BAŞKAN TEZCAN, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gündem 22.11.2018 - 13:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1549+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEZCAN, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Ordu Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Ordu Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Durugöl Mahallesinde bulunan ve 7 gün 24 saat öğrencilerin çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunmasına imkan sunan Ordu Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Gençlik Merkezi Müdürü Mücahit Uçar ile birlikte merkezi gezen Başkan Tezcan, burada gençlerin faaliyetlerine eşlik etti. BAŞKAN TEZCAN: “GENÇLERİMİZ ÇOK ÇALIŞARAK ÜLKEMİZİ ZİRVEYE TAŞIYACAKLAR” Merkezin gezilmesinin ardından ‘Has Oda’ ismi verilen oturma salonuna geçen Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, gençlerle hem sohbet etti hem de merak ettikleri soruları içtenlikle cevapladı. Konuşmasında gençlere önemli mesajlar veren Başkan Tezcan, “Gençlerimiz ile bir arada olmak mutluluk verici. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Gençlerimizin ufkunu nasıl geliştireceğiz ve geleceğe nasıl hazırlayacağız düşüncesi bizler için en önemli durumların başında geliyor. Gençlik Merkezi’de gençleri geleceğe hazırlamada kapsamlı düşünülmüş ve hayata geçirilmiş bir proje. Bizlerde kurumumuz adına ‘Ne yapabiliriz’ düşüncesini her zaman gençlerimiz lehine düşünüyoruz. Bizim gençlerimizden istediğimiz, ülkelerini sevmeleri ve vatanları için çok çalışmalarıdır. Zirveye çıkmak kadar zirvede kalmakta önemlidir. Ben inanıyorum ki gençlerimiz çok çalışarak ülkemizi zirveye taşıyacaklar ve daima zirvede kalacaklardır. Tüm gençlerimizin Çanakkale ruhu ile ülkelerine sahip çıkmasını, bilim insanları ruhuyla da ülkelerini ileriye taşımalarını ümit ediyorum” dedi. GENÇLİK MERKEZİ’NDE SICAK ÇORBA MÜJDESİ Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’te yaptığı konuşmada Başkan Tezcan’a ilgi ve alakasından ötürü teşekkür etti. Başkan Tezcan’ın gençlerin isteklerini kayıtsız kalmadığını aktaran Genç, “Gençlerimizin talebi olan kış ayı süresince çorba ikramı uygulamasını Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Celal Tezcan’a ilettik. Bunun üzerine kendileri en kısa süre içerisinde bu uygulamanın başlayacağının müjdesini verdi. Altınordu Belediyesi her zaman sporun ve sporcunun yanında olurken her türlü talebimizde de bize yardımını esirgemedi. Bu vesile ile Altınordu Belediye Başkanımız Celal Tezcan beye ilgisi için tüm gençlerimiz adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Ordu Gençlik Merkezi’nin ardından Sporcu Eğitim Merkezi’ni de ziyaret ederek burada eğitim gören sporculara başarı dileğinde bulundu.  
Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Ordu Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Ordu Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Durugöl Mahallesinde bulunan ve 7 gün 24 saat öğrencilerin çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunmasına imkan sunan Ordu Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Gençlik Merkezi Müdürü Mücahit Uçar ile birlikte merkezi gezen Başkan Tezcan, burada gençlerin faaliyetlerine eşlik etti.

BAŞKAN TEZCAN: “GENÇLERİMİZ ÇOK ÇALIŞARAK ÜLKEMİZİ ZİRVEYE TAŞIYACAKLAR”

Merkezin gezilmesinin ardından ‘Has Oda’ ismi verilen oturma salonuna geçen Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, gençlerle hem sohbet etti hem de merak ettikleri soruları içtenlikle cevapladı. Konuşmasında gençlere önemli mesajlar veren Başkan Tezcan, “Gençlerimiz ile bir arada olmak mutluluk verici. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Gençlerimizin ufkunu nasıl geliştireceğiz ve geleceğe nasıl hazırlayacağız düşüncesi bizler için en önemli durumların başında geliyor. Gençlik Merkezi’de gençleri geleceğe hazırlamada kapsamlı düşünülmüş ve hayata geçirilmiş bir proje. Bizlerde kurumumuz adına ‘Ne yapabiliriz’ düşüncesini her zaman gençlerimiz lehine düşünüyoruz. Bizim gençlerimizden istediğimiz, ülkelerini sevmeleri ve vatanları için çok çalışmalarıdır. Zirveye çıkmak kadar zirvede kalmakta önemlidir. Ben inanıyorum ki gençlerimiz çok çalışarak ülkemizi zirveye taşıyacaklar ve daima zirvede kalacaklardır. Tüm gençlerimizin Çanakkale ruhu ile ülkelerine sahip çıkmasını, bilim insanları ruhuyla da ülkelerini ileriye taşımalarını ümit ediyorum” dedi.

GENÇLİK MERKEZİ’NDE SICAK ÇORBA MÜJDESİ

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’te yaptığı konuşmada Başkan Tezcan’a ilgi ve alakasından ötürü teşekkür etti. Başkan Tezcan’ın gençlerin isteklerini kayıtsız kalmadığını aktaran Genç, “Gençlerimizin talebi olan kış ayı süresince çorba ikramı uygulamasını Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Celal Tezcan’a ilettik. Bunun üzerine kendileri en kısa süre içerisinde bu uygulamanın başlayacağının müjdesini verdi. Altınordu Belediyesi her zaman sporun ve sporcunun yanında olurken her türlü talebimizde de bize yardımını esirgemedi. Bu vesile ile Altınordu Belediye Başkanımız Celal Tezcan beye ilgisi için tüm gençlerimiz adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Ordu Gençlik Merkezi’nin ardından Sporcu Eğitim Merkezi’ni de ziyaret ederek burada eğitim gören sporculara başarı dileğinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.