İl Başkanı Atilla Şahin’i ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Altınordu ilçemizde iktidar muhalefet demeden herkese aynı ölçüde hizmet etmeye devam ediyoruz. Ortak gayemiz milletimizin refahı ve mutluluğudur.” dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Tekintaş’a, Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, Fatih Evli ve AK Parti Meclis üyeleri eşlik etti.

CHP İl Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Tekintaş’ı CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin, CHP Altınordu teşkilatı ve partililer karşıladı.

Ziyarette bir açıklama yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “200 bin nüfusa sahip olan Altınordu ilçemizde iktidar muhalefet demeden herkese aynı ölçüde hizmet etmeye devam ediyoruz. Bizim Ortak gayemiz milletimizin refahı ve mutluluğudur. Altınordu ilçemiz yeni kurulan bir ilçe. Biz bu ilçemizin geleceğe hazırlamak zorundayız. Bu kapsam da ekip olarak mesai gözetmeksizin çalışıyoruz. Muhalefet mutlaka her zaman gördüğü eksikliği bizlere bildirecek. Bizlerde bu eksikliğimizi en iyi şekilde düzelteceğiz. Siyasetin doğası gereği yapıcı eleştirilere her zaman açığız” şeklinde konuştu.

Başkan Tekintaş’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin ise; Daha önce bizleri ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a söylediğimiz gibi biz muhalefet partisiyiz, Muhalefetin gereği ne ise biz onu yapacağız. Bunu yaparken de nezaket kuralları çerçevesinde yapacağız. Sayın Başkana ve ekibine bizlere yaptığı nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum ” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.