BAŞKAN TEKİNTAŞ DENEYİMLERİNİ ANLATTI

Gündem 26.04.2018 - 11:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3798+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEKİNTAŞ DENEYİMLERİNİ ANLATTI

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günü” etkinliğinin konuğu oldu ve öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günü” etkinliğinin konuğu oldu ve öğrencilerle deneyimlerini paylaştı. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında gençlerle bir araya geldi. Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günü” programına konuşmacı olarak katılan Başkan Tekintaş, burada gençlerle sohbet etti. Katıldığı program kapsamında bir söyleşi gerçekleştirerek eğitim ve siyaset alanındaki çalışmaları gençlere aktaran Başkan Tekintaş, hayatı boyunca yaşadığı kesitleri de öğrencilerle paylaştı. BAŞKAN TEKİNTAŞ, EĞİTİM VE SİYASET ALANINDAKİ DENEYİMLERİNİ ANLATTI Söyleşisine kendi eğitim hayatını anlatarak başlayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, üniversite eğitimi aldığı dönemdeki deneyimlerini ve siyasi hayatında geçirdiği evreleri gençlerle paylaştı. Türkiye’de eğitim ve öğretim alanında son 15 yılda önemli değişim ve dönüşümün yaşandığını belirten Başkan Tekintaş, gençlerin bu anlamda çok başarılı olmaları gerektiğini söyledi. “ALTINORDU BELEDİYESİ’NİN KAPISI TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SONUNA KADAR AÇIK” Konuşması kapsamında Altınordu Belediyesi’nin eğitime olan desteğinin durmaksızın devam ettiğini de vurgulayan Başkan Tekintaş, proje hazırlayan, istekte bulunan ve her alanda bilgi almak isteyen öğrencilere Altınordu Belediyesi’nin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti. Düzenlenen “Kariyer Günü” etkinliği Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın gençlerin sorduğu soruları cevaplandırmasının ardından sona erdi.  
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günü” etkinliğinin konuğu oldu ve öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günü” etkinliğinin konuğu oldu ve öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında gençlerle bir araya geldi. Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günü” programına konuşmacı olarak katılan Başkan Tekintaş, burada gençlerle sohbet etti. Katıldığı program kapsamında bir söyleşi gerçekleştirerek eğitim ve siyaset alanındaki çalışmaları gençlere aktaran Başkan Tekintaş, hayatı boyunca yaşadığı kesitleri de öğrencilerle paylaştı.
BAŞKAN TEKİNTAŞ, EĞİTİM VE SİYASET ALANINDAKİ DENEYİMLERİNİ ANLATTI
Söyleşisine kendi eğitim hayatını anlatarak başlayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, üniversite eğitimi aldığı dönemdeki deneyimlerini ve siyasi hayatında geçirdiği evreleri gençlerle paylaştı. Türkiye’de eğitim ve öğretim alanında son 15 yılda önemli değişim ve dönüşümün yaşandığını belirten Başkan Tekintaş, gençlerin bu anlamda çok başarılı olmaları gerektiğini söyledi.
“ALTINORDU BELEDİYESİ’NİN KAPISI TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SONUNA KADAR AÇIK”
Konuşması kapsamında Altınordu Belediyesi’nin eğitime olan desteğinin durmaksızın devam ettiğini de vurgulayan Başkan Tekintaş, proje hazırlayan, istekte bulunan ve her alanda bilgi almak isteyen öğrencilere Altınordu Belediyesi’nin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.
Düzenlenen “Kariyer Günü” etkinliği Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın gençlerin sorduğu soruları cevaplandırmasının ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.