BAŞKAN TEZCAN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem 08.03.2019 - 17:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4145+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEZCAN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, belediyede görev yapan kadın personellerin ve çalışan kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Gününü’ kutladı.

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ve Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, Altınordu Belediyesi Meclis Üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü´ dolayısıyla belediye personellerinin ve çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.   Altınordu Belediyesi çalışanlarının yanı sıra Karapınar Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan tekstil fabrikalarına da ziyaret gerçekleştiren Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, fabrikaların üretim departmanını gezerek işçilerle buluştu. Başkan Tezcan ve beraberindekiler burada bulunan kadın işçileri tek tek dolaşarak ‘8 Mart Dünya Kadınlar Gününü’ kutladı ve çiçek takdiminde bulundu.   BAŞKAN TEZCAN: “HERGÜN KADINLAR GÜNÜDÜR”   Gerçekleştirilen etkinliklerin ardından bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, her günün kadınlar günü olduğunu söyledi. Kadınların ne hakkının ne de emeğinin ödenemeyeceğine dikkat çeken Başkan Tezcan, “Dünya Kadınlar günü münasebetiyle kadın emekçilerimizin yoğun olarak çalışmış olduğu tekstil firmalarını ve belediyemizde görev yapan personellerimizi dolaşıp hem onların gününü kutlamak, hem de onların bugünkü özel gününde yanlarında olmak istedik. Tabi haliyle üretim en önemli şey. Tüketimi çok kolay yaparsın ama üretim çok zordur. Üretimsiz hiçbir ekonominin geleceği olmaz. Kadınlarımız, günün 8 Mart olmasını yada 28 Mart olmasını önemsemiyorlar, onlar için sadece üretebilmek ve hem kendi ekonomisine hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla harıl harıl çalışıyorlar. Biz onların bu yoğun günlerinde bir nebze bize başını kaldırıp baksınlar ve günlerini kutlayalım diye yanlarındayız. Bana göre kadınlar günü her gündür. Anamız, kardeşimiz, kızımızdır onlar. Sadece bir güne sığdırılmış bir günle kadınlarımızın ne hakkı, ne emeği ne de saygınlığı elde edilir. Bize 365 gün kadınlar günüdür. Ama yine de bütün bir dünyada özel bir gün ayrılmış diye bu günü diğer günlerin toplamı olarak değerlendirip bu gün böyle zaman geçirmek istedik” dedi.
Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, belediyede görev yapan kadın personellerin ve çalışan kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Gününü’ kutladı.

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ve Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, Altınordu Belediyesi Meclis Üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü´ dolayısıyla belediye personellerinin ve çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

 

Altınordu Belediyesi çalışanlarının yanı sıra Karapınar Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan tekstil fabrikalarına da ziyaret gerçekleştiren Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, fabrikaların üretim departmanını gezerek işçilerle buluştu. Başkan Tezcan ve beraberindekiler burada bulunan kadın işçileri tek tek dolaşarak ‘8 Mart Dünya Kadınlar Gününü’ kutladı ve çiçek takdiminde bulundu.

 

BAŞKAN TEZCAN: “HERGÜN KADINLAR GÜNÜDÜR”

 

Gerçekleştirilen etkinliklerin ardından bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, her günün kadınlar günü olduğunu söyledi. Kadınların ne hakkının ne de emeğinin ödenemeyeceğine dikkat çeken Başkan Tezcan, “Dünya Kadınlar günü münasebetiyle kadın emekçilerimizin yoğun olarak çalışmış olduğu tekstil firmalarını ve belediyemizde görev yapan personellerimizi dolaşıp hem onların gününü kutlamak, hem de onların bugünkü özel gününde yanlarında

olmak istedik. Tabi haliyle üretim en önemli şey. Tüketimi çok kolay yaparsın ama üretim çok zordur. Üretimsiz hiçbir ekonominin geleceği olmaz. Kadınlarımız, günün 8 Mart olmasını yada 28 Mart olmasını önemsemiyorlar, onlar için sadece üretebilmek ve hem kendi ekonomisine hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla harıl harıl çalışıyorlar. Biz onların bu yoğun günlerinde bir nebze bize başını kaldırıp baksınlar ve günlerini kutlayalım diye yanlarındayız. Bana göre kadınlar günü her gündür. Anamız, kardeşimiz, kızımızdır onlar. Sadece bir güne sığdırılmış bir günle kadınlarımızın ne hakkı, ne emeği ne de saygınlığı elde edilir. Bize 365 gün kadınlar günüdür. Ama yine de bütün bir dünyada özel bir gün ayrılmış diye bu günü diğer günlerin toplamı olarak değerlendirip bu gün böyle zaman geçirmek istedik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.