BAŞKAN TEZCAN’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Gündem 07.03.2019 - 13:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3364+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEZCAN’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, kadınların bir gün değil yılın 365 günü el üstünde tutulması gerektiğini ifade eden Başkan Tezcan, Türk toplumunda kadının çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. Kadınların, ekonomiden siyasete, eğitimden ticarete her alanda olması temennisinde bulunan Başkan Tezcan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Birgün değil yılın 365 günü kadınlar günüdür. Her toplumda olduğu gibi Türk toplumunda da kadının önemli bir yeri vardır. Türk kadını tarihimiz boyunca, yaşamın her safhasında erkeklerin yanında her türlü sorumluluğu paylaşmış, özellikle Kurtuluş Savaşının her döneminde aktif rol oynamış, cesareti ve fedakarlığıyla adını tarihe yazdırmıştır. Özgüvenleri yüksek, cesur, eğitimli kadınlarımızın, ekonomiden siyasete, ticaretten sosyal hayata her alanda sayılarının artması, ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacaktır. Üreten kadın ve emek veren kadın güçlü toplum demektir. Güçlü toplumlar ise güçlü ve umut dolu yarınların kaynağıdır. Hayatımızın birçok alanındaki çalışmalarıyla dünya çapında başarılara imza atmış, varlıklarıyla toplum yapımıza şekil veren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”
Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, kadınların bir gün değil yılın 365 günü el üstünde tutulması gerektiğini ifade eden Başkan Tezcan, Türk toplumunda kadının çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. Kadınların, ekonomiden siyasete, eğitimden ticarete her alanda olması temennisinde bulunan Başkan Tezcan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birgün değil yılın 365 günü kadınlar günüdür. Her toplumda olduğu gibi Türk toplumunda da kadının önemli bir yeri vardır. Türk kadını tarihimiz boyunca, yaşamın her safhasında erkeklerin yanında her türlü sorumluluğu paylaşmış, özellikle Kurtuluş Savaşının her döneminde aktif rol oynamış, cesareti ve fedakarlığıyla adını tarihe yazdırmıştır.

Özgüvenleri yüksek, cesur, eğitimli kadınlarımızın, ekonomiden siyasete, ticaretten sosyal hayata her alanda sayılarının artması, ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacaktır. Üreten kadın ve emek veren kadın güçlü toplum demektir. Güçlü toplumlar ise güçlü ve umut dolu yarınların kaynağıdır.

Hayatımızın birçok alanındaki çalışmalarıyla dünya çapında başarılara imza atmış, varlıklarıyla toplum yapımıza şekil veren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.