AVUSTUYA’DA YAŞAYAN GURBETÇİMİZ ŞİFAYI MEMLEKETİNDE BULDU!!!

Sağlık 08.05.2018 - 08:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3967+ kez okundu.
 

AVUSTUYA’DA YAŞAYAN GURBETÇİMİZ ŞİFAYI MEMLEKETİNDE BULDU!!!

Medical Park Ordu Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahı Uzmanı Doç. Dr. Ahmet EROĞLU gerçekleştirdiği başarılı boyun fıtığı operasyonları ile adından oldukça sık bahsettiriyor.

Medical Park Ordu Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahı Uzmanı Doç. Dr. Ahmet EROĞLU gerçekleştirdiği başarılı boyun fıtığı operasyonları ile adından oldukça sık bahsettiriyor. Senelerdir Avusturya’da yaşayan 57 yaşındaki İsmet Karadeniz Avusturya’da 2012, 2014 yıllarında 2 kez boyun fıtığı ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra tek nebzede olsa şikayetleri geçmeyen hasta Türkiye’ye dönüp birçok merkeze başvurdu. İstanbul’da başvurduğu bir hastanede operasyonun riskli görünmesi nedeniyle alternatif tedaviler denendi ancak yakınmaları yoğun bir şekilde devam etti. Yakınının tavsiyesi üzerine Medical Park Ordu Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Eroğlu’na başvuran hasta 3 saatte ağrılarından kurtulup sağlığına kavuştu. Hastanın ameliyatı hakkında bilgi veren Beyin ve Sinir Cerrahı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Eroğlu “Hasta bize geldiğinde sağ kolunda ve elinde şiddetli ağrıları vardı. Geçmişinde zaten 2 kez boyun fıtığı ameliyatı olmuş fakat şikayetleri geçmemiş. Yapılan incelemelerin ardından boynunda 2 adet ilerlemiş boyun fıtığı ve 5 mm kadar daralmış kanal çapı saptandı. Hastanın daha önce dış merkezde 2 kez ameliyat olması ve kanal çapının ileri derecede daralmış olması ameliyatın riskini arttırmasına rağmen 3 saatlik süren başarılı operasyonla hastamız ağrılarından kurtuldu. Ameliyat sonrası hiçbir şikayeti olmadığını dile getirdi.” dedi.  Elimi Kapı Aralığına Sıkıştırıp Rahatlıyordum!! Sağ kolundan eline vuran şiddetli ağrı nedeniyle hayatının çekilmez bir hal aldığını dile getiren İsmet Karadeniz; “10 yılı aşkın zamandır boyun fıtığına bağlı ağrılar ve sorunlar yaşıyorum. Bu süreçte 2012 ve 2014’de Avusturya’da bir hastanede boyun fıtığından ameliyat oldum. Ardından tüm tedavi yöntemlerini denedim. En çok sağ kolumda problem yaşadım.  Sağ kolumu neredeyse hiç kullanamıyordum, sağ kolumda güç kaybı nedeniyle her sol elimle yapmak zorunda kalıyordum, yapılan ağrı kesici iğnelere rağmen günlük hayatımda hiçbir şekilde kolumu kullanamıyordum. Geceleri kalkıp elimi kapı aralığına sıkıştırıp ağrımı dindirmeye çalışıyordum. Sonunda tavsiye üzerine Medical Park Ordu Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Polikliniğine başvurdum. Doktorum Ahmet EROĞLU ameliyatımla ilgili, ameliyat öncesi ve sonrası ile ilgili yaptığı bilgilendirmelerden çok memnun oldum ve ameliyat olma kararı aldım. Ameliyattan çıktıktan saatler sonra kolumu kaldırabiliyor, rahatça hareket ettirebiliyordum. Ağrılarımdan da kurtulmuştum. Her geçen gün daha da iyileşme olduğunu fark ediyorum. Doktorum Yrd. Doç. Dr. Ahmet EROĞLU’na, ilgisini ve sevgisini esirgemeyen Medical Park Ordu Hastanesi ailesine sonsuz teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.  
Medical Park Ordu Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahı Uzmanı Doç. Dr. Ahmet EROĞLU gerçekleştirdiği başarılı boyun fıtığı operasyonları ile adından oldukça sık bahsettiriyor.

