ANLAYAN, ASLANCAMİ'DE ANLATTI

Siyaset 22.02.2014 - 20:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4030+ kez okundu.
 

ANLAYAN, ASLANCAMİ'DE ANLATTI

Fatsa Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Aslancami köyünde coşku ile karşılandı.

Köy halkı ile selamlaşan Başkanımız Hüseyin Anlayan, toplantı öncesi halkın sorunlarını dinledi. Aslancami Köyünde ki ziyaretlerinde Köy halkının sıcak karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hüseyin Anlayan, Ordu’nun Büyükşehir olması konusuna önemle değindi. Ak Parti’nin Ordu’ya yaptığı en büyük hizmetin Büyükşehir olduğunu dile getiren Başkan Hüseyin Anlayan; “Güzel hizmetler yaptığımıza inanıyoruz. Tabi ki daha fazlasını da yapmalıyız. Bu da ancak Büyükşehir ile mümkün. Büyükşehir ile daha güzel daha büyük hizmetler yapacağız” dedi. Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla çok büyük bir şans elde ettiklerini dile getiren Başkan Hüseyin Anlayan; “inşallah büyükşehir ile beraber Ordu’muz Fatsa’mız, Mahalle ve Köylerimiz çok daha fazla hizmeti çok daha kısa sürede alacak. Büyükşehir olmamız nedeniyle kaynaklarımız daha fazla olacak” dedi.
Fatsa Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Aslancami köyünde coşku ile karşılandı.

Köy halkı ile selamlaşan Başkanımız Hüseyin Anlayan, toplantı öncesi halkın sorunlarını dinledi. Aslancami Köyünde ki ziyaretlerinde Köy halkının sıcak karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hüseyin Anlayan, Ordu’nun Büyükşehir olması konusuna önemle değindi.

Ak Parti’nin Ordu’ya yaptığı en büyük hizmetin Büyükşehir olduğunu dile getiren Başkan Hüseyin Anlayan; “Güzel hizmetler yaptığımıza inanıyoruz. Tabi ki daha fazlasını da yapmalıyız. Bu da ancak Büyükşehir ile mümkün. Büyükşehir ile daha güzel daha büyük hizmetler yapacağız” dedi.

Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla çok büyük bir şans elde ettiklerini dile getiren Başkan Hüseyin Anlayan; “inşallah büyükşehir ile beraber Ordu’muz Fatsa’mız, Mahalle ve Köylerimiz çok daha fazla hizmeti çok daha kısa sürede alacak. Büyükşehir olmamız nedeniyle kaynaklarımız daha fazla olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.