BAŞARILI SPORCULARDAN MUSTAFA GENÇ’E ZiYARET

Spor 18.07.2018 - 16:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3344+ kez okundu.
 

BAŞARILI SPORCULARDAN MUSTAFA GENÇ’E ZiYARET

13 - 15 Temmuz’da İzmir’de gerçekleştirilen 15 Temmuz demokrasi şehitleri Minikler Türkiye Şampiyonası’ dan üç ikincilik bir de üçüncülük başarısıyla dönen Ordulu minik judokalar bir ödülde Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’ten aldı

13 - 15 Temmuz’da İzmir’de gerçekleştirilen 15 Temmuz demokrasi şehitleri Minikler Türkiye Şampiyonası’ dan üç ikincilik bir de üçüncülük başarısıyla dönen Ordulu minik judokalar bir ödülde Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’ten aldı 63 ilden 215 kulüpten toplan bin 47 judokanın katıldığı ve İzmir’de Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda 4 madalya ile dönmeyi başaran Ordu Judo İhtisas Kulübü sporcuları bugün Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti. 28 kiloda ikinci olan Havise Kır,  44 kiloda ikinci olan Ç. Sıla Candan, 55 kiloda üçüncü olan Berke Şensoy ve 60 kiloda ikinci olma başarısı gösteren Berkay Öztürk kazanmış oldukları başarıya nasıl ulaştıklarını Spor İl Müdürü Mustafa Genç’e anlattı.  Minik judokalar ile yakından ilgilenen İl Müdürü Mustafa Genç sporcuların spor hayatlarında nasıl bir yol izlemeleri hakkında öğüt verdi. Çok çalışmadan ve azim olmadan hiçbir başarı gelmez diyen Genç: “Demek ki güzel çalıştınız, hocalarınızı dinlediniz ve bu sizi başarıya ulaştırdı. Şimdi önümüzde Türkiye şampiyonu olmak ve milli takıma gitmek kaldı. Hedefiniz her zaman milli takım olmalı. Bunu başara bilecek yeterliliktesiniz. Çok çalışıp antrenörlerinizi de dinledikten sonra yapmış olduğunuz müsabakalar size kolay geldi işte bu madalyalara da çalıştığını ve emek sarf ettiğiniz için ulaştınız.  Sizden önce o salonlarda bir sürü şampiyonlar çıktı Avrupa, Dünya, olimpiyat şampiyonları çıktı sizlerde bu şekilde devam ederseniz eğer ilimize, ülkemize aynı başarıları yeniden getire bilirsiniz. Spora sımsıkı sarılıp çalışmanız bunun yanı da derslerinizi de aksatmamanız lazım. Hepinizin karnesi teşekkür, takdir belgesi olmalı o zaman anne ve babalarınız spora gitmenizi daha çok ister ve spor yapan insanlar zihnini daha iyi kullanırlar” ifadelerini kullandı. Desteklerinden dolayı Spor İl Müdürü Mustafa Genç’e teşekkür eden judo antrenörü Sevda Apaydın “447 bayan olmak üzere toplamda bin 39 judoka minderde madalya alabilmek için mücadele ettiler ve üç gün süren müsabakalar sonucunda çocuklarımız maçlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar ve söylediklerimi yerine getirdiler. Ufak tefek eksiklerimiz var tabi ancak bunları da zamanla aşacağız. Bu sporcularımız hiçbir zaman antrenman kaçırmayan sporculardır, ben hep onlara bir antrenman kaçırırsanız on gün geriye gidersiniz derim ve onlarda bunun bilincinde olarak bir gün bile antrenman kaçırmadılar ve başarıya ulaştılar. Bu anlamda Sayın Spor İl Müdürümüze de desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim, her anlamda arkamızda oldular ve bir kere bile desteklerini esirgemedi. Spor İl Müdürümüzün varlığı bilmek bize ayrı bir nimet, yeniden kendisine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç İzmir’den madalya ile dönmesini başaran minik judoklaları tek tek altınla ödüllendirerek çeşitli hediyeler verdi.  
13 - 15 Temmuz’da İzmir’de gerçekleştirilen 15 Temmuz demokrasi şehitleri Minikler Türkiye Şampiyonası’ dan üç ikincilik bir de üçüncülük başarısıyla dönen Ordulu minik judokalar bir ödülde Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’ten aldı

