BAŞKAN TEPE KOMiSYONDA!

Gündem 13.04.2021 - 15:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4003+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEPE KOMiSYONDA!

8- 12 Nisan 2021 tarihlerinde Türkiye Belediyeler Birliği ve T.C. İç Anadolu Belediyeler Birliği işbirliğinde Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Antalya’da tamamlandı.

8- 12 Nisan 2021 tarihlerinde Türkiye Belediyeler Birliği ve T.C. İç Anadolu Belediyeler Birliği işbirliğinde Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Antalya’da tamamlandı. Toplantıda İç Anadolu Belediyeler Birliğinin 63. Olağan Meclis Toplantısı da gerçekleştirilerek birliğin yönetim ve organlarına üye seçimi yapıldı. Belediye Başkanımız Ulaş Tepe de görev alarak Plan ve Bütçe Komisyonu’na seçildi. BİRLİKLER ARACILIĞIYLA İLÇEMİZE DESTEK SAĞLIYORUZ Gülyalı Belediyesi’ni ülke genelinde farklı kurum ve kuruluşların temsilcisi haline getirerek ilçeye kaynak sağlamaya gayret gösterdiğini ifade eden Başkan Tepe, “Saha ekipman ve araçlarımızın önemli bir bölümünü belediye bütçemize yük etmeden ilçemize kazandırıyoruz. İç Anadolu Belediyeler Birliğimizin komisyonlarında bizlere de görev ve sorumluluk yükleyen birliğin kıymetli belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. İlçemiz Gülyalı’ya değer katmak için bu türden faaliyetlerimiz devam edecek” dedi. GÖREV DAĞILIMLARI TAMAMLANDI Yenimahalle Belediye Başkanı Sn. Fethi Yaşar birliğin başkanlığına yeniden seçilirken;  Meclis Katip üyeliğine Çayıralan Belediye Başkanı Sn. Ömer Codar, Yeşilgölcük Belediye Başkanı Sn. Ramazan Tuncay, Beylikova Belediye Başkanı Sn. Özkan Alp; 1. Başkan Vekilliğine Sungurlu Belediye Başkanı Sn. Abdulkadir Şahiner; 2. Başkan Vekilliğine Tuzlukçu Belediye Başkanı Sn. Nurettin AKBUĞA; Encümen Üyeliğine Odunpazarı Belediye Başkanı Sn. Av Kazım Kurt, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Sn. Mehmet Ali Sakal, Alaplı Belediye Başkanı Sn. Nuri Tekin, Kınık Belediye Başkanı Sn. Güven Arslan ve Plan Bütçe Komisyonu üyeliklerine Oğuzlar Belediye Başkanı Sn. Muzaffer Yıldırım, Zile Belediye Başkanı Sn. Şükrü Sargın, Ahmetbey Belediye Başkanı Sn. Mustafa Altuntaş, Gülyalı Belediye Başkanı Sn. Ulaş TEPE, Pülümür Belediye Başkanı Sn. Müslüm Tosun seçildi. Tüm belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve önceki dönem yönetimde görev alan başkanlarımıza teşekkür ediyor, yeni seçilen yönetime de başarılar diliyoruz.  
8- 12 Nisan 2021 tarihlerinde Türkiye Belediyeler Birliği ve T.C. İç Anadolu Belediyeler Birliği işbirliğinde Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Antalya’da tamamlandı.

8- 12 Nisan 2021 tarihlerinde Türkiye Belediyeler Birliği ve T.C. İç Anadolu Belediyeler Birliği işbirliğinde Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Antalya’da tamamlandı. Toplantıda İç Anadolu Belediyeler Birliğinin 63. Olağan Meclis Toplantısı da gerçekleştirilerek birliğin yönetim ve organlarına üye seçimi yapıldı. Belediye Başkanımız Ulaş Tepe de görev alarak Plan ve Bütçe Komisyonu’na seçildi.
BİRLİKLER ARACILIĞIYLA İLÇEMİZE DESTEK SAĞLIYORUZ
Gülyalı Belediyesi’ni ülke genelinde farklı kurum ve kuruluşların temsilcisi haline getirerek ilçeye kaynak sağlamaya gayret gösterdiğini ifade eden Başkan Tepe, “Saha ekipman ve araçlarımızın önemli bir bölümünü belediye bütçemize yük etmeden ilçemize kazandırıyoruz. İç Anadolu Belediyeler Birliğimizin komisyonlarında bizlere de görev ve sorumluluk yükleyen birliğin kıymetli belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. İlçemiz Gülyalı’ya değer katmak için bu türden faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.
GÖREV DAĞILIMLARI TAMAMLANDI
Yenimahalle Belediye Başkanı Sn. Fethi Yaşar birliğin başkanlığına yeniden seçilirken;  Meclis Katip üyeliğine Çayıralan Belediye Başkanı Sn. Ömer Codar, Yeşilgölcük Belediye Başkanı Sn. Ramazan Tuncay, Beylikova Belediye Başkanı Sn. Özkan Alp; 1. Başkan Vekilliğine Sungurlu Belediye Başkanı Sn. Abdulkadir Şahiner; 2. Başkan Vekilliğine Tuzlukçu Belediye Başkanı Sn. Nurettin AKBUĞA; Encümen Üyeliğine Odunpazarı Belediye Başkanı Sn. Av Kazım Kurt, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Sn. Mehmet Ali Sakal, Alaplı Belediye Başkanı Sn. Nuri Tekin, Kınık Belediye Başkanı Sn. Güven Arslan ve Plan Bütçe Komisyonu üyeliklerine Oğuzlar Belediye Başkanı Sn. Muzaffer Yıldırım, Zile Belediye Başkanı Sn. Şükrü Sargın, Ahmetbey Belediye Başkanı Sn. Mustafa Altuntaş, Gülyalı Belediye Başkanı Sn. Ulaş TEPE, Pülümür Belediye Başkanı Sn. Müslüm Tosun seçildi.
Tüm belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve önceki dönem yönetimde görev alan başkanlarımıza teşekkür ediyor, yeni seçilen yönetime de başarılar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.