Medical Park Ordu Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahı Uzmanı Doç. Dr. Ahmet EROĞLU gerçekleştirdiği başarılı boyun fıtığı operasyonları ile adından oldukça sık bahsettiriyor.
Senelerdir Avusturya’da yaşayan 57 yaşındaki İsmet Karadeniz Avusturya’da 2012, 2014 yıllarında 2 kez boyun fıtığı ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra tek nebzede olsa şikayetleri geçmeyen hasta Türkiye’ye dönüp birçok merkeze başvurdu. İstanbul’da başvurduğu bir hastanede operasyonun riskli görünmesi nedeniyle alternatif tedaviler denendi ancak yakınmaları yoğun bir şekilde devam etti. Yakınının tavsiyesi üzerine Medical Park Ordu Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Eroğlu’na başvuran hasta 3 saatte ağrılarından kurtulup sağlığına kavuştu.
Hastanın ameliyatı hakkında bilgi veren Beyin ve Sinir Cerrahı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Eroğlu “Hasta bize geldiğinde sağ kolunda ve elinde şiddetli ağrıları vardı. Geçmişinde zaten 2 kez boyun fıtığı ameliyatı olmuş fakat şikayetleri geçmemiş. Yapılan incelemelerin ardından boynunda 2 adet ilerlemiş boyun fıtığı ve 5 mm kadar daralmış kanal çapı saptandı. Hastanın daha önce dış merkezde 2 kez ameliyat olması ve kanal çapının ileri derecede daralmış olması ameliyatın riskini arttırmasına rağmen 3 saatlik süren başarılı operasyonla hastamız ağrılarından kurtuldu. Ameliyat sonrası hiçbir şikayeti olmadığını dile getirdi.” dedi. 
Elimi Kapı Aralığına Sıkıştırıp Rahatlıyordum!!
Sağ kolundan eline vuran şiddetli ağrı nedeniyle hayatının çekilmez bir hal aldığını dile getiren İsmet Karadeniz; “10 yılı aşkın zamandır boyun fıtığına bağlı ağrılar ve sorunlar yaşıyorum. Bu süreçte 2012 ve 2014’de Avusturya’da bir hastanede boyun fıtığından ameliyat oldum. Ardından tüm tedavi yöntemlerini denedim. En çok sağ kolumda problem yaşadım.  Sağ kolumu neredeyse hiç kullanamıyordum, sağ kolumda güç kaybı nedeniyle her sol elimle yapmak zorunda kalıyordum, yapılan ağrı kesici iğnelere rağmen günlük hayatımda hiçbir şekilde kolumu kullanamıyordum. Geceleri kalkıp elimi kapı aralığına sıkıştırıp ağrımı dindirmeye çalışıyordum. Sonunda tavsiye üzerine Medical Park Ordu Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Polikliniğine başvurdum. Doktorum Ahmet EROĞLU ameliyatımla ilgili, ameliyat öncesi ve sonrası ile ilgili yaptığı bilgilendirmelerden çok memnun oldum ve ameliyat olma kararı aldım. Ameliyattan çıktıktan saatler sonra kolumu kaldırabiliyor, rahatça hareket ettirebiliyordum. Ağrılarımdan da kurtulmuştum. Her geçen gün daha da iyileşme olduğunu fark ediyorum. Doktorum Yrd. Doç. Dr. Ahmet EROĞLU’na, ilgisini ve sevgisini esirgemeyen Medical Park Ordu Hastanesi ailesine sonsuz teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.