BAŞKAN EŞLERİ VALİ KONAĞINDAYDI

Gündem 01.05.2019 - 21:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4181+ kez okundu.
 

BAŞKAN EŞLERİ VALİ KONAĞINDAYDI

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Ordu il genelindeki belediye başkanlarının eşleri ile bir araya geldi.

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Ordu il genelindeki belediye başkanlarının eşleri ile bir araya geldi. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi'nin ardından belediye başkanlığına seçilen belediye başkanlarının eşlerini Vali Konağı’nda ağırlayan Bayan Yavuz, kendileri ile tanışmak ve istişarede bulunmak istediğini söyledi. Belediye başkanlarının eşlerini, Vali Konağı’nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten  Selda Yavuz, seçimlerin hayırlı olması temennisinde ve başarı dileğinde  bulundu. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Belediyesi ile İlçe Belediye Başkanlarımızın eşlerini yakından tanımak, aynı zamanda  eşlerinde birbirleri ile tanışmasını sağlamak amacıyla böyle bir program düzenlediğini söyleyen Bayan Yavuz, sosyal amaçlı ziyaret ve etkinlikleri kapsamında yapmakta olduğu aile ziyaretleri ile ilgili de bilgiler verdi. Şehit ve gazi aileleri, engelliler, yaşlılar, devletin koruması altında bulunan çocuklar ile gençlere yönelik sosyal içerikli faaliyetlerde bulunduğunu anlatan  Selda Yavuz, ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri de evlerinde ziyaret ederek, hatırlarını sorduğunu ifade etti. Bayan Yavuz, “Ordu için yapılacak tüm projelerde ne yapılması gerekiyorsa gönülden varız. İlimiz adına yapılacak güzel hizmetlerde her daim hazırız. Vali Konağı’nda şehit ve gazi ailelerimiz, muhtar eşleri, işadamı eşleri ve işkadınlarımızı da misafir ettik. Bugün de sizlerle birlikteyiz. Allah hepinize kolaylık versin, muvaffakiyetler diliyorum. Ordu her şeyin en iyisine layık. Geldiğiniz için, sizleri tanıdığım için çok bahtiyar oldum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Vali Konağı’nda ağırlanmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren belediye başkanlarının eşleri ise, “Bugün, Sayın Valimizin değerli eşi Selda Yavuz hanımefendinin davetiyle bir araya geldik. Güleryüzü ve sıcakkanlı davranışıyla kendimizi evimizde gibi htik. Bu davet aynı zamanda birbirimizi tanıma açısından da çok iyi oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Ordu il genelindeki belediye başkanlarının eşleri ile bir araya geldi.

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Ordu il genelindeki belediye başkanlarının eşleri ile bir araya geldi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi'nin ardından belediye başkanlığına seçilen belediye başkanlarının eşlerini Vali Konağı’nda ağırlayan Bayan Yavuz, kendileri ile tanışmak ve istişarede bulunmak istediğini söyledi.

Belediye başkanlarının eşlerini, Vali Konağı’nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten  Selda Yavuz, seçimlerin hayırlı olması temennisinde ve başarı dileğinde  bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Belediyesi ile İlçe Belediye Başkanlarımızın eşlerini yakından tanımak, aynı zamanda  eşlerinde birbirleri ile tanışmasını sağlamak amacıyla böyle bir program düzenlediğini söyleyen Bayan Yavuz, sosyal amaçlı ziyaret ve etkinlikleri kapsamında yapmakta olduğu aile ziyaretleri ile ilgili de bilgiler verdi.

Şehit ve gazi aileleri, engelliler, yaşlılar, devletin koruması altında bulunan çocuklar ile gençlere yönelik sosyal içerikli faaliyetlerde bulunduğunu anlatan  Selda Yavuz, ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri de evlerinde ziyaret ederek, hatırlarını sorduğunu ifade etti.

Bayan Yavuz, “Ordu için yapılacak tüm projelerde ne yapılması gerekiyorsa gönülden varız. İlimiz adına yapılacak güzel hizmetlerde her daim hazırız. Vali Konağı’nda şehit ve gazi ailelerimiz, muhtar eşleri, işadamı eşleri ve işkadınlarımızı da misafir ettik. Bugün de sizlerle birlikteyiz. Allah hepinize kolaylık versin, muvaffakiyetler diliyorum. Ordu her şeyin en iyisine layık. Geldiğiniz için, sizleri tanıdığım için çok bahtiyar oldum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Konağı’nda ağırlanmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren belediye başkanlarının eşleri ise, “Bugün, Sayın Valimizin değerli eşi Selda Yavuz hanımefendinin davetiyle bir araya geldik. Güleryüzü ve sıcakkanlı davranışıyla kendimizi evimizde gibi htik. Bu davet aynı zamanda birbirimizi tanıma açısından da çok iyi oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.