BAŞKAN YILMAZ, PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Gündem 17.08.2018 - 17:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3310+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ, PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kurban Bayramı öncesi son iş gününde Büyükşehir Belediyesi merkez yerleşkesi ve Durugöl yerleşkesinde görev yapan belediye personeliyle bayramlaştı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kurban Bayramı öncesi son iş gününde Büyükşehir Belediyesi merkez yerleşkesi ve Durugöl yerleşkesinde görev yapan belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan Enver Yılmaz, Genel Sekreter Bülent Civelek, Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun ve OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan ile birlikte tüm personelle tek tek el sıkışarak hepsinin bayramını tebrik etti. Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve personellerin yer aldığı bayramlaşma programında Başkan Yılmaz, çalışanlara hitaben kısa bir konuşma yaptı. Büyükşehir Belediyesi personelinin bayramını tebrik eden Başkan Enver Yılmaz, “Siz değerli mesai arkadaşlarımızı 8 Ağustos’ta yaşanan sel felaketinde gösterdiği özverili çalışmadan ötürü can-ı gönülden kutluyorum. 7 ilçemizde yaklaşık 165 milyon TL’lik hasara ve bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep olan, son yılların en büyük sel afetinde 365 iş makinesi ve yaklaşık 600’ün üzerindeki çalışanımızla birlikte can kayıplarının önlenmesi konusunda en üst seviyede tedbirlerimizi aldık. Hasarların biran önce giderilmesi ve halkımızın mağduriyetinin daha uzun sürmemesi için elinizden gelen gayreti gösterdiğiniz için siz değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür afetleri bir daha yaşamayız” dedi Büyükşehir Belediyesinin vizyon ve vitrin projeleri hayata geçirdiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Bu yılın sonunda hedeflerimizin yüzde 90’ı gerçekleşmiş olacak. 2018 yılında ektiğimiz ürünler ortaya çıktı. Şu anda sahili, çevre düzenlemesi, trafiğe açtığımız caddeleri, asfaltı ve kanalizasyonu ile hakikaten şehrimiz kabuğunu kırmış oldu. İşin başında biz görünsek de bunu hep birlikte başardık. Yıl sonunda inşallah Ordu’muz yapılan yatırımlarla çağ atlamış bir il olacak. Bu vesileyle hepinize tekrar teşekkür ediyor, Kurban Bayramı’nı sağlık ve huzur içerisinde ailelerinizle birlikte geçirmenizi temenni ediyorum” diye konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kurban Bayramı öncesi son iş gününde Büyükşehir Belediyesi merkez yerleşkesi ve Durugöl yerleşkesinde görev yapan belediye personeliyle bayramlaştı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kurban Bayramı öncesi son iş gününde Büyükşehir Belediyesi merkez yerleşkesi ve Durugöl yerleşkesinde görev yapan belediye personeliyle bayramlaştı.
Başkan Enver Yılmaz, Genel Sekreter Bülent Civelek, Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun ve OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan ile birlikte tüm personelle tek tek el sıkışarak hepsinin bayramını tebrik etti. Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve personellerin yer aldığı bayramlaşma programında Başkan Yılmaz, çalışanlara hitaben kısa bir konuşma yaptı.
Büyükşehir Belediyesi personelinin bayramını tebrik eden Başkan Enver Yılmaz, “Siz değerli mesai arkadaşlarımızı 8 Ağustos’ta yaşanan sel felaketinde gösterdiği özverili çalışmadan ötürü can-ı gönülden kutluyorum. 7 ilçemizde yaklaşık 165 milyon TL’lik hasara ve bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep olan, son yılların en büyük sel afetinde 365 iş makinesi ve yaklaşık 600’ün üzerindeki çalışanımızla birlikte can kayıplarının önlenmesi konusunda en üst seviyede tedbirlerimizi aldık. Hasarların biran önce giderilmesi ve halkımızın mağduriyetinin daha uzun sürmemesi için elinizden gelen gayreti gösterdiğiniz için siz değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür afetleri bir daha yaşamayız” dedi
Büyükşehir Belediyesinin vizyon ve vitrin projeleri hayata geçirdiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Bu yılın sonunda hedeflerimizin yüzde 90’ı gerçekleşmiş olacak. 2018 yılında ektiğimiz ürünler ortaya çıktı. Şu anda sahili, çevre düzenlemesi, trafiğe açtığımız caddeleri, asfaltı ve kanalizasyonu ile hakikaten şehrimiz kabuğunu kırmış oldu. İşin başında biz görünsek de bunu hep birlikte başardık. Yıl sonunda inşallah Ordu’muz yapılan yatırımlarla çağ atlamış bir il olacak. Bu vesileyle hepinize tekrar teşekkür ediyor, Kurban Bayramı’nı sağlık ve huzur içerisinde ailelerinizle birlikte geçirmenizi temenni ediyorum” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.