BAŞKAN TEZCAN'DAN ZİYARETLER

Gündem 01.01.2019 - 16:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3671+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEZCAN'DAN ZİYARETLER

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, yılbaşı gecesi çalışan güvenlik güçleri, Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti.

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, yılbaşı gecesi çalışan güvenlik güçleri, Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti. Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, 2018 yılının son saatlerinde, Altınordu ilçesinde huzurun ve güvenliğin tesisi için çalışan güvenlik güçleri ve şehrin temizliğini sağlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile bir araya geldi. İlk olarak Güzelyalı mahallesinde bulunan güvenlik kontrol noktasını ziyaret eden Başkan Tezcan, burada görevli polis memurlarının yeni yılını kutladı ve tatlı ikramında bulundu. Buradaki polis memurlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Tezcan, polis memurlarına görevlerinde başarı diledi. Başkan Tezcan’nın bir sonraki durağı ise Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü oldu. Burada görevli zabıtalarla bir araya gelen Başkan Tezcan, daha sonra sırasıyla Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan polis uygulama noktasını ve ardından Eskipazar’da yer alan güvenlik noktasını ziyaret etti. Yine burada da polis ve jandarma ekiplerine tatlı ikramında bulunan Başkan Tezcan, görevli polis ve jandarma ekiplerinin yeni yılını kutladı. BAŞKAN TEZCAN, TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELİNİN SOFRASINA MİSAFİR OLDU Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’nın son durağı ise Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Şantiye Şefliği oldu. Burada işçilerin sofrasına misafir olan Başkan Tezcan, çalışanlarla sohbet etti. Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerinin şehrin temizliği için gece-gündüz demeden mesai harcadığını ifade eden Başkan Tezcan, personellerin yeni yılını kutlayarak 2019’un huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.
Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, yılbaşı gecesi çalışan güvenlik güçleri, Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti.

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, yılbaşı gecesi çalışan güvenlik güçleri, Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti.

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, 2018 yılının son saatlerinde, Altınordu ilçesinde huzurun ve güvenliğin tesisi için çalışan güvenlik güçleri ve şehrin temizliğini sağlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile bir araya geldi. İlk olarak Güzelyalı mahallesinde bulunan güvenlik kontrol noktasını ziyaret eden Başkan Tezcan, burada görevli polis memurlarının yeni yılını kutladı ve tatlı ikramında bulundu. Buradaki polis memurlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Tezcan, polis memurlarına görevlerinde başarı diledi.

Başkan Tezcan’nın bir sonraki durağı ise Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü oldu. Burada görevli zabıtalarla bir araya gelen Başkan Tezcan, daha sonra sırasıyla Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan polis uygulama noktasını ve ardından Eskipazar’da yer alan güvenlik noktasını ziyaret etti. Yine burada da polis ve jandarma ekiplerine tatlı ikramında bulunan Başkan Tezcan, görevli polis ve jandarma ekiplerinin yeni yılını kutladı.

BAŞKAN TEZCAN, TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELİNİN SOFRASINA MİSAFİR OLDU

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’nın son durağı ise Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Şantiye Şefliği oldu. Burada işçilerin sofrasına misafir olan Başkan Tezcan, çalışanlarla sohbet etti. Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerinin şehrin temizliği için gece-gündüz demeden mesai harcadığını ifade eden Başkan Tezcan, personellerin yeni yılını kutlayarak 2019’un huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.