BAŞKAN TÖREN’İN HALK BULUŞMALARI KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Gündem 09.12.2020 - 22:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2444+ kez okundu.
 

BAŞKAN TÖREN’İN HALK BULUŞMALARI KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Koronavirüs salgını öncesi düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk Günü programlarını maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde sürdürmeye devam ediyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Koronavirüs salgını öncesi düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk Günü programlarını maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde sürdürmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana gece gündüz demeden sahada bulunan ve tüm çalışmaları yakından takip eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Halk Günü toplantıları ile vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışını yaşatıyor. Salgın sürecinde de vatandaşlarla kesintisiz iletişim sağlamaya devam eden Başkan Tören, belediye meclis toplantı salonunda vatandaşlarla bir araya geldi. HES kodu dahil birçok önlemin alındığı ve Başkan Tören’in maske, mesafe ve hijyen kuralları hatırlatması ile başlayan Halk Günü Toplantısında vatandaşlar, istek ve taleplerini doğurdun Başkan Tören’e iletme imkânı buldu. Vatandaşları tek tek dikkatle dinleyen Başkan Tören, her vatandaşın istek ve taleplerini de bizzat kendisi not almayı ihmal etmedi. BAŞKAN TÖREN: “KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZ DE HERKESE SONUNA KADAR AÇIK” Altınordu Belediye Meclis Salonu’nda yapılan Halk Günü Toplantısında vatandaşlara seslenen Başkan Tören, kapılarının ve gönüllerinin herkese açık olduğunu söyledi. Tören: “Biz, insana ait şehir, şehre mahsus irfan, herkes için adil imkân’ hedefiyle Altınordu’yu gönül belediyeciliği anlayışıyla geleceğe taşımak istiyoruz.  Bilinmesini istiyorum ki; Altınordu’da kimse öteki değildir. Şehrimizde yaşayan her bir fert, her bir yürek, bize verilmiş bir emanettir. Emanetine sahip çıkan Altınordu Belediyesi’nin kapısı dün olduğu gibi bugün de herkese sonuna kadar açıktır. Bundan sonra da her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, sorunlarını dinlemeye ve bu sorunlara çözüm üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. BELEDİYE BAŞKANI AŞKIN TÖREN; “ORDU’NUN İSTİHDAMINA KATKI SUNMAYA DEVA EDECEĞİZ” Ülkemizde uzun yıllar kamu sektöründe hizmet veren, son olarak İŞKUR Genel Müdürlüğü AB Hibeleri Daire Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, halk günü toplantısında istihdama dair açıklamalarda bulundu. Başkan Tören; “İŞKUR’da işsizliği azaltmak, işgücü piyasasında niteliği artırmak gibi bir görevimiz olması nedeniyle bu dertle yatıp bu dertle kalkmış birisiyim. Altınordu’da işgücünün niteliğini arttıracak, toplumsal cinsiyet eşitliği odağında geleceğin insana yakışır mesleklerini öğretecek Mesleki Eğitim Mükemmeliyet Merkezi’ni yakın zamanda hizmete açacağız. Bununla birlikte tekstil, tarım, çağrı merkezi gibi yatırımlarımız ilçemizde istihdama büyük katkılar sunacaktır” şeklinde konuştu. Düzenlenen Halk Gününde toplantıya katılan herkese hijyen paketi hediye edildi.  
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Koronavirüs salgını öncesi düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk Günü programlarını maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde sürdürmeye devam ediyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Koronavirüs salgını öncesi düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk Günü programlarını maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde sürdürmeye devam ediyor.
Göreve geldiği günden bu yana gece gündüz demeden sahada bulunan ve tüm çalışmaları yakından takip eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Halk Günü toplantıları ile vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışını yaşatıyor. Salgın sürecinde de vatandaşlarla kesintisiz iletişim sağlamaya devam eden Başkan Tören, belediye meclis toplantı salonunda vatandaşlarla bir araya geldi.
HES kodu dahil birçok önlemin alındığı ve Başkan Tören’in maske, mesafe ve hijyen kuralları hatırlatması ile başlayan Halk Günü Toplantısında vatandaşlar, istek ve taleplerini doğurdun Başkan Tören’e iletme imkânı buldu. Vatandaşları tek tek dikkatle dinleyen Başkan Tören, her vatandaşın istek ve taleplerini de bizzat kendisi not almayı ihmal etmedi.
BAŞKAN TÖREN: “KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZ DE HERKESE SONUNA KADAR AÇIK”
Altınordu Belediye Meclis Salonu’nda yapılan Halk Günü Toplantısında vatandaşlara seslenen Başkan Tören, kapılarının ve gönüllerinin herkese açık olduğunu söyledi. Tören: “Biz, insana ait şehir, şehre mahsus irfan, herkes için adil imkân’ hedefiyle Altınordu’yu gönül belediyeciliği anlayışıyla geleceğe taşımak istiyoruz.  Bilinmesini istiyorum ki; Altınordu’da kimse öteki değildir. Şehrimizde yaşayan her bir fert, her bir yürek, bize verilmiş bir emanettir. Emanetine sahip çıkan Altınordu Belediyesi’nin kapısı dün olduğu gibi bugün de herkese sonuna kadar açıktır. Bundan sonra da her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, sorunlarını dinlemeye ve bu sorunlara çözüm üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
BELEDİYE BAŞKANI AŞKIN TÖREN; “ORDU’NUN İSTİHDAMINA KATKI SUNMAYA DEVA EDECEĞİZ”
Ülkemizde uzun yıllar kamu sektöründe hizmet veren, son olarak İŞKUR Genel Müdürlüğü AB Hibeleri Daire Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, halk günü toplantısında istihdama dair açıklamalarda bulundu. Başkan Tören; “İŞKUR’da işsizliği azaltmak, işgücü piyasasında niteliği artırmak gibi bir görevimiz olması nedeniyle bu dertle yatıp bu dertle kalkmış birisiyim. Altınordu’da işgücünün niteliğini arttıracak, toplumsal cinsiyet eşitliği odağında geleceğin insana yakışır mesleklerini öğretecek Mesleki Eğitim Mükemmeliyet Merkezi’ni yakın zamanda hizmete açacağız. Bununla birlikte tekstil, tarım, çağrı merkezi gibi yatırımlarımız ilçemizde istihdama büyük katkılar sunacaktır” şeklinde konuştu.
Düzenlenen Halk Gününde toplantıya katılan herkese hijyen paketi hediye edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.