ANLAYAN FATSA'YA ÇEVRE YOLU ŞART

Yaşam 19.10.2016 - 00:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2838+ kez okundu.
 

ANLAYAN FATSA'YA ÇEVRE YOLU ŞART

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Fatsa uluslararası bir geçiş güzergâhı olduğu için çevre yolu yapılması bir devlet meselesi haline geldi.” dedi.

Fatsa’da, Ticaret ve Sanayi organizasyonuyla ilçenin sorunları masaya yatırıldı. Bir restoranda gerçekleşen toplantıya, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Ergün Taşçı ve Metin Gündoğdu, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Çevre yolu bakanlık programında Toplantıda ilçe ile ilgili açıklamalarda bulunan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, ilçenin en önemli sorunlarından birisinin de çevre yolu sorunu olduğunu söyledi. Başkan Anlayan, “Daha önce çevre yolu ile alakalı bir proje vardı, onu belediye olarak biz iptal ettirdik. Çünkü bu proje biraz şehir içerisinden geçiyordu. Şehri bölmesin diye bu projeyi iptal ettirdik. İmar açısından, şehircilik açısından uygun bulmadığımız için bu proje iptal olmuştu. Şehrin arkasından geçmesi gereken bir proje olduğunu düşündük ve yeniden revize ettirmeyi düşündük. Şimdi imar planının tamamen dışından geçecek bir çevre yolu projesi Karayolları Genel Müdürlüğünün ve bakanlığımızın programında. Proje çalışması fizibilite seviyesinde biz şimdi konuyu bizzat takip ediyoruz. Milletvekilimiz Ergün Bey de konuyu önemle takip ediyor. Ünye çevre yolu bitti. Ordu çevre yolu bitiyor. Sırada Fatsa çevre yolu var. Fatsa uluslararası transit bir yol. Bu manada Fatsa uluslararası bir geçiş güzergahı olduğu için çevre yolu yapılması bir devlet meselesi haline geldi. Bu yüzden planladığımızdan kısa sürede hayata geçecek diye düşünüyorum.” diye konuştu. 
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Fatsa uluslararası bir geçiş güzergâhı olduğu için çevre yolu yapılması bir devlet meselesi haline geldi.” dedi.

Fatsa’da, Ticaret ve Sanayi organizasyonuyla ilçenin sorunları masaya yatırıldı. Bir restoranda gerçekleşen toplantıya, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Ergün Taşçı ve Metin Gündoğdu, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Çevre yolu bakanlık programında

Toplantıda ilçe ile ilgili açıklamalarda bulunan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, ilçenin en önemli sorunlarından birisinin de çevre yolu sorunu olduğunu söyledi. Başkan Anlayan, “Daha önce çevre yolu ile alakalı bir proje vardı, onu belediye olarak biz iptal ettirdik. Çünkü bu proje biraz şehir içerisinden geçiyordu. Şehri bölmesin diye bu projeyi iptal ettirdik. İmar açısından, şehircilik açısından uygun bulmadığımız için bu proje iptal olmuştu. Şehrin arkasından geçmesi gereken bir proje olduğunu düşündük ve yeniden revize ettirmeyi düşündük. Şimdi imar planının tamamen dışından geçecek bir çevre yolu projesi Karayolları Genel Müdürlüğünün ve bakanlığımızın programında. Proje çalışması fizibilite seviyesinde biz şimdi konuyu bizzat takip ediyoruz. Milletvekilimiz Ergün Bey de konuyu önemle takip ediyor. Ünye çevre yolu bitti. Ordu çevre yolu bitiyor. Sırada Fatsa çevre yolu var. Fatsa uluslararası transit bir yol. Bu manada Fatsa uluslararası bir geçiş güzergahı olduğu için çevre yolu yapılması bir devlet meselesi haline geldi. Bu yüzden planladığımızdan kısa sürede hayata geçecek diye düşünüyorum.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.