BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ ORDU'YA GELİYOR

Gündem 24.03.2017 - 21:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4162+ kez okundu.
 

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ ORDU'YA GELİYOR

Başbakan Yardımcısı Hükumet Sözcüsü Ordu Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş,Ordu’ya “EVET” için geliyor.

Başbakan Yardımcısı Hükumet Sözcüsü Ordu Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi Halk Oylaması Seçim Çalışması için 25 Mart Cumartesi günü Ordu’ya geliyor. Başbakan Yardımcısı Hükumet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Cumartesi günü Ordu-Giresun Havalimanı’na indikten sonra ilk olarak Gürgentepe İlçesine hareket edecek. daha sonra Gölköy İlçesinde Halkla buluştuktan sonra aynı gün Aybastı İlçesinde açık hava mitingi yapacak. Başbakan Yardımcısı Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş programları bittikten sonra aynı gün Ordu’dan ayrılacak.
Başbakan Yardımcısı Hükumet Sözcüsü Ordu Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş,Ordu’ya “EVET” için geliyor.

Başbakan Yardımcısı Hükumet Sözcüsü Ordu Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi Halk Oylaması Seçim Çalışması için 25 Mart Cumartesi günü Ordu’ya geliyor.

Başbakan Yardımcısı Hükumet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Cumartesi günü Ordu-Giresun Havalimanı’na indikten sonra ilk olarak Gürgentepe İlçesine hareket edecek. daha sonra Gölköy İlçesinde Halkla buluştuktan sonra aynı gün Aybastı İlçesinde açık hava mitingi yapacak.

Başbakan Yardımcısı Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş programları bittikten sonra aynı gün Ordu’dan ayrılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.