BAHADIR BAŞ GRUBU GÜVEN TAZELEDİ

Gündem 13.05.2019 - 14:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4185+ kez okundu.
 

BAHADIR BAŞ GRUBU GÜVEN TAZELEDİ

Ordu Mali Müşavirler Odası 23. Olağan Genel Kurul Seçimleri 12 Mayıs 2019 Pazar Günü 194 üyenin katılımı ile gerçekleştirildi.

Ordu Mali Müşavirler Odası 23. Olağan Genel Kurul Seçimleri 12 Mayıs 2019 Pazar Günü 194 üyenin katılımı ile gerçekleştirildi.   Yapılan seçimlerde tek liste olan BAHADIR BAŞ GRUBU 191 oy alarak seçimleri kazandı.    Yeni dönem seçim sonuçlarını değerlendiren Bahadır BAŞ; ‘‘başarılar tek bir kişinin değil, bir ekibin çalışmasıyla gerçekleşmektedir. Yani BİZ OLABİLMEK başarıyı getiren en büyük etkendir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Odanın bir yöneticisi olmak yerine sizler için elini taşın altına sokan, üreten, çalışan ve paylaşan bir anlayış ile hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Farklılık gözetmeksizin mesleki sorunların çözümüne odaklı hiç kimseyi ötekileştirmeden, düşünce ve inanç ayrımı yapmadan; dürüst, açık, saydam ve herkese aynı yakınlıktaki tutumumuzu özenle sürdüreceğiz. Çünkü bizler bir meslek örgütü içindeyiz ve bir üyemizin sorunun çözülmesinin bütün mesleğe olumlu katkı sağlayacağı inancındayız. Meslek mensuplarımızın sorunlarının çözümü için bütün gücümüzle yeni dönemde de görev dağılımı ile birlikte çalışmalara devam edeceğiz.  23. Olağan Genel Kurul’a katılarak oylarını kullanan tüm meslek mensuplarımıza gösterdikleri duyarlılık için yürekten teşekkür ederim.” Dedi.  Seçim sonuçları şu şekilde gerçekleşti.  Yönetim Kurulu     ;  Bahadır Baş Grubu 191 Oy Disiplin Kurulu       ; Bahadır Baş Grubu  189 Oy Denetleme Kurulu   ; Bahadır Baş Grubu  190 Oy Üst Birlik Delege     ; Bahadır Baş Grubu  191 Oy alarak seçimleri kazandı.   YÖNETİM KURULU Bahadır BAŞ Mehmet Ender SÖNMEZ Orhan Murat GÜR Dursun Serdar YILDIRAN Tuğba KILIÇ DİSİPLİN KURULU Murat Başaran SAĞRA Esra OKTAY Ayşe VAROL ŞENTÜRK Saynur TORUNOĞLU Özgür ANLAYAN DENETLEME KURULU Hatice ŞAHİN ERGÜL Hicabi DURAK Özleyen AKYOL ÜST BİRLİK DELEGELERİ Bahadır BAŞ Ertuğrul YÜKSEL Ercan KIR Ercan YURTTAŞ Ali YALÇIN Sayit GÜLTEPE Mustafa ÇÖRTÜK Barış SAYAN
Ordu Mali Müşavirler Odası 23. Olağan Genel Kurul Seçimleri 12 Mayıs 2019 Pazar Günü 194 üyenin katılımı ile gerçekleştirildi.
Ordu Mali Müşavirler Odası 23. Olağan Genel Kurul Seçimleri 12 Mayıs 2019 Pazar Günü 194 üyenin katılımı ile gerçekleştirildi.  
Yapılan seçimlerde tek liste olan BAHADIR BAŞ GRUBU 191 oy alarak seçimleri kazandı.   
Yeni dönem seçim sonuçlarını değerlendiren Bahadır BAŞ; ‘‘başarılar tek bir kişinin değil, bir ekibin çalışmasıyla gerçekleşmektedir. Yani BİZ OLABİLMEK başarıyı getiren en büyük etkendir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Odanın bir yöneticisi olmak yerine sizler için elini taşın altına sokan, üreten, çalışan ve paylaşan bir anlayış ile hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Farklılık gözetmeksizin mesleki sorunların çözümüne odaklı hiç kimseyi ötekileştirmeden, düşünce ve inanç ayrımı yapmadan; dürüst, açık, saydam ve herkese aynı yakınlıktaki tutumumuzu özenle sürdüreceğiz. Çünkü bizler bir meslek örgütü içindeyiz ve bir üyemizin sorunun çözülmesinin bütün mesleğe olumlu katkı sağlayacağı inancındayız. Meslek mensuplarımızın sorunlarının çözümü için bütün gücümüzle yeni dönemde de görev dağılımı ile birlikte çalışmalara devam edeceğiz. 
23. Olağan Genel Kurul’a katılarak oylarını kullanan tüm meslek mensuplarımıza gösterdikleri duyarlılık için yürekten teşekkür ederim.” Dedi. 
Seçim sonuçları şu şekilde gerçekleşti. 
Yönetim Kurulu     ;  Bahadır Baş Grubu 191 Oy
Disiplin Kurulu       ; Bahadır Baş Grubu  189 Oy
Denetleme Kurulu   ; Bahadır Baş Grubu  190 Oy
Üst Birlik Delege     ; Bahadır Baş Grubu  191 Oy alarak seçimleri kazandı.
 
YÖNETİM KURULU
Bahadır BAŞ
Mehmet Ender SÖNMEZ
Orhan Murat GÜR
Dursun Serdar YILDIRAN
Tuğba KILIÇ
DİSİPLİN KURULU
Murat Başaran SAĞRA
Esra OKTAY
Ayşe VAROL ŞENTÜRK
Saynur TORUNOĞLU
Özgür ANLAYAN
DENETLEME KURULU
Hatice ŞAHİN ERGÜL
Hicabi DURAK
Özleyen AKYOL
ÜST BİRLİK DELEGELERİ
Bahadır BAŞ
Ertuğrul YÜKSEL
Ercan KIR
Ercan YURTTAŞ
Ali YALÇIN
Sayit GÜLTEPE
Mustafa ÇÖRTÜK
Barış SAYAN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.