ASFALTLANAN YOLLARA SON ŞEKLİ VERİLİYOR

Gündem 23.05.2018 - 11:04, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4118+ kez okundu.
 

ASFALTLANAN YOLLARA SON ŞEKLİ VERİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfaltlanan cadde ve sokaklarda trafik akışının düzenli olması için yol çizgilerini çekerek çalışmalara son şeklini veriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfaltlanan cadde ve sokaklarda trafik akışının düzenli olması için yol çizgilerini çekerek çalışmalara son şeklini veriyor. Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan cadde, sokak ve ilçe grup yollarında trafik güvenliğinin artırılması amacıyla yol çizgi çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. 2018’DE 33 KM ÇİZGİ ÇEKİLDİ Yaya ve araçların cadde ve sokaklarda daha güvenli ulaşım sağlamasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2018 yılı içerisinde 33 km’lik yol güzergâhında çizgi çalışması gerçekleştirdi. Ekipler tarafından trafikte bulunan sürücü, yaya ve yolcuların ortak dili olan trafik işaretlerini, doğru ve yerinde kullanmanın trafik güvenliği açısından büyük önem taşıdığı vurgulanırken, il genelinde güvenli yollar için çalışmalara ara vermeden devam edileceği belirtildi. Öte yandan sürücülerin çalışma yapılan yollarda dikkatli araç kullanmaları gerektiği belirtilirken, araç kullananlar trafik işaret ve işaretçilerine riayet edilmesi konusunda uyarıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesinin çizgi çalışmasını tamamladığı ve planladığı yol güzergâhları ise şöyle: TAMAMLANAN YOLLAR Şahincili Mah. 80. Yıl Cumhuriyet Caddesi, Cumhuriyet Mah. 1147 No’lu Sokak, Cumhuriyet Mah. Ferahlı Caddesi, Durugöl Mah. 1071 ve 1091. Sokak, Cumhuriyet Mah. Kazım Türkmen Caddesi, Akyazı Mah. Ahmet Cemal Mağden Caddesi, Karşıyaka Mah. Can Akbulut Caddesi, Karşıyaka Mah. Çelebioğlu Caddesi, Karşıyaka Mah. Çiftlik Caddesi, Karşıyaka Mah. Ulus Caddesi, Şahincili Mah. Şahincili Caddesi, Karapınar-Karşıyaka Mah. grup yolu, Çatalpınar-Çamaş Şirinköy Sakargeriş Mah. grup yolu. PLANLANAN YOLLAR Çatalpınar Keçili-Gündoğdu Mah. grup yolu, Çamaş Akköy-Elmaköy Mah. grup yolu, Çaybaşı-İkizce bağlantısı, İkizce Kurtköy-Kutluca-Başönü-Şenbolluk Mah. grup yolu, Fatsa Oluklu-Hatipli Mah. grup yolu, Mesudiye Yardere-Arıkmusa Mah. grup yolu, Mesudiye Dayılı-Göçbey Mah. grup yolu, Aybastı Beştam-Alankent Mah. grup yolu, Aybastı Toygar-Pelitözü Mah. grup yolu, Gölköy Merkez Mahalle yolları, Ulubey Kardeşler-Başçardak-Uzunmahmut Mah. grup yolu, Ulubey Çukur-Gündüzlü Mah. grup yolu, Gülyalı Ayrılık Mustafalı Mah. grup yolu, Altınordu Saraycık Mahalle yolu, Altınordu Osmaniye Mahalle yolu, Altınordu Düzköy Mahalle yolu, Perşembe Şenyurt-Tepeköy Mah. grup yolu, Perşembe Çınar-Töngezldüzü-Radar-İstanbulboğazı Mah. grup yolu, Perşembe Beyli-Güzelyurt Mah. grup yolu ve Korgan Çamlık-Çatalpınar bağlantısı grup yolu
Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfaltlanan cadde ve sokaklarda trafik akışının düzenli olması için yol çizgilerini çekerek çalışmalara son şeklini veriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfaltlanan cadde ve sokaklarda trafik akışının düzenli olması için yol çizgilerini çekerek çalışmalara son şeklini veriyor.

Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan cadde, sokak ve ilçe grup yollarında trafik güvenliğinin artırılması amacıyla yol çizgi çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

2018’DE 33 KM ÇİZGİ ÇEKİLDİ

Yaya ve araçların cadde ve sokaklarda daha güvenli ulaşım sağlamasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2018 yılı içerisinde 33 km’lik yol güzergâhında çizgi çalışması gerçekleştirdi. Ekipler tarafından trafikte bulunan sürücü, yaya ve yolcuların ortak dili olan trafik işaretlerini, doğru ve yerinde kullanmanın trafik güvenliği açısından büyük önem taşıdığı vurgulanırken, il genelinde güvenli yollar için çalışmalara ara vermeden devam edileceği belirtildi. Öte yandan sürücülerin çalışma yapılan yollarda dikkatli araç kullanmaları gerektiği belirtilirken, araç kullananlar trafik işaret ve işaretçilerine riayet edilmesi konusunda uyarıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin çizgi çalışmasını tamamladığı ve planladığı yol güzergâhları ise şöyle:

TAMAMLANAN YOLLAR

Şahincili Mah. 80. Yıl Cumhuriyet Caddesi, Cumhuriyet Mah. 1147 No’lu Sokak, Cumhuriyet Mah. Ferahlı Caddesi, Durugöl Mah. 1071 ve 1091. Sokak, Cumhuriyet Mah. Kazım Türkmen Caddesi, Akyazı Mah. Ahmet Cemal Mağden Caddesi, Karşıyaka Mah. Can Akbulut Caddesi, Karşıyaka Mah. Çelebioğlu Caddesi, Karşıyaka Mah. Çiftlik Caddesi, Karşıyaka Mah. Ulus Caddesi, Şahincili Mah. Şahincili Caddesi, Karapınar-Karşıyaka Mah. grup yolu, Çatalpınar-Çamaş Şirinköy Sakargeriş Mah. grup yolu.

PLANLANAN YOLLAR

Çatalpınar Keçili-Gündoğdu Mah. grup yolu, Çamaş Akköy-Elmaköy Mah. grup yolu, Çaybaşı-İkizce bağlantısı, İkizce Kurtköy-Kutluca-Başönü-Şenbolluk Mah. grup yolu, Fatsa Oluklu-Hatipli Mah. grup yolu, Mesudiye Yardere-Arıkmusa Mah. grup yolu, Mesudiye Dayılı-Göçbey Mah. grup yolu, Aybastı Beştam-Alankent Mah. grup yolu, Aybastı Toygar-Pelitözü Mah. grup yolu, Gölköy Merkez Mahalle yolları, Ulubey Kardeşler-Başçardak-Uzunmahmut Mah. grup yolu, Ulubey Çukur-Gündüzlü Mah. grup yolu, Gülyalı Ayrılık Mustafalı Mah. grup yolu, Altınordu Saraycık Mahalle yolu, Altınordu Osmaniye Mahalle yolu, Altınordu Düzköy Mahalle yolu, Perşembe Şenyurt-Tepeköy Mah. grup yolu, Perşembe Çınar-Töngezldüzü-Radar-İstanbulboğazı Mah. grup yolu, Perşembe Beyli-Güzelyurt Mah. grup yolu ve Korgan Çamlık-Çatalpınar bağlantısı grup yolu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.