BAŞHEKİMLER TOPLANTISI YAPILDI

Sağlık 15.04.2022 - 01:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2733+ kez okundu.
 

BAŞHEKİMLER TOPLANTISI YAPILDI

Ordu Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya müdürlüğümüz yöneticileri ve kamu hastanelerinin başhekimleri ile İl Ambulans Servisi Başhekimi katıldı.

Ordu Sağlık Müdürü  Dr.Mustafa Kasapoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya müdürlüğümüz yöneticileri ve kamu hastanelerinin başhekimleri ile İl Ambulans Servisi Başhekimi katıldı. Toplantıda kamu hastanelerimizin mevcut durumları tek tek masaya yatırıldı. Hastanelerimizde kısa ve uzun vadede yapılması planlanan iyileştirmeler ile yapılabilecek organizasyonlara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Covid-19 salgınının etkisinin azalması ile birlikte Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de yoğun bakım ihtiyacının azaldığı, covid-19 yoğun bakımlarının normal hastalarımız için “temiz yoğun bakım” olarak kullanılarak vatandaşlarımıza tam kapasite ile hizmet verilmesi kararlaştırıldı. Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ordu’da da aşılama ve hafif seyirli yeni varyantlarla beraber covid-19 enfeksiyonunda hastaneye yatış ve yoğun bakım ihtiyacı oldukça azaldı.Covid-19 başladığından beri Ordu’da toplam 345 yoğun bakım yatağı ile hizmet verdik. Şu anda ise Ordu’da ki hasta sayısı 50 kişinin altına düştü. Covid-19 yoğun bakımlarında yatan hastalarımız genel itibariyle önceki aylardan kalan hastalarımız inşallah onlarda hastaneden salahla taburcu olurlar diye ümit ediyorum.” dedi. Şehir Hastanesi ile birlikte Ordu’nun sağlık alanında bir marka haline geleceğini söyleyen Kasapoğlu, “2023 yılında açılacak şehir hastanemizle birlikte Ordu’muz inşallah bir sağlık merkezi haline gelecek. Sadece Ordu değil tüm çevre illerdeki vatandaşlarımızda bu yeni ve modern sağlık tesisimizden faydalanacak. Bu yatırımın hayata geçmesinde büyük emeği olan Cumhurbaşkanımız   Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Sağlık Bakanımız   Dr.Fahrettin KOCA’ya ve tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Şehir Hastanemiz hizmete girinceye kadar elimizdeki tüm imkânlarla vatandaşlarımıza en iyi şekilde sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz, hepinize çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerine son verdi.  
Ordu Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya müdürlüğümüz yöneticileri ve kamu hastanelerinin başhekimleri ile İl Ambulans Servisi Başhekimi katıldı.
Ordu Sağlık Müdürü  Dr.Mustafa Kasapoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya müdürlüğümüz yöneticileri ve kamu hastanelerinin başhekimleri ile İl Ambulans Servisi Başhekimi katıldı.
Toplantıda kamu hastanelerimizin mevcut durumları tek tek masaya yatırıldı. Hastanelerimizde kısa ve uzun vadede yapılması planlanan iyileştirmeler ile yapılabilecek organizasyonlara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Covid-19 salgınının etkisinin azalması ile birlikte Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de yoğun bakım ihtiyacının azaldığı, covid-19 yoğun bakımlarının normal hastalarımız için “temiz yoğun bakım” olarak kullanılarak vatandaşlarımıza tam kapasite ile hizmet verilmesi kararlaştırıldı.
Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ordu’da da aşılama ve hafif seyirli yeni varyantlarla beraber covid-19 enfeksiyonunda hastaneye yatış ve yoğun bakım ihtiyacı oldukça azaldı.Covid-19 başladığından beri Ordu’da toplam 345 yoğun bakım yatağı ile hizmet verdik. Şu anda ise Ordu’da ki hasta sayısı 50 kişinin altına düştü. Covid-19 yoğun bakımlarında yatan hastalarımız genel itibariyle önceki aylardan kalan hastalarımız inşallah onlarda hastaneden salahla taburcu olurlar diye ümit ediyorum.” dedi.
Şehir Hastanesi ile birlikte Ordu’nun sağlık alanında bir marka haline geleceğini söyleyen Kasapoğlu, “2023 yılında açılacak şehir hastanemizle birlikte Ordu’muz inşallah bir sağlık merkezi haline gelecek. Sadece Ordu değil tüm çevre illerdeki vatandaşlarımızda bu yeni ve modern sağlık tesisimizden faydalanacak. Bu yatırımın hayata geçmesinde büyük emeği olan Cumhurbaşkanımız   Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Sağlık Bakanımız   Dr.Fahrettin KOCA’ya ve tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Şehir Hastanemiz hizmete girinceye kadar elimizdeki tüm imkânlarla vatandaşlarımıza en iyi şekilde sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz, hepinize çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerine son verdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.