BALKANLIOĞLU’NDAN BAŞKAN TEKİNTAŞ’A VEDA ZİYARETİ

Yaşam 29.06.2017 - 18:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4018+ kez okundu.
 

BALKANLIOĞLU’NDAN BAŞKAN TEKİNTAŞ’A VEDA ZİYARETİ

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu veda ziyaretleri kapsamında Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı ziyaret etti.

Son Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliği görevine atanan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu veda ziyaretleri kapsamında Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı ziyaret etti. Vali Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Belediye Başkan Yardımcıları tarafından kapıda karşılandı.   BALKANLIOĞLU: “BELEDİYELER VE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK”   Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’da görevde bulunduğu 3 yılın rüzgar gibi geçtiğini söyledi. Görev yaptığı süre zarfında belediyeler ile uyum içerisinde çalıştıklarını dile getiren Balkanlıoğlu, “3 yıl bizim için rüzgar gibi geçti. Çünkü mutlu ve huzurlu bir görev yaptık. Bunu Ordu’nun güzelliğine ve bu güzelliğin insanlara yansımasına borçluyuz. Ordu’ya geldiğim için Ordu’da görev yaptığım için çok mutluyum. Bizim en yakın mesai arkadaşlarımız Belediye Başkanları ve belediyelerdir. Bu bilinçle hep birlikte çalıştık ve ne zaman bir ihtiyaç olsa Engin Tekintaş’ı aradık ve en yakın destekçimiz oldu. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmış olmamızın Ordu’nun tanıtımına büyük katkısı oldu. Bu uyumlu çalışma ile Ordu’nun turizm oranlarında gözle görülür artışlar yaşandı. Hepimiz hizmet için buradayız, bizi bağrına basan Ordululara, Belediye Başkanlarına ve bugün bizi ağırlayan Engin Tekintaş’a teşekkür ediyorum” dedi.   BAŞKAN TEKİNTAŞ: “VALİMİZ ORDU’NUN GELECEĞİNE ÖNEMLİ KATKILAR SUNDU”   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun göreve başladığı ilk günden bu yana çok başarılı işlere imza attığını belirtti. Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Ordu’nun geleceğe hazırlanmasında önemli projeler ürettiğini aktaran Başkan Tekintaş, “Valimizi belediyemizden ağırlamaktan son derece mutluyuz. Göreve başladığı ilk günden bu yana güler yüzü ile son güne kadar birlikte çalışmaktan çok mutluluk duydum. Geldiği günden bu güne şehrin konularını, şehrin tanıtımını ve bu şehrin geleceğe hazırlanmasını birlikte sağladığımıza inanıyoruz. Sakarya gibi bir ilde görev yapmak güzel bir duygu, ama biz Valimizin Ordu’dan ayrılacak olmasından dolayı üzüntülüyüz. Ben aile olarak, kişisel olarak, kamu görevlisi olarak Valimizden çok şey öğrendiğime inanıyorum. Valimize yeni görevinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.   Gerçekleşen ziyaret Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Altınordu Belediyesi Anı Defteri’ni imzalaması ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın, Vali Balkanlıoğlu’na günün anısına verdiği hediyenin ardından sona erdi. 
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu veda ziyaretleri kapsamında Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı ziyaret etti.

Son Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliği görevine atanan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu veda ziyaretleri kapsamında Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı ziyaret etti. Vali Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Belediye Başkan Yardımcıları tarafından kapıda karşılandı.

 

BALKANLIOĞLU: “BELEDİYELER VE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK”

 

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’da görevde bulunduğu 3 yılın rüzgar gibi geçtiğini söyledi. Görev yaptığı süre zarfında belediyeler ile uyum içerisinde çalıştıklarını dile getiren Balkanlıoğlu, “3 yıl bizim için rüzgar gibi geçti. Çünkü mutlu ve huzurlu bir görev yaptık. Bunu Ordu’nun güzelliğine ve bu güzelliğin insanlara yansımasına borçluyuz. Ordu’ya geldiğim için Ordu’da görev yaptığım için çok mutluyum. Bizim en yakın mesai arkadaşlarımız Belediye Başkanları ve belediyelerdir. Bu bilinçle hep birlikte çalıştık ve ne zaman bir ihtiyaç olsa Engin Tekintaş’ı aradık ve en yakın destekçimiz oldu. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmış olmamızın Ordu’nun tanıtımına büyük katkısı oldu. Bu uyumlu çalışma ile Ordu’nun turizm oranlarında gözle görülür artışlar yaşandı. Hepimiz hizmet için buradayız, bizi bağrına basan Ordululara, Belediye Başkanlarına ve bugün bizi ağırlayan Engin Tekintaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “VALİMİZ ORDU’NUN GELECEĞİNE ÖNEMLİ KATKILAR SUNDU”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun göreve başladığı ilk günden bu yana çok başarılı işlere imza attığını belirtti. Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Ordu’nun geleceğe hazırlanmasında önemli projeler ürettiğini aktaran Başkan Tekintaş, “Valimizi belediyemizden ağırlamaktan son derece mutluyuz. Göreve başladığı ilk günden bu yana güler yüzü ile son güne kadar birlikte çalışmaktan çok mutluluk duydum. Geldiği günden bu güne şehrin konularını, şehrin tanıtımını ve bu şehrin geleceğe hazırlanmasını birlikte sağladığımıza inanıyoruz. Sakarya gibi bir ilde görev yapmak güzel bir duygu, ama biz Valimizin Ordu’dan ayrılacak olmasından dolayı üzüntülüyüz. Ben aile olarak, kişisel olarak, kamu görevlisi olarak Valimizden çok şey öğrendiğime inanıyorum. Valimize yeni görevinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

Gerçekleşen ziyaret Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Altınordu Belediyesi Anı Defteri’ni imzalaması ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın, Vali Balkanlıoğlu’na günün anısına verdiği hediyenin ardından sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.