13 - 15 Temmuz’da İzmir’de gerçekleştirilen 15 Temmuz demokrasi şehitleri Minikler Türkiye Şampiyonası’ dan üç ikincilik bir de üçüncülük başarısıyla dönen Ordulu minik judokalar bir ödülde Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’ten aldı

63 ilden 215 kulüpten toplan bin 47 judokanın katıldığı ve İzmir’de Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda 4 madalya ile dönmeyi başaran Ordu Judo İhtisas Kulübü sporcuları bugün Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

28 kiloda ikinci olan Havise Kır,  44 kiloda ikinci olan Ç. Sıla Candan, 55 kiloda üçüncü olan Berke Şensoy ve 60 kiloda ikinci olma başarısı gösteren Berkay Öztürk kazanmış oldukları başarıya nasıl ulaştıklarını Spor İl Müdürü Mustafa Genç’e anlattı. 

Minik judokalar ile yakından ilgilenen İl Müdürü Mustafa Genç sporcuların spor hayatlarında nasıl bir yol izlemeleri hakkında öğüt verdi. Çok çalışmadan ve azim olmadan hiçbir başarı gelmez diyen Genç: “Demek ki güzel çalıştınız, hocalarınızı dinlediniz ve bu sizi başarıya ulaştırdı. Şimdi önümüzde Türkiye şampiyonu olmak ve milli takıma gitmek kaldı. Hedefiniz her zaman milli takım olmalı. Bunu başara bilecek yeterliliktesiniz. Çok çalışıp antrenörlerinizi de dinledikten sonra yapmış olduğunuz müsabakalar size kolay geldi işte bu madalyalara da çalıştığını ve emek sarf ettiğiniz için ulaştınız.  Sizden önce o salonlarda bir sürü şampiyonlar çıktı Avrupa, Dünya, olimpiyat şampiyonları çıktı sizlerde bu şekilde devam ederseniz eğer ilimize, ülkemize aynı başarıları yeniden getire bilirsiniz. Spora sımsıkı sarılıp çalışmanız bunun yanı da derslerinizi de aksatmamanız lazım. Hepinizin karnesi teşekkür, takdir belgesi olmalı o zaman anne ve babalarınız spora gitmenizi daha çok ister ve spor yapan insanlar zihnini daha iyi kullanırlar” ifadelerini kullandı.

Desteklerinden dolayı Spor İl Müdürü Mustafa Genç’e teşekkür eden judo antrenörü Sevda Apaydın “447 bayan olmak üzere toplamda bin 39 judoka minderde madalya alabilmek için mücadele ettiler ve üç gün süren müsabakalar sonucunda çocuklarımız maçlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar ve söylediklerimi yerine getirdiler. Ufak tefek eksiklerimiz var tabi ancak bunları da zamanla aşacağız. Bu sporcularımız hiçbir zaman antrenman kaçırmayan sporculardır, ben hep onlara bir antrenman kaçırırsanız on gün geriye gidersiniz derim ve onlarda bunun bilincinde olarak bir gün bile antrenman kaçırmadılar ve başarıya ulaştılar. Bu anlamda Sayın Spor İl Müdürümüze de desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim, her anlamda arkamızda oldular ve bir kere bile desteklerini esirgemedi. Spor İl Müdürümüzün varlığı bilmek bize ayrı bir nimet, yeniden kendisine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç İzmir’den madalya ile dönmesini başaran minik judoklaları tek tek altınla ödüllendirerek çeşitli hediyeler verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.