BALIKÇI BARINAĞI MODERNLEŞİYOR

Gündem 27.08.2020 - 01:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3804+ kez okundu.
 

BALIKÇI BARINAĞI MODERNLEŞİYOR

Gülyalı ilçesinin önemli sorunlarının çözümüne yönelik adımları kararlılıkla atan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, bir soruna daha derman olacak çözüm için düğmeye bastı.

Gülyalı ilçesinin  önemli sorunlarının çözümüne yönelik adımları kararlılıkla atan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, bir soruna daha derman olacak çözüm için düğmeye bastı. Gülyalı Balıkçı Barınağının modernizasyonuyla ilgili proje, Gülyalı Balıkçı Kooperatifi üyelerine tanıtıldı.  DOĞU KARADENİZ SAHİLLERİNDEKİ ÖRNEK UYGULAMALARI İNCELEDİM Projenin oluşturulma aşamasında balıkçı barınağının sorunlarının neler olduğunu tespit ettiğini belirten Başkan Tepe, “Doğu Karadeniz sahili boyunca örnek uygulamalara sahip barınakları yerinde inceledim. Burada yaşanılan sorunların birçoğunu onların da yaşadığını, nasıl çözümler ürettiklerini not aldım. Burada ortaya koyacağımız uygulamayla balıkçımızın şikayet ettiği kangren haline dönüşen sorunlar ortadan kalkacak. Balıkçı esnafımız rahata kavuşacak” dedi.  ÖNCELİĞİMİZ BALIKÇI ESNAFINA HİZMET ETMESİ Projeyi ilk kez kooperatif üyeleriyle paylaşan Başkan Tepe, “Burada herhangi bir dayatma yapmıyoruz. Bu toplantımızın amacı sizlerin de önerilerini dinlemek. Bizlerden talep ettiğiniz düzenlemeleri not alıyoruz. Gerekli revizeleri yaptıktan sonra nihai şekline ulaştıracağız. Talep ettiğiniz düzenlemelere baktığımızda büyük oranda bu projeyi uygulamış olacağız” dedi.  TURİZME DE ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK BİR PROJE İlçenin konumu içerisinde balıkçı barınağının çok güzel bir noktada yer aldığını vurgulayan Başkan Tepe, “İstiyoruz ki burada ortaya koyacağımız proje turizme de hizmet etsin. İnsanlar aileleriyle gelerek zaman geçirsinler. En güzel balıkların tüketilebildiği butik restaurant, cafe gibi yeme içme yerleri de proje de yer alıyor. Dolayısıyla ilçeyi cazibe merkezi haline getirebilecek bir uygulama ortaya koyacağız” dedi.  MEVCUT FİZİKSEL YAPI  KORUNARAK MODERNİZASYON GERÇEKLEŞECEK Barınakla ilgili hassasiyetlerin bilincinde olduklarını ifade eden Başkan Tepe, “Burada herhangi bir dolgu çalışması, çevre tahribatı yapılmayacak. Mevcut eskiyen ahşa yapıları yıkarak aynı konumda modern tek tip barınaklar inşa edeceğiz. Barınaklarımız yine ahşap yapıyla bölge mimarisine de uygun bir yapıda olacak. Barınakların ihtiyacı olan su, elektrik, tuvalet, banyo gibi temel ihtiyaçları karşılayacak bir altyapıyı burada hayata geçireceğiz.        
Gülyalı ilçesinin önemli sorunlarının çözümüne yönelik adımları kararlılıkla atan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, bir soruna daha derman olacak çözüm için düğmeye bastı.

Gülyalı ilçesinin  önemli sorunlarının çözümüne yönelik adımları kararlılıkla atan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, bir soruna daha derman olacak çözüm için düğmeye bastı. Gülyalı Balıkçı Barınağının modernizasyonuyla ilgili proje, Gülyalı Balıkçı Kooperatifi üyelerine tanıtıldı. 

DOĞU KARADENİZ SAHİLLERİNDEKİ ÖRNEK UYGULAMALARI İNCELEDİM

Projenin oluşturulma aşamasında balıkçı barınağının sorunlarının neler olduğunu tespit ettiğini belirten Başkan Tepe, “Doğu Karadeniz sahili boyunca örnek uygulamalara sahip barınakları yerinde inceledim. Burada yaşanılan sorunların birçoğunu onların da yaşadığını, nasıl çözümler ürettiklerini not aldım. Burada ortaya koyacağımız uygulamayla balıkçımızın şikayet ettiği kangren haline dönüşen sorunlar ortadan kalkacak. Balıkçı esnafımız rahata kavuşacak” dedi. 

ÖNCELİĞİMİZ BALIKÇI ESNAFINA HİZMET ETMESİ

Projeyi ilk kez kooperatif üyeleriyle paylaşan Başkan Tepe, “Burada herhangi bir dayatma yapmıyoruz. Bu toplantımızın amacı sizlerin de önerilerini dinlemek. Bizlerden talep ettiğiniz düzenlemeleri not alıyoruz. Gerekli revizeleri yaptıktan sonra nihai şekline ulaştıracağız. Talep ettiğiniz düzenlemelere baktığımızda büyük oranda bu projeyi uygulamış olacağız” dedi. 

TURİZME DE ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK BİR PROJE

İlçenin konumu içerisinde balıkçı barınağının çok güzel bir noktada yer aldığını vurgulayan Başkan Tepe, “İstiyoruz ki burada ortaya koyacağımız proje turizme de hizmet etsin. İnsanlar aileleriyle gelerek zaman geçirsinler. En güzel balıkların tüketilebildiği butik restaurant, cafe gibi yeme içme yerleri de proje de yer alıyor. Dolayısıyla ilçeyi cazibe merkezi haline getirebilecek bir uygulama ortaya koyacağız” dedi. 

MEVCUT FİZİKSEL YAPI  KORUNARAK MODERNİZASYON GERÇEKLEŞECEK

Barınakla ilgili hassasiyetlerin bilincinde olduklarını ifade eden Başkan Tepe, “Burada herhangi bir dolgu çalışması, çevre tahribatı yapılmayacak. Mevcut eskiyen ahşa yapıları yıkarak aynı konumda modern tek tip barınaklar inşa edeceğiz. Barınaklarımız yine ahşap yapıyla bölge mimarisine de uygun bir yapıda olacak. Barınakların ihtiyacı olan su, elektrik, tuvalet, banyo gibi temel ihtiyaçları karşılayacak bir altyapıyı burada hayata geçireceğiz.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.