BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Yaşam 13.04.2018 - 11:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3191+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEKİNTAŞ’TAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, kandil gecelerinin toplumun manevi değerlerinin arttığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği geceler olduğuna dikkat çeken Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Miraç Kandili’nin önemine vurgu yaptı. Miraç Gecesi’nin gönül ve ruh temizliğinin yapıldığı mübarek bir gece olduğunu dile getiren Başkan Tekintaş, mesajında şu ifadeler yer verdi: “Kandil geceleri, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin arttığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun değer kazandığı çok özel ve anlamlı gecelerdir. Miraç Kandili’de insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Miraç Kandili, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Miraç, gönül ve ruh temizliğinin yapıldığı mübarek bir gecedir. Miraç Gecesini fırsat olarak görmeli, bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü, uzanabileceğimiz herkese açmalı, ülkemizin güvenliği ve mazlum toplumların kurtuluşa ermesi için ülke içinde ve sınırlarımızın ötesinde mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimize dua etmeli, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki değerlerin artmasına gayret göstermeliyiz. Bu vesile ile tüm İslam Alemi’nin Miraç Kandilini kutluyor, bu mübarek gecenin insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini diliyorum.”
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, kandil gecelerinin toplumun manevi değerlerinin arttığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği geceler olduğuna dikkat çeken Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Miraç Kandili’nin önemine vurgu yaptı. Miraç Gecesi’nin gönül ve ruh temizliğinin yapıldığı mübarek bir gece olduğunu dile getiren Başkan Tekintaş, mesajında şu ifadeler yer verdi:

“Kandil geceleri, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin arttığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun değer kazandığı çok özel ve anlamlı gecelerdir. Miraç Kandili’de insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Miraç Kandili, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Miraç, gönül ve ruh temizliğinin yapıldığı mübarek bir gecedir.

Miraç Gecesini fırsat olarak görmeli, bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü, uzanabileceğimiz herkese açmalı, ülkemizin güvenliği ve mazlum toplumların kurtuluşa ermesi için ülke içinde ve sınırlarımızın ötesinde mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimize dua etmeli, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki değerlerin artmasına gayret göstermeliyiz.

Bu vesile ile tüm İslam Alemi’nin Miraç Kandilini kutluyor, bu mübarek gecenin insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.