ARAÇ FİLOSUNA 2 YENİ ARAÇ DAHA EKLEDİ

Gündem 12.10.2020 - 00:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2052+ kez okundu.
 

ARAÇ FİLOSUNA 2 YENİ ARAÇ DAHA EKLEDİ

Altınordu Belediyesi, araçlarda millileşme hamlesi kapsamında dar sokakların süpürülmesi amacıyla 2 adet vakumlu yol süpürme aracını daha filosuna kattı.

Altınordu Belediyesi, araçlarda millileşme hamlesi kapsamında dar sokakların süpürülmesi amacıyla 2 adet vakumlu yol süpürme aracını daha filosuna kattı. Millileşme adımları kapsamında yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan TÖREN, “Tasarruf politikaları ile güçlenen ekonomi bütçemizi yatırım ve hizmete dönüştürüyoruz” dedi. Altınordu’nun dört bir yanında hizmetlerine devam eden Altınordu Belediyesi ‘Temiz Şehir’ Altınordu sloganıyla kent temizliğine büyük önem veriyor. Tertemiz çevre Temiz Şehir parolasıyla yürüttüğü titiz çalışmayla her kesimin takdirini kazanan Altınordu Belediyesi, kent temizliğinde hem maliyeti düşüren hem de hizmet kalitesini artıran modern ve yenilikçi çözümler üretiyor. Altınordu’da cadde ve sokakların süpürülmesine özel önem veren ve pandemi süreciyle birlikte dezenfekte ve hijyen çalışmalarına da aralıksız devam eden Altınordu Belediyesi, büyük araçların giremediği dar sokakların süpürülmesi için 2 adet vakumlu yol süpürme aracını hizmete sundu. Teslim alınan araçlar dizaynı ve teknik özellikleriyle birçok sokağın temizlenmesine katkı verecek. Araçlar ayrıca yakıt ve zaman tasarrufuyla da Belediye bütçesine katkı sağlayacak. BAŞKAN TÖREN: “DÖNEMİMİZDE 14 YENİ ARACI BELEDİYEMİZE KAZANDIRDIK” Millileşme adımları kapsamında Altınordu Belediyesi araç filosuna 2 adet vakumlu süpürge aracı daha kazandırdıklarını ifade eden Başkan TÖREN, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmetlerimizde başlattığımız millileşme adımlarımıza devam ediyoruz. ‘Temiz Şehir Altınordu’ için durmaksızın çalışmalarımızı sürdürürken bu hizmetlerin ise belediyemizin kendi araçlarıyla yapılması için araç filomuzu her geçen gün güçlendiriyoruz. Sıkı mali disiplin ve tasarruf politikamız gereği başlattığımız Hizmet araçlarında millileşme hamlelerimizi sürdürürken son olarak 2 adet vakumlu süpürge aracını da belediyemiz bünyesine kattık. Aldığımız 2 araç ile birlikte dönemimizde belediyemiz araç filosuna kattığımız araç sayısını 14’e, toplamda hizmet aracı sayımızı da 50’ye çıkardık. Yaptığımız millileşme adımları ile düşük maliyetle hızlı etkin ve verimli hizmet sunma anlayışımızı daha da güçlendirmiş olduk. Altınordu Belediyemize kazandırdığımız araçların şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.  
Altınordu Belediyesi, araçlarda millileşme hamlesi kapsamında dar sokakların süpürülmesi amacıyla 2 adet vakumlu yol süpürme aracını daha filosuna kattı.

Altınordu Belediyesi, araçlarda millileşme hamlesi kapsamında dar sokakların süpürülmesi amacıyla 2 adet vakumlu yol süpürme aracını daha filosuna kattı.

Millileşme adımları kapsamında yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan TÖREN, “Tasarruf politikaları ile güçlenen ekonomi bütçemizi yatırım ve hizmete dönüştürüyoruz” dedi.

Altınordu’nun dört bir yanında hizmetlerine devam eden Altınordu Belediyesi ‘Temiz Şehir’ Altınordu sloganıyla kent temizliğine büyük önem veriyor. Tertemiz çevre Temiz Şehir parolasıyla yürüttüğü titiz çalışmayla her kesimin takdirini kazanan Altınordu Belediyesi, kent temizliğinde hem maliyeti düşüren hem de hizmet kalitesini artıran modern ve yenilikçi çözümler üretiyor.

Altınordu’da cadde ve sokakların süpürülmesine özel önem veren ve pandemi süreciyle birlikte dezenfekte ve hijyen çalışmalarına da aralıksız devam eden Altınordu Belediyesi, büyük araçların giremediği dar sokakların süpürülmesi için 2 adet vakumlu yol süpürme aracını hizmete sundu. Teslim alınan araçlar dizaynı ve teknik özellikleriyle birçok sokağın temizlenmesine katkı verecek. Araçlar ayrıca yakıt ve zaman tasarrufuyla da Belediye bütçesine katkı sağlayacak.

BAŞKAN TÖREN: “DÖNEMİMİZDE 14 YENİ ARACI BELEDİYEMİZE KAZANDIRDIK”

Millileşme adımları kapsamında Altınordu Belediyesi araç filosuna 2 adet vakumlu süpürge aracı daha kazandırdıklarını ifade eden Başkan TÖREN, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmetlerimizde başlattığımız millileşme adımlarımıza devam ediyoruz. ‘Temiz Şehir Altınordu’ için durmaksızın çalışmalarımızı sürdürürken bu hizmetlerin ise belediyemizin kendi araçlarıyla yapılması için araç filomuzu her geçen gün güçlendiriyoruz.

Sıkı mali disiplin ve tasarruf politikamız gereği başlattığımız Hizmet araçlarında millileşme hamlelerimizi sürdürürken son olarak 2 adet vakumlu süpürge aracını da belediyemiz bünyesine kattık. Aldığımız 2 araç ile birlikte dönemimizde belediyemiz araç filosuna kattığımız araç sayısını 14’e, toplamda hizmet aracı sayımızı da 50’ye çıkardık. Yaptığımız millileşme adımları ile düşük maliyetle hızlı etkin ve verimli hizmet sunma anlayışımızı daha da güçlendirmiş olduk.

Altınordu Belediyemize kazandırdığımız araçların şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.