BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI TAMAMLANDI

Sağlık 29.04.2022 - 20:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3979+ kez okundu.
 

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI TAMAMLANDI

Ordu Öğretmenevi’nde düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı, Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyeleri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bağımlılıkla mücadele çalışmalarına katkı sağlamış/sağlayacak gönüllülerin katılımıyla tamamlandı.

Ordu Valiliğinin başkanlığında ve İl Sağlık Müdürlüğünün sekretaryasında 27-28 Nisan 2022 tarihleri arasında Ordu Öğretmenevi’nde düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı, Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyeleri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bağımlılıkla mücadele çalışmalarına katkı sağlamış/sağlayacak gönüllülerin katılımıyla tamamlandı. Sağlık Müdürü  Dr.Mustafa Kasapoğlu kapanış konuşmasında; “bağımlılık tüm toplumu ilgilendirmektedir. Bu sebeple bağımlılık ile mücadelenin toplumun her kesimi tarafından topyekün bir seferberlik anlayışıyla süründürülmesi gerekmektedir. Dolasıyla Bağımlıkla Mücadele Çalıştayı katılımcımlarına ve paydaş tüm kurumlara gösterdikleri hassasiyet için ayrı ayrı teşekkür ederim.” Dedi. Ardından katılımcılara belgelerini sunan Dr.Mustafa Kasapoğlu çalıştayın tamamlandığını ancak Bağımlıkla Mücadelenin hiçbir zaman sona ermeyeceğini dile getirdi. Çalıştayda katılımcılardan; bağımlılıkla mücadele çalışmalarına katkı sunacak, yenilik getirecek, uygulamaları kolaylaştıracak fikir ve öneriler “ben olsaydım” etiketi ile toplantı çıktısına dönüştürülerek nihai rapora yansıtılıp Bakanlığımıza iletilmek üzere alındı.  
Ordu Öğretmenevi’nde düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı, Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyeleri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bağımlılıkla mücadele çalışmalarına katkı sağlamış/sağlayacak gönüllülerin katılımıyla tamamlandı.
Ordu Valiliğinin başkanlığında ve İl Sağlık Müdürlüğünün sekretaryasında 27-28 Nisan 2022 tarihleri arasında Ordu Öğretmenevi’nde düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı, Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyeleri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bağımlılıkla mücadele çalışmalarına katkı sağlamış/sağlayacak gönüllülerin katılımıyla tamamlandı.
Sağlık Müdürü  Dr.Mustafa Kasapoğlu kapanış konuşmasında; “bağımlılık tüm toplumu ilgilendirmektedir. Bu sebeple bağımlılık ile mücadelenin toplumun her kesimi tarafından topyekün bir seferberlik anlayışıyla süründürülmesi gerekmektedir. Dolasıyla Bağımlıkla Mücadele Çalıştayı katılımcımlarına ve paydaş tüm kurumlara gösterdikleri hassasiyet için ayrı ayrı teşekkür ederim.” Dedi.
Ardından katılımcılara belgelerini sunan Dr.Mustafa Kasapoğlu çalıştayın tamamlandığını ancak Bağımlıkla Mücadelenin hiçbir zaman sona ermeyeceğini dile getirdi.
Çalıştayda katılımcılardan; bağımlılıkla mücadele çalışmalarına katkı sunacak, yenilik getirecek, uygulamaları kolaylaştıracak fikir ve öneriler “ben olsaydım” etiketi ile toplantı çıktısına dönüştürülerek nihai rapora yansıtılıp Bakanlığımıza iletilmek üzere alındı.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.