BAKAN PAKDEMİRLİ’DEN BAŞKAN GÜLER’E ZİYARET

12.04.2019 - 16:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2860+ kez okundu.
 

BAKAN PAKDEMİRLİ’DEN BAŞKAN GÜLER’E ZİYARET

Ulusal Fındık Çalıştayı kapsamında Ordu’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ulusal Fındık Çalıştayı kapsamında Ordu’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ordu programında ilk ziyaretini Büyükşehir Belediyesine gerçekleştiren Bakan Pakdemirli, “Ordu Büyükşehir Belediyesi emin ellere teslim edildi. Sayın Güler’in bilgi birikimi ve tecrübeleriyle Ordu’nun şahlanacağına inancımız tamdır. Kendilerine başlarılar diliyorum” dedi. BAKAN PAKDEMİRLİ, “SAYIN GÜLER, CİDDİ BİLGİ BİRİKİM VE TECRÜBEYE SAHİP” Orduluların Başkan Güler’e güçlü bir destekle sahip çıkarak Büyükşehir Belediyesini emanet ettiğini söyleyen Bakan Bekir Pakdemirli, “Yerel seçimlerde Ordu’da önemli bir başarı elde edildi. Bu başarıda bakanlığı döneminde de önemli yatırımlara imza atmış, ciddi bilgi birikimi ve tecrübeye sahip Sayın Güler’in katkısı yadsınamaz bir gerçek. Ordu kendisine inandı ve destekleri ile Büyükşehir Belediyesini emin ellere teslim etti. Kendilerine hayırlı olsun diyor, yeni görevlerinde başlarılar diliyorum” dedi. “HÜKÜMETİMİZ ORDU’YA GEREKEN DESTEĞİ VERECEK” İlin gelişimi için hükümetin Ordu’ya gereken desteği vereceğini ifade eden Bakan Pakdemirli, “Bakanlığımız olarak Ordu’nun temel değerlerine sahip çıkacak ve ilin gelişimi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu anlamda Ordu Büyükşehir Belediyesiyle ortak çalışmalarımız olacak. Onların desteği, bizim katkılarımızla Ordu değişen ve gelişen yeni yüzüyle dikkatleri çekmeye devam edecek” diye konuştu. BAŞKAN GÜLER, “SAYIN BAKANIN ZİYARETİ BİZLERİ ONURLANDIRDI” Bakan Bekir Pakdemirli’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güler ise “Sayın Pakdemirli'nin Ordu programındaki ilk ziyaretini Büyükşehir Belediyemize yapmış olması bizleri onurlandırdı. Yerel seçimlerin ardından Bakanımızın ilimize yaptığı bu ziyaret Ordu’ya verilen değerin bir göstergesidir. Kendilerini ilimizde ağırlamaktan son derece mutluyuz. Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Ulusal Fındık Çalıştayı kapsamında Ordu’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ulusal Fındık Çalıştayı kapsamında Ordu’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ordu programında ilk ziyaretini Büyükşehir Belediyesine gerçekleştiren Bakan Pakdemirli, “Ordu Büyükşehir Belediyesi emin ellere teslim edildi. Sayın Güler’in bilgi birikimi ve tecrübeleriyle Ordu’nun şahlanacağına inancımız tamdır. Kendilerine başlarılar diliyorum” dedi.

BAKAN PAKDEMİRLİ, “SAYIN GÜLER, CİDDİ BİLGİ BİRİKİM VE TECRÜBEYE SAHİP”

Orduluların Başkan Güler’e güçlü bir destekle sahip çıkarak Büyükşehir Belediyesini emanet ettiğini söyleyen Bakan Bekir Pakdemirli, “Yerel seçimlerde Ordu’da önemli bir başarı elde edildi. Bu başarıda bakanlığı döneminde de önemli yatırımlara imza atmış, ciddi bilgi birikimi ve tecrübeye sahip Sayın Güler’in katkısı yadsınamaz bir gerçek. Ordu kendisine inandı ve destekleri ile Büyükşehir Belediyesini emin ellere teslim etti. Kendilerine hayırlı olsun diyor, yeni görevlerinde başlarılar diliyorum” dedi.

“HÜKÜMETİMİZ ORDU’YA GEREKEN DESTEĞİ VERECEK”

İlin gelişimi için hükümetin Ordu’ya gereken desteği vereceğini ifade eden Bakan Pakdemirli, “Bakanlığımız olarak Ordu’nun temel değerlerine sahip çıkacak ve ilin gelişimi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu anlamda Ordu Büyükşehir Belediyesiyle ortak çalışmalarımız olacak. Onların desteği, bizim katkılarımızla Ordu değişen ve gelişen yeni yüzüyle dikkatleri çekmeye devam edecek” diye konuştu.

BAŞKAN GÜLER, “SAYIN BAKANIN ZİYARETİ BİZLERİ ONURLANDIRDI”

Bakan Bekir Pakdemirli’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güler ise “Sayın Pakdemirli'nin Ordu programındaki ilk ziyaretini Büyükşehir Belediyemize yapmış olması bizleri onurlandırdı. Yerel seçimlerin ardından Bakanımızın ilimize yaptığı bu ziyaret Ordu’ya verilen değerin bir göstergesidir. Kendilerini ilimizde ağırlamaktan son derece mutluyuz. Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.