BAŞKAN TEKİNTAŞ, ALTINORDU FK'YI ZİYARET ETTİ

Spor 10.07.2018 - 13:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3664+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEKİNTAŞ, ALTINORDU FK'YI ZİYARET ETTİ

Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekibi Altınordu Belediyespor'a verdiği desteklerle başarıda büyük rol oynayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kardeş kulüp olan İzmir Altınordu Futbol Kulübü'nü ziyaret etti.

Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekibi Altınordu Belediyespor'a verdiği desteklerle başarıda büyük rol oynayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kardeş kulüp olan İzmir Altınordu Futbol Kulübü'nü ziyaret etti. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu FK'yı ziyaret ederek Altınordu Futbol Akademisi’nde incelemelerde bulundu. Altınordu Futbol Kulübü’nün gençlere verdiği hizmetin çok önemli olduğunu söyleyen Tekintaş; "Altınordu Belediyesporumuzun kardeş kulübü Altınordu FK’yı ziyaret ettik. Altınordu Futbol Kulübü, bir futbol kulübünden daha fazlası. Özellikle altyapı anlayışlarıyla Türkiye'de öncü oldular. Altınordu Futbol Akademisi’nde(ALFA) incelemelerde bulunduk. Bu işi profesyonelce yapan, ruhunu koyan ve özellikle adanmışlık ruhu ile gençlerimize hizmet eden Altınordu Futbol Kulübü yönetici ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmaların milli takıma kadar ulaşan serüvende çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan’a, Genel Müdür Barış Orhun Bilge’ye, İcra Kurulu Başkanı Ali Ergöçmez’e ve tüm Altınordu FK ailesine ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. ÖZKAN: “KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLACAK” Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan ise kendilerinin belirlediği özel amaç çerçevesinde ülkenin tüm çocuklarına sporu sevdirmek istediklerini belirterek Altınordu Belediyespor'a BAL Ligi'nde ve alt yapıda başarı dileyerek Başkan Engin Tekintaş'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Altınordu Belediyespor’un yabancı oyuncu oynatmayacak olmasının gelecek için çok önemli olduğunu aktaran Özkan, “Altınordu Belediyesporun yabancı futbolcu oynatmama kararına çok sevindim. Altınordu Belediyespor bu anlayışla çok önemli yerlere gelecektir. Kardeşliğimiz daim olacak ve birçok projeye birlikte imza atacağız. Bizim derdimiz kendi evlatlarımız” diye konuştu. Altınordu Belediyespor, 2017 Kasım ayında İzmir'in Spor Toto 1.Lig ekibi Altınordu Futbol Kulübü ile kardeş kulüp protokolü imzalamıştı.
Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekibi Altınordu Belediyespor'a verdiği desteklerle başarıda büyük rol oynayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kardeş kulüp olan İzmir Altınordu Futbol Kulübü'nü ziyaret etti.

Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekibi Altınordu Belediyespor'a verdiği desteklerle başarıda büyük rol oynayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kardeş kulüp olan İzmir Altınordu Futbol Kulübü'nü ziyaret etti.

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu FK'yı ziyaret ederek Altınordu Futbol Akademisi’nde incelemelerde bulundu.

Altınordu Futbol Kulübü’nün gençlere verdiği hizmetin çok önemli olduğunu söyleyen Tekintaş; "Altınordu Belediyesporumuzun kardeş kulübü Altınordu FK’yı ziyaret ettik. Altınordu Futbol Kulübü, bir futbol kulübünden daha fazlası. Özellikle altyapı anlayışlarıyla Türkiye'de öncü oldular. Altınordu Futbol Akademisi’nde(ALFA) incelemelerde bulunduk. Bu işi profesyonelce yapan, ruhunu koyan ve özellikle adanmışlık ruhu ile gençlerimize hizmet eden Altınordu Futbol Kulübü yönetici ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmaların milli takıma kadar ulaşan serüvende çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan’a, Genel Müdür Barış Orhun Bilge’ye, İcra Kurulu Başkanı Ali Ergöçmez’e ve tüm Altınordu FK ailesine ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

ÖZKAN: “KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLACAK”

Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan ise kendilerinin belirlediği özel amaç çerçevesinde ülkenin tüm çocuklarına sporu sevdirmek istediklerini belirterek Altınordu Belediyespor'a BAL Ligi'nde ve alt yapıda başarı dileyerek Başkan Engin Tekintaş'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Altınordu Belediyespor’un yabancı oyuncu oynatmayacak olmasının gelecek için çok önemli olduğunu aktaran Özkan, “Altınordu Belediyesporun yabancı futbolcu oynatmama kararına çok sevindim. Altınordu Belediyespor bu anlayışla çok önemli yerlere gelecektir. Kardeşliğimiz daim olacak ve birçok projeye birlikte imza atacağız. Bizim derdimiz kendi evlatlarımız” diye konuştu.

Altınordu Belediyespor, 2017 Kasım ayında İzmir'in Spor Toto 1.Lig ekibi Altınordu Futbol Kulübü ile kardeş kulüp protokolü imzalamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.