BALKANLIOĞLU EĞİTİME ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

Eğitim 23.11.2015 - 22:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2347+ kez okundu.
 

BALKANLIOĞLU EĞİTİME ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Şaban Karataş beraberinde bir grup öğretmen ile Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Şaban Karataş başkanlığında  oluşan heyeti  makamında kabul ederek, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Vali Balkanlıoğlu, ”Öğretmenler, tüm Türkiye’de  senede bir günde olsa veya bir hafta da olsa, anılmaya, hatırlanmaya, önemlerine vurgu yapılmaya çalışılıyor, geniş katılımlarla bunu kutluyorlar. Dolayısıyla biz de sevgili öğretmenlerimize ve değerli İl Milli Eğitim Müdürümüze gösterdikleri nezaket ziyaretinden  dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. “Biz de eğitime ve öğretime son derece önem veriyoruz. Eğer kalkınmak ve gelişmek istiyorsak, eğitime ve öğretmenlere çok değer vermeliyiz“ diyen Vali Balkanlıoğlu, ”Artık Milli Eğitime ayrılan bütçe Milli Savunmaya ayrılan bütçenin çok ötesinde. Eğitim sistemimizde revizyonlar yapılıyor. Geleceğe ümitle bakmamız için gençliğe çok değer vermemiz lazım. O’da öğretmenlerimizin iyi eğitilmesi, donanımlı olması ve sevgi dolu olmasından geçiyor. Çocuklara da bunu aktardıkları zaman gelecekten emin olacağız demektir” şeklinde konuştu ve “Görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi de  rahmetle anıyoruz” dedi. Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Şaban Karataş, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü farklı etkinliklerle kutlayacaklarını belirterek, ”24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programımızı Sayın Valimizi ziyaret ederek başlatmış olduk. Bizleri kabulünden dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Ordu’nun en ücra köşesinden merkeze kadar bayrağımızı  dalgalandıran, geleceğimizi hazırlayan öğretmenlerimiz çok büyük görevler ifa ediyorlar. Sayın Valimizi her zaman yanımızda görmenin  bahtiyarlığı içindeyiz” diyerek, sözlerini tamamladı.  
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Şaban Karataş beraberinde bir grup öğretmen ile Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Şaban Karataş başkanlığında  oluşan heyeti  makamında kabul ederek, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Vali Balkanlıoğlu, ”Öğretmenler, tüm Türkiye’de  senede bir günde olsa veya bir hafta da olsa, anılmaya, hatırlanmaya, önemlerine vurgu yapılmaya çalışılıyor, geniş katılımlarla bunu kutluyorlar. Dolayısıyla biz de sevgili öğretmenlerimize ve değerli İl Milli Eğitim Müdürümüze gösterdikleri nezaket ziyaretinden  dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

“Biz de eğitime ve öğretime son derece önem veriyoruz. Eğer kalkınmak ve gelişmek istiyorsak, eğitime ve öğretmenlere çok değer vermeliyiz“ diyen Vali Balkanlıoğlu, ”Artık Milli Eğitime ayrılan bütçe Milli Savunmaya ayrılan bütçenin çok ötesinde. Eğitim sistemimizde revizyonlar yapılıyor. Geleceğe ümitle bakmamız için gençliğe çok değer vermemiz lazım. O’da öğretmenlerimizin iyi eğitilmesi, donanımlı olması ve sevgi dolu olmasından geçiyor. Çocuklara da bunu aktardıkları zaman gelecekten emin olacağız demektir” şeklinde konuştu ve “Görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi de  rahmetle anıyoruz” dedi.

Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Şaban Karataş, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü farklı etkinliklerle kutlayacaklarını belirterek, ”24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programımızı Sayın Valimizi ziyaret ederek başlatmış olduk. Bizleri kabulünden dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Ordu’nun en ücra köşesinden merkeze kadar bayrağımızı  dalgalandıran, geleceğimizi hazırlayan öğretmenlerimiz çok büyük görevler ifa ediyorlar. Sayın Valimizi her zaman yanımızda görmenin  bahtiyarlığı içindeyiz” diyerek, sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.