BAŞKAN TEZCAN’DAN “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” MESAJI

Gündem 09.01.2019 - 14:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3952+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEZCAN’DAN “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, basının önemine vurgu yapan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, basının ve basın çalışanlarının toplumumun gören gözü, duyan kulağı olduğunu söyledi. Gazetecilerin, sosyal, kültürel ve ekonomik alanda kalkınmaya katkı sunduğunu ifade eden Başkan Tezcan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “İnsanlığın var olduğu günden bu yana insanoğlu bilgiye ihtiyaç duymuş, karşılıklı haberleşmenin ve bilgi alışverişinin yollarını aramıştır. İnsanlığın bu ihtiyacından ortaya çıkan basın ve gazetecilik mesleği, bugün gelişen teknoloji ve hızlı iletişimle birlikte günlük hayatımızın vazgeçilmezleri arasına girmiştir. Mesai mevhumu gözetmeksizin görev yapan basın mensuplarımız ise önemli bir mesleği icra ederken, toplumun gören gözü, duyan kulağı olmuşlardır. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ülkemizin olduğu gibi ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır.  Bu vesileyle, zor şartlarda iletişim görevi yapan, düşünceleri ve yorumları ile toplumu bilgilendiren, demokrasinin güçlenmesine her zaman katkıda bulunan, dünyanın, ülkemizin, şehirlerin ve ilçemizin sorunlarını gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına yardımcı olan tüm basın çalışanlarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren ve ahirete irtihal eden basın emekçilerini de saygı ve minnetle anıyorum.”
Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, basının önemine vurgu yapan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, basının ve basın çalışanlarının toplumumun gören gözü, duyan kulağı olduğunu söyledi. Gazetecilerin, sosyal, kültürel ve ekonomik alanda kalkınmaya katkı sunduğunu ifade eden Başkan Tezcan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İnsanlığın var olduğu günden bu yana insanoğlu bilgiye ihtiyaç duymuş, karşılıklı haberleşmenin ve bilgi alışverişinin yollarını aramıştır. İnsanlığın bu ihtiyacından ortaya çıkan basın ve gazetecilik mesleği, bugün gelişen teknoloji ve hızlı iletişimle birlikte günlük hayatımızın vazgeçilmezleri arasına girmiştir.

Mesai mevhumu gözetmeksizin görev yapan basın mensuplarımız ise önemli bir mesleği icra ederken, toplumun gören gözü, duyan kulağı olmuşlardır. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ülkemizin olduğu gibi ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. 

Bu vesileyle, zor şartlarda iletişim görevi yapan, düşünceleri ve yorumları ile toplumu bilgilendiren, demokrasinin güçlenmesine her zaman katkıda bulunan, dünyanın, ülkemizin, şehirlerin ve ilçemizin sorunlarını gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına yardımcı olan tüm basın çalışanlarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren ve ahirete irtihal eden basın emekçilerini de saygı ve minnetle anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.