BAŞKAN GÜLER, ORDEF YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Gündem 25.04.2019 - 13:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3685+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLER, ORDEF YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Sabri Çelebi ve üyelerini ağırladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Sabri Çelebi ve üyelerini ağırladı. Cumhurbaşkanının verdiği görev ve sonrasında halkın teveccühü ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Ordu’da daha farklı işler yapmayı düşündüğünü söyleyen Başkan Güler, “Ordu’ya hizmet etmek hepimizin görevidir. Ordu’nun geleceğini birlikte şekillendirelim istiyorum. Benim işim nerede biraz farklı düşünen, proje üreten birileri varsa onlara ulaşmaktır. Gelin böyle güzel bir şehri daha güzel ve daha zengin bir şehir yapalım” dedi. “ORDU’NUN GELECEĞİNİ BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRELİM” Ordu’nun geleceğini birlikte şekillendirelim diyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Siz hem gurbettesiniz hem Ordu’yu temsil ediyorsunuz hem de başarılısınız. Bu üç özelliğiniz Ordu’muz için de ayrı bir motivasyon kaynağı olacaktır. Neticede hepimiz Orduluyuz. Ben aslında buraya sadece belediye başkanı olmak için değil, Ordu’ya bir şeyler yapmak için geldim. Belediye başkanlığı yapılır; çöp toplanır, kaldırım yapılır, asfalt dökülür. Bu işler kolaydır. Zaten bunları yapacak 19 tane ilçemiz var. Hepsi bunları yapabilir. Ben biraz da Sayın Cumhurbaşkanımızın bana verdiği görevle, daha farklı işler yapmayı düşünüyorum. Ordu’nun geleceğini birlikte şekillendirelim istiyorum. Benim amacım Ordu’yu daha güzel daha zengin daha yaşanılabilir nasıl yapabiliriz, sizi ileride Ordu’ya nasıl çekebiliriz diye düşünmektir” dedi. “MAZERET, BAHANE VE ŞİKÂYET YOK” Ordu’ya yatırımların gelmesi için öncelikle il dışındaki Orduluların buraya gelmesi gerektiğini ifade eden Başkan Güler, “Sizler cesur ve uygulamacı kişilersiniz. Ben size projelerimi hazırladım. Buraya hizmet etmek bir anlamda hepimizin görevidir. Ordu’nun canı, Ordu’nun kanı ve Ordu heyecanıyla ben sizi bu işin ortakları olarak görüyorum. İnşallah bu çalışmalarımızı birlikte hayata geçirmek istiyorum. Benim işim nerede farklı düşünen, proje üreten birileri varsa o kişilere ulaşmaktır. Biz mazeret, bahane ve şikâyet kelimelerini sözlükten attık. Herkes şu anda bu doğrultuda çalışıyor. Gelin böyle güzel bir şehri daha güzel ve daha zengin bir şehir yapalım” diye konuştu. ORDEF BAŞKANI ÇELEBİ, “BELEDİYEMİZİN EMİRLERİNE HAZIRIZ” Ordu için her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirten Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Sabri Çelebi ise “Öncelikle ilimiz için hayırlı hizmetler yapmanızı diliyoruz. ORDEF olarak biz Ordulular için kurulmuş bir kurumuz. Biz gönüllülük yasasına dayalı olarak Ordu için varız. Ordu’muz için üzerimize hangi görev düşüyorsa onu yapmaya hazırız. Ordu Büyükşehir Belediyemizin de emirlerine hazırız. Başta yeni seçilmiş olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ilçe başkanlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor ve başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Sabri Çelebi ve üyelerini ağırladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Sabri Çelebi ve üyelerini ağırladı.

Cumhurbaşkanının verdiği görev ve sonrasında halkın teveccühü ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Ordu’da daha farklı işler yapmayı düşündüğünü söyleyen Başkan Güler, “Ordu’ya hizmet etmek hepimizin görevidir. Ordu’nun geleceğini birlikte şekillendirelim istiyorum. Benim işim nerede biraz farklı düşünen, proje üreten birileri varsa onlara ulaşmaktır. Gelin böyle güzel bir şehri daha güzel ve daha zengin bir şehir yapalım” dedi.

“ORDU’NUN GELECEĞİNİ BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRELİM”

Ordu’nun geleceğini birlikte şekillendirelim diyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Siz hem gurbettesiniz hem Ordu’yu temsil ediyorsunuz hem de başarılısınız. Bu üç özelliğiniz Ordu’muz için de ayrı bir motivasyon kaynağı olacaktır. Neticede hepimiz Orduluyuz. Ben aslında buraya sadece belediye başkanı olmak için değil, Ordu’ya bir şeyler yapmak için geldim. Belediye başkanlığı yapılır; çöp toplanır, kaldırım yapılır, asfalt dökülür. Bu işler kolaydır. Zaten bunları yapacak 19 tane ilçemiz var. Hepsi bunları yapabilir. Ben biraz da Sayın Cumhurbaşkanımızın bana verdiği görevle, daha farklı işler yapmayı düşünüyorum. Ordu’nun geleceğini birlikte şekillendirelim istiyorum. Benim amacım Ordu’yu daha güzel daha zengin daha yaşanılabilir nasıl yapabiliriz, sizi ileride Ordu’ya nasıl çekebiliriz diye düşünmektir” dedi.

“MAZERET, BAHANE VE ŞİKÂYET YOK”

Ordu’ya yatırımların gelmesi için öncelikle il dışındaki Orduluların buraya gelmesi gerektiğini ifade eden Başkan Güler, “Sizler cesur ve uygulamacı kişilersiniz. Ben size projelerimi hazırladım. Buraya hizmet etmek bir anlamda hepimizin görevidir. Ordu’nun canı, Ordu’nun kanı ve Ordu heyecanıyla ben sizi bu işin ortakları olarak görüyorum. İnşallah bu çalışmalarımızı birlikte hayata geçirmek istiyorum. Benim işim nerede farklı düşünen, proje üreten birileri varsa o kişilere ulaşmaktır. Biz mazeret, bahane ve şikâyet kelimelerini sözlükten attık. Herkes şu anda bu doğrultuda çalışıyor. Gelin böyle güzel bir şehri daha güzel ve daha zengin bir şehir yapalım” diye konuştu.

ORDEF BAŞKANI ÇELEBİ, “BELEDİYEMİZİN EMİRLERİNE HAZIRIZ”

Ordu için her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirten Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Sabri Çelebi ise “Öncelikle ilimiz için hayırlı hizmetler yapmanızı diliyoruz. ORDEF olarak biz Ordulular için kurulmuş bir kurumuz. Biz gönüllülük yasasına dayalı olarak Ordu için varız. Ordu’muz için üzerimize hangi görev düşüyorsa onu yapmaya hazırız. Ordu Büyükşehir Belediyemizin de emirlerine hazırız. Başta yeni seçilmiş olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ilçe başkanlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor ve başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.