BAHÇELİ FETÖ-PKK BİR NUMARALI SORUNDUR

Siyaset 18.08.2016 - 17:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3058+ kez okundu.
 

BAHÇELİ FETÖ-PKK BİR NUMARALI SORUNDUR

MHP Genel Başkanı Bahçeli, FETÖ'nün darbe girişiminin başarıyla püskürtülmesinin ardından devreye sokulan PKK'ya işaret etti. Bahçeli, "FETÖ ve PKK Türkiye'nin bir numaralı sorunudur. Ve bu iki terör örgütünü maşa gibi kullanan alçaklar ülkemizin yıkımını projelendirmektedir. MHP, devlet ve millet bekasının yararına her çaba ve fedakarlığı gösterecektir" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, resmi Twitter hesabı üzerinden FETÖ-PKK ittifakına ilişkin olarak önemli açıklamalarda bulundu.Bahçeli'nin açıklaması şöyle: "Terörizm şiddet ve dehşet yüzünü her gün göstermekte, Türkiye çok cepheden saldırı altında tutulmaktadır. Artık sabır taşı çatlamıştır! Saldırıların biri biterken, diğeri başlamaktadır. Türkiye'de acı ve korkudan başka her konu ikinci plandadır. ugün peş peşe gelen kara ve kahredici haberler milletimizi bir kez daha zelzele gibi sarsmış, bir kez daha elem ve endişeye sevk etmiştir. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristler bomba yüklü araçla saldırmışlardır. Kan tutkunu caniler Elazığ'ı kana bulamışlardır. Bu kapsamda 3 polisimiz şehit olurken; 85'i polis, 60'ı sivil olmak üzere 145 kardeşimiz yaralanmıştır. 20 kardeşimizinde durumu ağırdır."Aziz milletimize başsağlığı diliyorum" Bitlis'in Hizan ilçesi yakınlarında, bir askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı hainler yola döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmişlerdir. Bu hunhar terör saldırısında; 5'i asker, 1'i korucu olmak üzere 6 kardeşimiz şehit düşmüş, 6'sı da yaralanmıştır. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılara da şifa niyaz ediyorum."Türkiye'nin varlığı ve bağımsızlığı korunacaktır" FETÖ ve PKK Türkiye'nin bir numaralı sorunudur. Ve bu iki terör örgütünü maşa gibi kullanan alçaklar ülkemizin yıkımını projelendirmektedir. Milli birlik ve dayanışma ruhu muhakkak surette sağlam ve değişmez esaslara sımsıkı bağlanmalıdır. Türkiye çetin günlerden geçmektedir. Ortak milli akıl çalıştırılmazsa muhatap olduğumuz sorunlar daha da büyüyecektir. MHP, devlet ve millet bekasının yararına her çaba ve fedakarlığı gösterecektir. Türkiye'nin varlığı ve bağımsızlığı korunacaktır. FETÖ'yle parçalanma ve iç savaş şartlarını oluşturmayı amaçlayan, fakat başaramayan mihraklar, PKK'yla sonuca varmanın peşindedir. FETÖ’yle parçalanma ve iç savaş şartlarını oluşturmayı amaçlayan, fakat başaramayan mihraklar, PKK’yla sonuca varmanın peşindedir. "MHP bu mücadelede her desteği verecektir" Devlet ve hükümet sorumluluğu taşıyanlar artık tehlikenin tüm yönlerini görmeli, bu badireden milli şuur ve yürekle çıkılacağını bilmelidir. Terörizmle savaşan Türk milleti yeni bir zafere yakında imza atacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi bu mücadelede her desteği verecektir. Allah bu aziz milletin yardımcısı olsun. İstiklalimize zincir vurmaya çalışan zalimlere, hainlere aradıkları fırsatı inşallah vermesin."
MHP Genel Başkanı Bahçeli, FETÖ'nün darbe girişiminin başarıyla püskürtülmesinin ardından devreye sokulan PKK'ya işaret etti. Bahçeli, "FETÖ ve PKK Türkiye'nin bir numaralı sorunudur. Ve bu iki terör örgütünü maşa gibi kullanan alçaklar ülkemizin yıkımını projelendirmektedir. MHP, devlet ve millet bekasının yararına her çaba ve fedakarlığı gösterecektir" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, resmi Twitter hesabı üzerinden FETÖ-PKK ittifakına ilişkin olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin açıklaması şöyle:


"Terörizm şiddet ve dehşet yüzünü her gün göstermekte, Türkiye çok cepheden saldırı altında tutulmaktadır. Artık sabır taşı çatlamıştır! Saldırıların biri biterken, diğeri başlamaktadır. Türkiye'de acı ve korkudan başka her konu ikinci plandadır. ugün peş peşe gelen kara ve kahredici haberler milletimizi bir kez daha zelzele gibi sarsmış, bir kez daha elem ve endişeye sevk etmiştir. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristler bomba yüklü araçla saldırmışlardır. Kan tutkunu caniler Elazığ'ı kana bulamışlardır. Bu kapsamda 3 polisimiz şehit olurken; 85'i polis, 60'ı sivil olmak üzere 145 kardeşimiz yaralanmıştır. 20 kardeşimizinde durumu ağırdır.

"Aziz milletimize başsağlığı diliyorum"


Bitlis'in Hizan ilçesi yakınlarında, bir askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı hainler yola döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmişlerdir. Bu hunhar terör saldırısında; 5'i asker, 1'i korucu olmak üzere 6 kardeşimiz şehit düşmüş, 6'sı da yaralanmıştır. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılara da şifa niyaz ediyorum.

"Türkiye'nin varlığı ve bağımsızlığı korunacaktır"


FETÖ ve PKK Türkiye'nin bir numaralı sorunudur. Ve bu iki terör örgütünü maşa gibi kullanan alçaklar ülkemizin yıkımını projelendirmektedir. Milli birlik ve dayanışma ruhu muhakkak surette sağlam ve değişmez esaslara sımsıkı bağlanmalıdır. Türkiye çetin günlerden geçmektedir. Ortak milli akıl çalıştırılmazsa muhatap olduğumuz sorunlar daha da büyüyecektir. MHP, devlet ve millet bekasının yararına her çaba ve fedakarlığı gösterecektir. Türkiye'nin varlığı ve bağımsızlığı korunacaktır. FETÖ'yle parçalanma ve iç savaş şartlarını oluşturmayı amaçlayan, fakat başaramayan mihraklar, PKK'yla sonuca varmanın peşindedir.

FETÖ’yle parçalanma ve iç savaş şartlarını oluşturmayı amaçlayan, fakat başaramayan mihraklar, PKK’yla sonuca varmanın peşindedir.



"MHP bu mücadelede her desteği verecektir"


Devlet ve hükümet sorumluluğu taşıyanlar artık tehlikenin tüm yönlerini görmeli, bu badireden milli şuur ve yürekle çıkılacağını bilmelidir. Terörizmle savaşan Türk milleti yeni bir zafere yakında imza atacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi bu mücadelede her desteği verecektir. Allah bu aziz milletin yardımcısı olsun. İstiklalimize zincir vurmaya çalışan zalimlere, hainlere aradıkları fırsatı inşallah vermesin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.