BAŞARILI ÖĞRENCİLERE TABLET

Eğitim 19.01.2017 - 17:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3189+ kez okundu.
 

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE TABLET

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci TEOG sınavında ilçede ilk 10'a giren öğrencileri tabletle ödüllendirdi.

Başarılı bir belediye başkanlığının yanında, eğitim camiasından gelmemesine rağmen gönüllü bir eğitim neferi olan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci her fırsatta eğitimin, eğitimcilerin ve öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Başkan Demirci son olarak TEOG sınavında ilk 10'a giren öğrencileri tabletle ödüllendirdi. Ödül törenine Akkuş Kaymakamı Hakan Balsüzen, Belediye Başkanı İsa Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Ödül töreninde konuşan Akkuş Kaymakamı Hakan Balsüzen, "Belediye başkanımızın eğitim konusunda yaptıklarından ilçeye gelmeden önce haberdar oldum. Kendisi tam bir eğitim gönüllüsü, eğitim için her türlü desteği vermekte ve bundan sonrada vereceğine inancım sonsuz, kendisini tebrik ediyorum. İlçede eğitim seviyesinin her geçen gün yükseldiğini öğrendim, bu ivmenin bundan sonrada artarak devam etmesini temenni ediyor başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise konuşmasında, "Biz yıllardır Akkuşlu çocuklarımızın okumaktan başka çaresinin olmadığını söylüyoruz, bundan sonrada üstüne basa basa söylemeye devam edeceğiz. İlçemizin ekonomik, iklim ve arazi şartları bunu gerektirmekte, geleceğimizin tek kurtuluş yolu eğitim. İlçemizde eğitimin en üst düzeye çıkması içinde elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız, yapmaya da devam edeceğiz. Öğrencilerimiz yeter ki başarılı olsunlar, sonuna kadar onların destekçisi olacağız. Göreve geldiğim ilk gün öğretmenlerimizle yaptığımız toplantıda onlara eğitim konusunda açık çek sunmuştum, bugün bu sözümüzün arkasındayız. İlçemiz eğitim konusunda büyük mesafeler kat etti, başarı grafiğindeki yükselişimiz her geçen gün hızla devam etmekte, bu başarıda pay sahibi olanlara teşekkür ediyorum. Başarılı öğrencilerimizi kutluyorum, 1. sınavda olduğu gibi 2. sınavda da başarılarının devamını diliyorum, siz başardıkça biz yanınızda olacağız, sizlerin başarısı bizleri gururlandırır" dedi. Konuşmaların ardından öğrencilere hediyeleri takdim edildi.
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci TEOG sınavında ilçede ilk 10'a giren öğrencileri tabletle ödüllendirdi.

Başarılı bir belediye başkanlığının yanında, eğitim camiasından gelmemesine rağmen gönüllü bir eğitim neferi olan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci her fırsatta eğitimin, eğitimcilerin ve öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Başkan Demirci son olarak TEOG sınavında ilk 10'a giren öğrencileri tabletle ödüllendirdi.

Ödül törenine Akkuş Kaymakamı Hakan Balsüzen, Belediye Başkanı İsa Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Ödül töreninde konuşan Akkuş Kaymakamı Hakan Balsüzen, "Belediye başkanımızın eğitim konusunda yaptıklarından ilçeye gelmeden önce haberdar oldum. Kendisi tam bir eğitim gönüllüsü, eğitim için her türlü desteği vermekte ve bundan sonrada vereceğine inancım sonsuz, kendisini tebrik ediyorum. İlçede eğitim seviyesinin her geçen gün yükseldiğini öğrendim, bu ivmenin bundan sonrada artarak devam etmesini temenni ediyor başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise konuşmasında, "Biz yıllardır Akkuşlu çocuklarımızın okumaktan başka çaresinin olmadığını söylüyoruz, bundan sonrada üstüne basa basa söylemeye devam edeceğiz. İlçemizin ekonomik, iklim ve arazi şartları bunu gerektirmekte, geleceğimizin tek kurtuluş yolu eğitim. İlçemizde eğitimin en üst düzeye çıkması içinde elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız, yapmaya da devam edeceğiz. Öğrencilerimiz yeter ki başarılı olsunlar, sonuna kadar onların destekçisi olacağız. Göreve geldiğim ilk gün öğretmenlerimizle yaptığımız toplantıda onlara eğitim konusunda açık çek sunmuştum, bugün bu sözümüzün arkasındayız. İlçemiz eğitim konusunda büyük mesafeler kat etti, başarı grafiğindeki yükselişimiz her geçen gün hızla devam etmekte, bu başarıda pay sahibi olanlara teşekkür ediyorum. Başarılı öğrencilerimizi kutluyorum, 1. sınavda olduğu gibi 2. sınavda da başarılarının devamını diliyorum, siz başardıkça biz yanınızda olacağız, sizlerin başarısı bizleri gururlandırır" dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.