BAŞKAN TOMAKİN; BAŞIMIZIN TACI..!

Gündem 07.03.2019 - 14:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4278+ kez okundu.
 

BAŞKAN TOMAKİN; BAŞIMIZIN TACI..!

Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin , 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle yayımladığı mesajında  ALLAH.cc ‘nun özel lütfu ile   hiçbir kalpte olmayan anne sevgileri ve mücadeleleriyle, fedakarlık ve azimleri ile  insanlığın doğan güneşi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum diyerek , Kadınlarımız  bizim başımızın tacıdır, İslam dini kadınlara özel önem vermiş ,hepimizin bildiği sevgili peygamberimizin “Cennet Annelerin  Ayakları Altındadır” hadisi ile kadınlara verdiği önemi çağlar ötesine taşımıştır. Yine modern dünya daha işçi haklarını bilmezken, sevgili peygamberimiz işçinin hakkını alın teri kurumadan veriniz diyerek kadın erkek ayrımı yapmadan emeğin kutsal olduğunu vurgulamıştır dedi. SEÇİMLERDE EN ÇOK KADIN ADAY GÖSTEREN PARTİ AK PARTİ OLMUŞTUR Başkan Tomakin,  Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın özel gayretleri ile AK PARTİ kadınlar siyasette kendilerine yer bulmuşlar, ana kademe teşkilatlarında % 30 kontenjanla teşmil hakkı elde etmişlerdir. Yine seçimlerde kadın adaylara özel önem verilmiş en çok kadın aday gösteren parti AK PARTİ olmuştur dedi.  TÜRK GELENEĞİNDE KADIN HEP ÖN SAFTADIR. BİR ANNEDEN ÖTE ,BİR YÖNETİCİ, BİR BİLGE OLUR , HELE VATANI SÖZ KONUSU İSE , ERZURUM'DA KARA FATMA OLUR İl Başkanı Halit Tomakin, Türk geleneğinde kadın hep ön saftadır. Bir anneden öte ,bir yönetici, bir bilge olur , hele vatanı söz konusu ise , Erzurum'da Kara Fatma olur. Balkanlardan, Kafkaslara kadar cephe cephe dolaşır. Yeri gelir Tüm şehri organize eder cepheye lojistik destek sağlar. Yeri gelir Şerife bacı olur. Bu yolda kendisi de şehadete yürür. Yeri gelir Nene Hatun olur. Daha yeni başımıza gelen 15 Temmuz darbesinde ,hepimizin şahit olduğu gibi kadınlarımız  FETÖ  hain darbecilerin karşısına yiğitçe dikilerek şehadete ulaşır dedi.  KADINLARIMIZ , AK PARTİ’DE ANA KADEME TEŞKİLATLARINDA % 30 KONTENJANLA TEŞMİL HAKKI ELDE ETMİŞLERDİR Başkan Tomakin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyet  kurulduktan sonra kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkı tanıyarak bu konuda dünyada ilk sıralarda yer almıştır. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın özel gayretleri 2002 den bu yana kadınlarız lehine devrim niteliğinde kanunlar çıkmıştır.  Yine Cumhurbaşkanımızın emirleri doğrultusunda kadınlarımız vermek adına , AK PARTİ’de ana kademe teşkilatlarında % 30 kontenjanla teşmil hakkı elde etmişler, bunun sonucu olarak kadınlarımız siyasete seviye ve zariflik getirmişlerdir. Seçimlerde kadın adaylara özel önem verilmiş en çok kadın aday gösteren parti AK PARTİ olmuştur dedi.  8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla , vatanını canından aziz bilen , milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı rahmetle şükranla yad ediyorum. ilimiz ,Ülkemiz ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü gönülden tebrik ediyorum.
Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin , 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle yayımladığı mesajında  ALLAH.cc ‘nun özel lütfu ile   hiçbir kalpte olmayan anne sevgileri ve mücadeleleriyle, fedakarlık ve azimleri ile  insanlığın doğan güneşi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum diyerek , Kadınlarımız  bizim başımızın tacıdır, İslam dini kadınlara özel önem vermiş ,hepimizin bildiği sevgili peygamberimizin “Cennet Annelerin  Ayakları Altındadır” hadisi ile kadınlara verdiği önemi çağlar ötesine taşımıştır. Yine modern dünya daha işçi haklarını bilmezken, sevgili peygamberimiz işçinin hakkını alın teri kurumadan veriniz diyerek kadın erkek ayrımı yapmadan emeğin kutsal olduğunu vurgulamıştır dedi.

SEÇİMLERDE EN ÇOK KADIN ADAY GÖSTEREN PARTİ AK PARTİ OLMUŞTUR

Başkan Tomakin,  Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın özel gayretleri ile AK PARTİ kadınlar siyasette kendilerine yer bulmuşlar, ana kademe teşkilatlarında % 30 kontenjanla teşmil hakkı elde etmişlerdir. Yine seçimlerde kadın adaylara özel önem verilmiş en çok kadın aday gösteren parti AK PARTİ olmuştur dedi. 

TÜRK GELENEĞİNDE KADIN HEP ÖN SAFTADIR. BİR ANNEDEN ÖTE ,BİR YÖNETİCİ, BİR BİLGE OLUR , HELE VATANI SÖZ KONUSU İSE , ERZURUM'DA KARA FATMA OLUR

İl Başkanı Halit Tomakin, Türk geleneğinde kadın hep ön saftadır. Bir anneden öte ,bir yönetici, bir bilge olur , hele vatanı söz konusu ise , Erzurum'da Kara Fatma olur. Balkanlardan, Kafkaslara kadar cephe cephe dolaşır. Yeri gelir Tüm şehri organize eder cepheye lojistik destek sağlar. Yeri gelir Şerife bacı olur. Bu yolda kendisi de şehadete yürür. Yeri gelir Nene Hatun olur. Daha yeni başımıza gelen 15 Temmuz darbesinde ,hepimizin şahit olduğu gibi kadınlarımız  FETÖ  hain darbecilerin karşısına yiğitçe dikilerek şehadete ulaşır dedi. 

KADINLARIMIZ , AK PARTİ’DE ANA KADEME TEŞKİLATLARINDA % 30 KONTENJANLA TEŞMİL HAKKI ELDE ETMİŞLERDİR

Başkan Tomakin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyet  kurulduktan sonra kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkı tanıyarak bu konuda dünyada ilk sıralarda yer almıştır. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın özel gayretleri 2002 den bu yana kadınlarız lehine devrim niteliğinde kanunlar çıkmıştır.  Yine Cumhurbaşkanımızın emirleri doğrultusunda kadınlarımız vermek adına , AK PARTİ’de ana kademe teşkilatlarında % 30 kontenjanla teşmil hakkı elde etmişler, bunun sonucu olarak kadınlarımız siyasete seviye ve zariflik getirmişlerdir. Seçimlerde kadın adaylara özel önem verilmiş en çok kadın aday gösteren parti AK PARTİ olmuştur dedi. 

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla , vatanını canından aziz bilen , milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı rahmetle şükranla yad ediyorum. ilimiz ,Ülkemiz ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü gönülden tebrik ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.