ANAHTARI KAYBEDEN İTFAİYEYİ ARADI!

Gündem 22.08.2019 - 16:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2671+ kez okundu.
 

ANAHTARI KAYBEDEN İTFAİYEYİ ARADI!

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı son 1 haftada 17 kapı açma olayına müdahale etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı son 1 haftada 17 kapı açma olayına müdahale etti. Vatandaşlar 1 hafta içerisinde kilitli kalan 17 kapıyı açtırmak için çilingir yerine itfaiyeye başvurdu. Anahtarlarını evde unutan ya da kaybeden kişilerin büyük çoğunluğunu ise kadınlar oluşturuyor. “ÇİLİNGİR YERİNE İTFAİYEYE BAŞVURUDA BULUNULDU” Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yangın, trafik kazaları, kurtarma vakalarından sonra en fazla müdahaleyi kapı açma olayları için yaptı. Son 1 haftada bazı vatandaşlar kilitli kalan kapılarını açtırmak için çilingir yerine itfaiyeden yardım istedi. Özellikle yaz aylarında artan kapı açma vakaları, yangın ve kurtarma vakalarından sonra en çok müdahale edilen olayların başında yer alması dikkatlerden kaçmadı. “YAZ AYLARINDA ARTIŞ YAŞANDI” Ordu Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise yaz aylarında artan olaylara titizlikle müdahale edildiği v
Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı son 1 haftada 17 kapı açma olayına müdahale etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı son 1 haftada 17 kapı açma olayına müdahale etti.

Vatandaşlar 1 hafta içerisinde kilitli kalan 17 kapıyı açtırmak için çilingir yerine itfaiyeye başvurdu. Anahtarlarını evde unutan ya da kaybeden kişilerin büyük çoğunluğunu ise kadınlar oluşturuyor.

“ÇİLİNGİR YERİNE İTFAİYEYE BAŞVURUDA BULUNULDU”

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yangın, trafik kazaları, kurtarma vakalarından sonra en fazla müdahaleyi kapı açma olayları için yaptı. Son 1 haftada bazı vatandaşlar kilitli kalan kapılarını açtırmak için çilingir yerine itfaiyeden yardım istedi. Özellikle yaz aylarında artan kapı açma vakaları, yangın ve kurtarma vakalarından sonra en çok müdahale edilen olayların başında yer alması dikkatlerden kaçmadı.

“YAZ AYLARINDA ARTIŞ YAŞANDI”

Ordu Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise yaz aylarında artan olaylara titizlikle müdahale edildiği v

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.