BAŞKAN YILMAZ YENİDEN KONGRE İSTEDİ

Spor 11.07.2015 - 01:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3791+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ YENİDEN KONGRE İSTEDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’dan çok sert sözler. Başkan Yılmaz, Nedim Türkmen, yönetiminin ibra edilmesi ve A.Ş yönetiminin eski başkan Nedim Türkmen’e bırakılmasına tepki gösterirken, “yeni bir kongre yapılması gerekir” dedi.

Orduspor kongresiyle ilgili açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kongrenin belirsizliği ortadan kaldırmadığını aksine daha da belirsiz hale getirdiğini ifade etti. Nedim Türkmen yönetimin ibra edilmesine sert tepki gösteren Yılmaz, “kongrede Orduspor’un tek kar getiren yeri olan Sportif A.Ş yönetimi eski başkan Nedim Türkmen’e devrediliyor. Geçmiş yönetim ibra ediliyor. 47 milyonluk borç devralınıyor. Devreden açısından bulunmaz bir nimet bu. Yeni gelen arkadaşların kongre tutanaklarını gözden geçirmesi lazım. Çünkü transfer tahtası kapalı, 47 milyonluk borç resmi olarak tescillendi. Geçmiş yönetim ibra edildi. Dolayısıyla bu konularla ilgili belirsizliğin giderilmesi lazım. Bu belirsizliği giderecek olanda hem yeni yönetim, hem eski başkandır.” Orduspor kongresinin tekrar yapılması gerektiğini ifade eden Yılmaz, “ben bu kongrenin tekrar yapılması kanaatindeyim. Valilikte dernek masasıyla görüşülüp, çok acil bir şekilde olağanüstü kongreyle hukuki alt yapıyla bazı şeylerin yerine oturması gerekir. (Yaşar Pamuk yönetiminin değişmesini kastetmiyorum) bu yönetim bu haliyle transfer tahtasını açamaz. Bu yönetim kulübü de yönetemez. Çünkü muazzam bir belirsizlik var. Bu konularla ilgili de belirsizlik ortadan kalkmalı. Biz elbette eski yönetime verdiğimiz desteğin katbekat fazlasını vereceğiz ama hukuki olarak hem yönetimin hem de bizim önümüzü görmemiz lazım.”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’dan çok sert sözler. Başkan Yılmaz, Nedim Türkmen, yönetiminin ibra edilmesi ve A.Ş yönetiminin eski başkan Nedim Türkmen’e bırakılmasına tepki gösterirken, “yeni bir kongre yapılması gerekir” dedi.

Orduspor kongresiyle ilgili açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kongrenin belirsizliği ortadan kaldırmadığını aksine daha da belirsiz hale getirdiğini ifade etti.

Nedim Türkmen yönetimin ibra edilmesine sert tepki gösteren Yılmaz, “kongrede Orduspor’un tek kar getiren yeri olan Sportif A.Ş yönetimi eski başkan Nedim Türkmen’e devrediliyor. Geçmiş yönetim ibra ediliyor. 47 milyonluk borç devralınıyor. Devreden açısından bulunmaz bir nimet bu. Yeni gelen arkadaşların kongre tutanaklarını gözden geçirmesi lazım. Çünkü transfer tahtası kapalı, 47 milyonluk borç resmi olarak tescillendi. Geçmiş yönetim ibra edildi. Dolayısıyla bu konularla ilgili belirsizliğin giderilmesi lazım. Bu belirsizliği giderecek olanda hem yeni yönetim, hem eski başkandır.”

Orduspor kongresinin tekrar yapılması gerektiğini ifade eden Yılmaz, “ben bu kongrenin tekrar yapılması kanaatindeyim. Valilikte dernek masasıyla görüşülüp, çok acil bir şekilde olağanüstü kongreyle hukuki alt yapıyla bazı şeylerin yerine oturması gerekir. (Yaşar Pamuk yönetiminin değişmesini kastetmiyorum) bu yönetim bu haliyle transfer tahtasını açamaz. Bu yönetim kulübü de yönetemez. Çünkü muazzam bir belirsizlik var. Bu konularla ilgili de belirsizlik ortadan kalkmalı. Biz elbette eski yönetime verdiğimiz desteğin katbekat fazlasını vereceğiz ama hukuki olarak hem yönetimin hem de bizim önümüzü görmemiz lazım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.