ANKARA'YA UÇACAK

Gündem 25.08.2020 - 21:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3839+ kez okundu.
 

ANKARA'YA UÇACAK

Ordu/Giresun-Ankara uçuşlarında sefer sayısı arttırılıyor.

Ordu/Giresun-Ankara uçuşlarında sefer sayısı arttırılıyor. Pandemi döneminden önce haftada 14 sefer düzenlenen Ankara-Ordu/Giresun seferleri bir süredir haftada 4 sefer olarak gerçekleşiyordu. Pandemi sonrası talebin düşmesiyle birlikte sefer sayıları da düşmüştü. Anadolu Jet haftalık 4 olan sefer sayısını 1 Eylül Salı Gününden itibaren 7’e yükseltiyor. Her gün gerçekleşecek tek seferler Ankara’dan gece saat 23.50, Ordu Giresun’dan da sabah saat 06.00’da düzenlenecek.  
Ordu/Giresun-Ankara uçuşlarında sefer sayısı arttırılıyor.

Ordu/Giresun-Ankara uçuşlarında sefer sayısı arttırılıyor.
Pandemi döneminden önce haftada 14 sefer düzenlenen Ankara-Ordu/Giresun seferleri bir süredir haftada 4 sefer olarak gerçekleşiyordu. Pandemi sonrası talebin düşmesiyle birlikte sefer sayıları da düşmüştü.
Anadolu Jet haftalık 4 olan sefer sayısını 1 Eylül Salı Gününden itibaren 7’e yükseltiyor.
Her gün gerçekleşecek tek seferler Ankara’dan gece saat 23.50, Ordu Giresun’dan da sabah saat 06.00’da düzenlenecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.